Someone like you

02.05.2011, Annija6
Kāpēc dzīvē tā notiek, tu satiec kādu īpašu cilvēku, jums kopā ir labi, lielisk, pilnai laimei neko vairs nevajag. Tad kādu dienu tu pazaudē to cilvēku kā jau tas notiek vienmēr. Mēklē mierinājumu nākamajā, nākamajā, un vēl daudzos. Netīšām kādā pasākumā tu satiec šo cilvēku un viss kas bijis ir maznozīmgs, vecās jūtas ir atpakaļ. Neskatoies uz to visuu jūs cenšaties atkal būt kopā. Kad tas neizdodās tu sevi mierini ar frāzi, Nebija lemts, Mans princis mani vēl gaida. Pēc vairākiem gadiem, tu esi laimīgi precējusies tev ir patstāvīgs vīrietis pie sāniem, bet.. Pēkšņi tu atkal satiec VIŅU , un viss zaudē jēgu!! Kāpēc dzīve ir kā karuselis un Jūtas tik neparedzamas. Vai ir iespējams nemīlēt kādu ko mīli ? :-/

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Hello Guys! Any good idea from someone how to spend the weekend in KL? I am still enough new in time boring without friends. Write me if you feel like,
27.08.2011 20:37 | saite | Atbildēt

+0
ļoti labs raksts ;-) :-) es arī nesaprotu kāpēc tā notiek.
noteikti nemīlēt ko mīli nevar, bet varbūt vienkārši nav lemts.
05.05.2011 23:33 | saite | Atbildēt

+0
Nav iespējams. Tieši tāpēc nevajag darīt pāri citiem un iesaistīties attiecībās, kurās zini, ka nav TAS, kas bija ar kādu citu. Kaut kur lasīju šādu tekstu: "I`d rather love someone I can`t have, than have someone I can`t love." Vientulību dzīves laikā var kliedēt dažādos veidos, nav noteikti jābūt attiecībās tikai attiecību pēc.
02.05.2011 13:56 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits