sos

Sveikas! Tik ļoti pietrūkst dažu labu draudzeņu, ka nolēmu, ka tādas beidzot ir jāatrod, un kāpēc gan to nedarīt šeit (galu galā - kur gan citur?). Meitenes, vai nav pazīstama situācija, ka esi kopā ar cilvēku, kuru ļoti mīli, pat labāku grūti iedomāties, bet tas iepriekšējais, tas sliktais puisis, tik un tā stāv prāta un nelien ārā!? Un kā Jūs ar to tiekat gala? Es nepavisam šobrīd nespēju tikt ar to visu galā... :-/

Komentāri [1]

+0
Ļooooti labi Tevi saprotu. :-/ Es vnk samierinos ar domu, ka bez viņa tomēr mana dzīve ir labāka, jo blakus ir kāds, kurš tik ļoti mani mīl, ka ir gatavs uz visu manis dēļ. Tajā pašā laikā jūtos mazliet kā nodevēja, jo neteikšu taču puisim, ka domāju par citu, jo zinu, cik ļoti tas sāpētu viņam un man, ka tik ļoti sāpinātu viņu...
Pie tam ex tagad ir tālu prom, vismaz tas atvieglo manu situāciju,savukārt,ja viņš atgriezīsies LV, tad tajā laikā es jau būšu citā pilsētā. Nebija lemts un viss. Bija dzirkstelīte, bet apdzisa, jo tomēr kkas nebija tik spēcīgs mūsu starpā, lai mēs paliktu kopā.
05.07.2011 04:33 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits