Dzīve

20.09.2011, megan_fox
Šodiena - atkal pilna pārdomām,par sevi, par otru cilvēku,kurš pieļauj kļūdas un sāpina kuro reizi,bet tiešām muļķīgas kļūdas...Un es piedodu,kaut agrāk biju nosolījusies nevienam pāridarītājam nepiedot... Un tad liekas,vai atkal esmu muļķe šajā situācijā,vai tomēr visa dēļ šoreiz uzupurēties? Attiecības,kurās vajadzīga pacietība,lai sasniegtu pašu labāko,attiecības, kurās jāiegulda darbs saskarsmē ar šo cilvēku.Jo šoreiz IR cita sajūta.Es gribu būt ar šo cilvēku,drošibas sajūta un sirds siltums,ko viņš man sniedz.. Un lielais jautājums nomoka mani - vai uz to visu parakstīties vai skriet pasaulē tālāk...? Bet es vairs negribu nekur skriet,jo man apnicis.. vēlos laimīgu ģimenes dzīvi..jo dzīve jau nav rožu dārzs,nekas nenāk viegli..

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es gan domaju ka pagaidam nekur nav jaskrien,ir jamainas pasiem nevis jamaina partneri(bet ne vienmer)un ja tu tiesam gribi but ar so cilveku, un cinities, tad dari ta! Man ari sobrid ir gruta situacija manas attiecibas,un es ar netaisos nekur skriet,vai mest vissu pie malas,gribu cinities ar savam un vinja rakstura ipasibam,jo nekas nenak viegli, un nevienas attiecibas nav tadas ka filmas rada, ka viss ir tik spozhi... turies! :-)
07.10.2011 19:17 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Man ir tāda pati situācija,kā ievvucim, un arī es esmu izmisumā, jo tā vien šķiet,ka ar viņu nebūs labi,bet bez viņa ar nevar. Pēc būtības būtu jāsāk jauna dzīve,kaut kas jāmaina, bet visgrūtāk ir sevi piespiest atteikties no tā,kas Tev jau ir,varbūt vienkārši pieradums..?
28.09.2011 18:57 | saite | Atbildēt

+0
Pazīstama situācija, tikai man ar katru dienu vairāk liekas, ka viņš nav tas cilvēks, ar kuru vēlētos veidot šo laimīgo ģimenes dzīvi... Tikai mana kļūda jau ir tā, ka nespēju šo visu izbeigt.. :-|
27.09.2011 12:53 | saite | Atbildēt

+0
Es ari ta domaju,ka Abalone-ir jamaina kaut kas sevi-var piedot ,bet tam "jaunam sakumam" jabut ar tadu citu pieeju-no tavas puses!To otru diez vai varesi izmainit,bet piedomat pie sevis nekad nav par velu.Es ta esmu izdarijusi! :-)
21.09.2011 18:30 | saite | Atbildēt

+0
Kamēr viņš turpinās darīt Tev pāri un kamār Tu turpināsi piedot, tikmēr Tevis izsapņotā laimīgā ģimenes dzīve nesanāks.
21.09.2011 12:21 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits