Gļēvums

20.05.2011, switched on
Jā, tā ir mana spilgtākā īpašība šajā tizlajā dzīves periodā. Es sastingtu it visa priekšā, kas ir potenciāls baiļu, vājuma, emociju izraisītājs. Esmu gļēva, gļēva, gļēva, un kā man tas besī. SASODĪTS! Un tā tā īsā dzīve aizplūst, bet es, muļķa cilvēks, esmu iemīcīts vienā savā dobītē un nekustu nekur. Ir kādai gadījies pēkšņi attapties situācijā, kad pati sevi nepazīsti? Kad vēro sevi no malas, un ka tev ir kauns par sevi? Ou jā, man ir, un kā vēl. Tāda dusma sāk krāties pret sevi, tāds naids. Un ir pienācis brīdis, kad vairs neprotu savākties, jo vienkārši nesaprotu, no kura gala būtu sev jāķeras klāt, lai ko labotu. Pats smeiklīgākais, ka šķiet, ka neviens, absolūti neviens pats cilvēks neredz, kas manī iekšā vārās. Liekas, ka esmu radījusi stipras, pašpārliecinātas un pašpietiekamas meitenes tēlu, kas ir absolūta fantāzija. Tādas manī nav. Esmu grauzts, vraks, un tā gribas izlauzties... Tā gribas brīvību un prieku, un, hah, jā, arī laimi (pārdroši ko tādu gaidīt)
 
Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
To es vareju atlauties vecos laikos Latvija :-) !Briziem man liekas ,ka saja valsti tiesam cilvekiem nav so emociju-tu nevari izradit savas jutas darba!Ja izradi ,biezi atskan vesa atbilde-ja kas nepatik ,vari iet...nav ta, ka sen atpakal ,slimnica stadajot-cilveki "dzivoja lidzi" ,ja bernins bija slimnica,pasai kaut kas ne ta!Atceros tik labi...!Eiropas cilveki tapec biezi "beg "no Amerikas-tiras bizness valsts,kur iztur faktiski tikai specigie!!!
Ja -es laikam esmu tipiska sieviete-viss rakstits seja!! (t)
20.05.2011 06:09 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Emanuelle, tu gribi tieši to, no kā es šobrīd bēgu. Tas ir briesmīgi būt dzelsbetona cietumā un tādējādi nevienu sev nepielaist klāt. Vājums IR vērtība, nevajag to pazaudēt. Jā, priekšniece izdarīja tā, ka Tev sāp. tad kāpēc viņai turpināt dzīvot, nezinot, cik sarūgtināta juties?
Manuprāt, tā ir viena no lielākajām nelaimēm neprast izrādīt un izjust emocijas. Tas vairs nepavisam nav cilvēcīgi.
20.05.2011 04:56 | saite | Atbildēt
 
 
+0
Es sodien jutos loti slikti,jo kartejo reizi darba paradiju ,ka sap-prieksniece neizteica pateicibu par labi padaritu darbu-taja vieta pateica piezimi...Man pilnigi saskreja acis asaras (s) !Es tik loti censos neparadit ,ka sap...!
Atcerejos,cik daudz esmu macijusi citus,ka nekad nevajag izradit to ,ka gruti,sanemot kritiku,bet pati...!!!Zel-es neatmetu visas ceribas,ka kaut kad sasniegsu to momentu dzive,ka neviens man "netiks klat"!! (t)
20.05.2011 04:45 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits