Vācietis un pavasara randoms

19.04.2011, Anne Shirley
Sveikas dāmas! Laikam atkal ir sakrājies un gribas mazliet kaut ko izrunāt uz āru. Šodien braucot uz darbu tramvajā lasīju Vācieša dzeju. Atnācu mājās un palasīju vēl bišķi. Pāris rindas no viena mīļa dzejoļa: Tikai vienas lūpas, Tikai vieni skati Lūkojās uz mani Un klusēja. Viņam Jāņu nakti Mani zelta mati Ieslīdēja klēpī Un dusēja. Vai mums dzīvot nepārī, Vai mums dzīvot pārī- To es sev vairs neprasu Turp iedama. Nezinu kāpēc bet šīs rindas lasot man vienmēr skudriņas skrien pa mugurkaulu. Jā, un es beidzot gribu burvīgu Jāņu nakti. Tieši kādu esmu iztēlojusies. Līdz šim nekad nav piepildījies. Nekas, varbūt šogad noķeršu burvību. Un otrs, cik grūti tomēr ir būt situācijā kad nezini atbildi uz jautājumu - pārī vai nepārī. Es vairs negribētu šo sajūtu piedzīvot. Un vēl pie randoma - 7dien biju ciemos uz laukiem aizbraukusi. Vecmāmiņa stāstīja kā viņa apciemojusi savu draudzeni un viņai jau esot 4 maz maz bērni. Un meta zīmīgu skatu uz mani ka man tā kā vajadzētu sākt piestrādāt pie šī jautājuma :D Nu šovapavasar vēl nē. Citu gadu - tad redzēs (l) P.S.nezinu kāpēc šo tiešām nesakarīgu blogu ierakstīju. Īstenībā tikko biju iekomentējusi Emanuelles blogu un man vnk gribas papļāpāt.. :D Pievienoju bildi ar mums no sesijas kas saucas "taureņi vēderā"

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
man loti loti patiik Vaacietis..
shis mans vismilakais pavasarigais (sorry par sh, ch, zj, aa utt.) :
Pukst pilniigi vesels rits
kaa jauna sirds,
kaa briivs ritms,
un es gribu
vinjam liidzinaaties.
Man doma gulj dziivei paari
tik viegli
kaa nopuuta,
kuraa nav saapju
un kas naak no taa,
ka gaiss ir no smarzhas viegls.
Man smejas acis,
un tie ir vislielaakie smiekli, kad ielauzjas tajaas
sirds bezdeliidzena vieglums.
Es skatos mostoshas pasaules
lielumaa,
un man reibst galva no taa -
cik shajaa lielajaa pasaulee
es driiksteeshu
buut liels.
22.04.2011 03:55 | saite | Atbildēt

+0
Skaists dzejolis - tāds mazliet cerīgi smeldzīgs. Ehh.. tik sen dzeja un grāmatas nav lasītas, pašai pat kauns (s)
19.04.2011 17:56 | saite | Atbildēt

+0
annA-tas bija tik smiekligi :-D ,ka izlasiju virsrakstu un momenta atcerejos to "tavu vacieti"!Domaju -nu bus...kaut kas mainijies utt (l) Ja- man ari saka "skriet skudrinas",jo ta doma tik labi pateikta! :-) Par tam vecmaminam-nu vinam ta gribas tos mazos atkal auklet!!! (l)
Es jau ari mekleju tas zidainu drebites savai mazai "meitinai" un hormoni leka (l) !!!Es jau smejos-ka jasauc bus par Emmanuelli! (l)
19.04.2011 02:27 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits