Iepirkšanās internetā = iepazīšanās internetā?

30.03.2011, karinchuk
Sveikas, Cosmo meitenes! Piedodiet, ka jūs pametu uz veselu nedēļu. Mani pameta mūza, un biju mazliet apvainojusies uz cosmo :) Kāpēc? Pēdējam ierakstam nebija komentu :-P Bet tas joks! Neņemiet galvā! Bet nu esmu atpakaļ. Vakar saņēmu pasūtījumu no Promod un biju mazliet vīlusies - nu bildē izskatās smuki, bet dzīvē atšķiras vai izmērs ne tas. Aizsūtīju atpakaļ, bet mētelīti paturēju (l) Un šodien iedomājos, ka ar iepirkšanos internetā ir tāpat kā ar iepazīšanos internetā. Nu nolūko kādu, iepatīkas (l), bet, kad atnāk uz randiņu - hmmm... bildē izskatās labāk :-D Mjā, slikts salīdzinājums - bet nu man tā gāja ar "iepirkšanos" internetā. Kā Jums meitenes? Es domāju - gan par iepirkšanos internetā, gan par iepazīšanos internetā? Man ir pagājusi "aklo randiņu" ēra, nu uzsākta aklā shoppinga ēra :-D P.S. Pielieku klāt bildi ar mētelīti (l) (l)

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Zabacini tiesam... -pilnigi mans stils!!! (l) Man loti patik tadi mierigi toni-gruti pateikt kapec?Vienkarsi jutos loti labi -balta, besiga,gaisi peleka ,loti patik melnais ,kopa ar balto!Saja kompozicija tas krasas tik labi saiet ar to pukaino meteliti....!Loti interesanta ir ari kleitina! :-)
31.03.2011 03:42 | saite | Atbildēt

+0
Beatt, piekrītu par to piemērīšanu - gan par drēbēm, gan par otro pusīti ;-) Emmanuelle, es arī vispirms iemīlējos kompozīcijā - nekad nebiju domājusi, ka man patīk šāds krāsu salikums (l) A, un man patika tie zābaciņi (l) Jā, un man ar tā čamdīšana un spoguļošanās iet vairāk pie sirds nekā boxiņš pa pastu.
31.03.2011 01:32 | saite | Atbildēt

+0
Man loti patik visa kompozicija!Tas krasas-kafija ar pienu,ka saku!Un tas pukainais metelitis tik sieviskigs!Tagad es tevi iedomajos ,ka so sievieti bilde! :-) Man patik iepirkties tikai veikala ,kur kartigi visu varu izcamdit-paskatities sastavu utt :-P
30.03.2011 03:12 | saite | Atbildēt

+0
Ah, mētelītis tiešām ļooti skaists! (l) Internetam neuzticos, tāpēc labāk iepērkos veikalos, kad var visu piemērīt un tā. Bet ar to iepazīšanos gan ir tā kā ir, esmu bijusi uz 3 aklajiem randiņiem. Bildē - izskatās vienkārši dievīgi, bet dzīvē tāda vilšanās, ka nezini ko pat darīt, tāpēc internetā arī nevajadzētu iepazīties. :-D
30.03.2011 01:48 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits