uzkāpt 2 reizes uz tā paša "grābekļa"...

29.06.2011, Pandiņa
Viss sākās ar mazu flirtu, smaidiem, sarunām Internetā... Pārvērtās par vienu satikšanos, divām, trīs un vienmēr pa naktīm. Lieliskas sarunas, jautrība, satriecošas emocijas un labākais sekss manā mūžā. Tam visam sekoja milzīga pieķeršanās, ko ir tik nenormāli grūti pārvarēt. Jūtu, ka mūsu kontakts pazūd, VIŅŠ vairs negrib tik bieži satikties un iespējams, ka vispār vairs negrib, bet man tik ļoti pietrūkst to sajūtu, kas ir, kad pavadām laiku kopā - tajos brīžos es jūtos patiešām laimīga (l) Kā lai tagad atkal pierod pie parastās ikdienas, pie tā, ka vairs nesatikšos ar viņu, kaut gan viņš strādā turpat, kur es? Ir tik grūti, jo ilgas pēc VIŅA ir neizsakāmas... Kad visu uzsākām, par visiem 100% zināju, ka attiecības mūsu starpā nav iespējamas, bet tāpat iesaistījos šajā avantūrā. Kāpēc mēs pieļaujam tās pašas kļūdas atkal un atkal? Jau 2 gadus atpakaļ pārdzīvoju ko tādu un pagāja krietns laiks līdz spēju tikt pāri ilgām pēc emocijām, ko sniedza tas cilvēks! Ceru, ka vismaz šoreiz būs vieglāk :-/ P.S. Dziesma Bruno Mars "Marry me" skanēja vienmēr, kad pavadījām nakti kopā viņa mašīnā vienkārši runājoties, smejoties un izbaudot viens otra sabiedrību. Šobrīd mana Top dziesma (l)

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Nu ko jūs gaužaties, par sen zināmiem faktiem! piemēram es, lai arī gribēdama, kā labāki kļūdos nepārtraukti, toties cenšos vienmēr sev atgādināt, ka tie jaukie dzīves mirkļi kuri likuši smaidīt un no priekiem raudāt atspēko pēc tam neizbēgamās bēdas un pārdzīvojumu! 8-) ;-) esam tikai sievietes un šo dzīvi mums ļauts nodzīvot tikai vienreiz! :-)
01.07.2011 00:00 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
30.06.2011 23:55 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
30.06.2011 23:54 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0

Nezināms
+0

+0
Ai, meitene ;-) man gadījās, kas līdzīgs - neiespējamas attiecības, draudzīgs ieteiktums no vīrieša puses - "Tu tikai neiemīlies manī". Smaidot noteicu, ka tik nesanāk otrādāk. Un...gala beigās - tā arī šobrīd ir...
vīrieši - ir tādi puikas īstenībā...
29.06.2011 18:21 | saite | Atbildēt

+0
Man patika ,ka raksti,kapec mes pielaujam kludas atkal un atkal.... :-) es tiesi to pasu varetu teikt par sevi,lai ka necenstos saja lauliba -esmu ta pati sieviete ,kura bija pirmaja!Laikam pilnigi izmainities nespejam!Domat citadi ,uzvesties citadi ,just citadi!! |-)
29.06.2011 09:58 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits