šodienāā.

01.05.2011, Laura67
Sveikas! (l) Kas jums jauns? kā klājas? :-D Nezinu kāpēc šo īsti jautāju blogā. :-D Es jūtu, ka vasara man jau galvā un par mācībām gribās jau aizmirsties un ieslēgt sevi vasarā uz mūžiem. Kaut vai ir tikai aprīlis- nu jau drīz maijs. bet tiešām jūtu,ka vasara ir tuvāk nekā jebkad. Arī par Villijama un Keitas kāzām. Sākumā, ja godīgi biju ļoti kritiska par to, kāpēc gan to vajadzētu publicēt visai pasaulei. un tas varbūt visus neinteresē tik ļoti. bet mainīju domas, tas tomēr ir tik skaisti (l) Ah. man šodien vispār ļoti bieži mainās domas par visu. Un garastāvoklis lēkā. Novēlu jums arī tik jaukas vasaras sajūtas kā man, šodien. (l) :-)

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
jā, par to arī biju dzirdējusi. bet ne visur būs labi. vienmēr,ja notiek kāda laba lieta, tad citur uzreiz kāda slikta. :-/
01.05.2011 14:38 | saite | Atbildēt

+0
Tu zini,mani tas kazas ta ietekmeja -pilnigi izsita no lidzsvara (l) -loti laba nozime!!!Tas starojums ,kas naca ara no siem cilvekiem!Man tiesam loti patika! :-) Taja pasa laika Alabama(Viens no ASV statiem) bija gajis pari nezeligs tornedo!!!Viss tik negativs ,un tas viss viena laika :-O !Pa vienu ASV kanalu rada kazas,pa otru so postu!Man palika mazliek mierigak ,ka redzeju ,ka "Sarkanais Krusts" jau sniedz palidzibu,bez majam palikusiem cilvekiem! (s) Tada ir dzive-tomer jamegina pec iespejas uznemt to pozitivo,lai butu speka cinities -jauznem speks ,pozitivas emocijas!!!Mes nekad nezinam ,kas bus rit! |-)
01.05.2011 07:48 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits