Dzēsts :)

16.09.2011, Abalone

Dzēsts. :)

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
luīzeluīze,zini arī tie ļ.cien. ārsti ir tādi paši,kā vairums vīriešu,varbūt pat vēl trakāk! haha :-D zinu,ko saku- neapstrīdēt! :-)
17.09.2011 17:47 | saite | Atbildēt

+0
Msn gan patika! :-) Ipasi par trolejbusu! :-D Luizeluize-kapec tu doma,ka atkailinatas sievietes bilde nevaretu patikt dakterim :-P ?Juristus tik labi nepazistu! |-) Nav jau tai bildei jabut vulgarai! :-)
17.09.2011 03:45 | saite | Atbildēt

+0
Viss ir diezgan banāli-tobrīd braukāju ar sabiedrisko transportu, tāpēc radās šadi tādi novērojumi gan par tiem, kas iekšā, gan par tiem, kas ārā :-) Plus vēl biju jauna un pa pusei naiva :-)
Par citu kategoriju "Vīrieti ar lielo burtu" bija divi mani iepriekšējie blogi. Ta kā es te daudzpusīga :-D
16.09.2011 22:03 | saite | Atbildēt

+0
Abalone, un kāpēc tieši par šo vīriešu kategoriju rakstīji? :-)
16.09.2011 21:52 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Meitenes, mieru tikai mieru. :) Skaidri un gaiši uzrakstīju, ka rakstīju šo pirms 6 gadiem un tam nav ne mazākais sakars ar kādu no maniem vīriešiem. Tas ir tikai "izrāvums" par vienu konkrētu vīriešu kategoriju. :)
16.09.2011 21:32 | saite | Atbildēt

+0
Atceros, ka iepriekšējo reizi izteicu komplimentu vienam no Taviem ierakstiem, šoreiz gan gluži nepiekrītu Tavai ironijai par vīriešiem... Vairāk sliecos piekrist Salomes pēdējam teikumam - mēs vairāk vai mazāk tomēr piesaistām tādus cilvēkus, kādi esam mēs paši. Vienkāršoti runājot un pārfrāzējot Tavu rakstīto - ieliekot sociālajos tīklos, piemēram, atkailinātu savu bildi, mēs nevaram gaidīt, ka mums uzrakstīs cienījams ārsts vai respektabls jurists. Tas pats bembists ar atvērto mašīnas logu vien tuvumā plivināsies. Vārdu sakot, kādus signālus raidi, tādus pretī arī saņem... Lielākoties:)
16.09.2011 20:13 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es gan no visa sava paziņu loka zinu tikai vienu tādu vīrieti, kā aprakstā. Pārējiem pat kopīgas tendences nevaru savilkt (un par to man prieks). Laikam jau puslīdz ir tā, kā saka, ka attiecīgi vīrieši ir kopā ar attiecīgām sievietēm (un ar zaķīšiem te nekāda sakara).
16.09.2011 18:43 | saite | Atbildēt

+0
:-) Interesanti... katrā ziņā to, ka Personības (kā Tu rakstīji) uzsver, ka izskats nav galvenais, bet atskatās uz katriem miņukiem un augstiem papēžiem ir novērots pat ļoti! :-D
16.09.2011 18:25 | saite | Atbildēt

+0
Līdzvērtīgu ierakstu tipat labi varētu uzrakstīt par sievietēm.. :)
16.09.2011 16:20 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits