kārtējo reizi jauns sākums.

03.04.2011, mumu
Cik bieži jūs apņematies kautko? Sākt diētu, uzrakstīt beidzot kursa darbu, atmest smēķēšanu, beidzot atrast vai pamest veci? :D Sāku domāt, ka jaunas apņemšanās man ir vidēji 2x nedēļā. Piemēram- laicīgi iet gulēt, nenosēdēt visu vakaru internetā bet beidzot palasīt grāmtu, nekavēt darbu, neēst saldumus(neēst pēc 6iem un citas diētu padarīšanas), beigt lūrēt bijušā jauno meiteni no fake profila. Bet pēc pāris dienām viss vecajās sliedēs. :'-( Šodien man ir kārtējā tāda diena. Turklāt kāda sakritība-rīt visu dienu ir atslodze! :D Tāpēc šo vakaru pavadu ar zaļo tēju(pudele alus pa dienu neskaitās)un cenšos noskaņoties vismaz pāris veselīgām dienām un un rīt pievērsties mācībām(rakstot šo blogu jau gribēju ar sevi vienoties, ka pamācīšos nākamnedēļ :D). Un ceru, ka pēc pāris dienām, kad apņemšanās būs pagaisusi, varbūt atcerēšos par šo blogu un saņemšos vēl kādam laiciņam. (l) Varbūt kāda pievienosies, lai viena otru var ik pa laikam pabakstīt vai vismaz pēc tam ierēkt par sevi? :D Lai vai kā-jauku vakaru visām. :-P

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Laimīgs ir nevis tas cilvēks, kuram nav problēmu, bet gan tas, kurš ir iemācījies ar savām problēmām sadzīvot...
05.04.2011 11:20 | saite | Atbildēt

+0
Ar to apņemsšanos man vienmēr ir tā ka kādu brīdi viss ir kārtībā un atliek vienu reizi neaiziet uz aerobiku, apēst kādu kūciņu vairāk... tad arī apņemšanās kaut kur pazūd... |-)
03.04.2011 14:18 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
o jā pazīstamas situācijas...es jau n-to reizi mēģinu atmest smēķēšanu-max 2 dienas varu noturēties,,,,, :-/
ar diētām arī tāpat kā hellisham (e) :-O
da un vispār plāni ko sākt no jauna ir daudz, bet apņēmības-rakstura 0%
03.04.2011 04:15 | saite | Atbildēt

+0
nu man vēl morālās paģiras nav :D:D bet nu man riebjas, kad es vakarā sveros, tad man gribas sev lodi pierē dabūt :D un kad es sevi pliku redzu, džīzas :D
03.04.2011 02:26 | saite | Atbildēt

+0
Katru gadu 1.janvari saku "jaunu ,skaistu dzivi"...nakosa rita viss atkal "sliedes"...darba rukis,pardzivotajs,nekadu emociju darba dienas beigas pret viru utt! :-D
03.04.2011 02:16 | saite | Atbildēt

+0
nu man arī parasti beidzas 5dienā un 7dienā morālās paģiras (e) :-D
03.04.2011 01:21 | saite | Atbildēt

+0
nu diētu es sāku katru pirmdienu, un piektdienā man tā beidzas :D
03.04.2011 01:14 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits