1,2,3 - aiziet, atpakaļ dzīvē!

03.11.2010, Inese2
Gribēju sākt ar to, cik stipri slikti man pēdējā laikā ir gajis, cik daudz strīdu un visādu citādu negatīvu emociju man ir bijis, tomēr tad apdomājos, ka nevajag citus apgrūtināt ar tādām nebūtiskām lietām. Stāstīt gribēju par saviem mīlas līkločiem un spēju piecelties pēc daudziem kritieniem. :-) Izšķīros no sava drauga [izšķīros visai nesmukā veidā], nezinu gan vai to vajadzētu definēt kā plusu vai mīnusu. Krāpšana bija, ja tā to var nosaukt. Bez gultas, bet emocionāla krāpšana pēc pilnas programmas. Pašlaik bijušais mani nelaiž vaļā, uzvedas labāk kā jebkad, vienmēr ir līdzās, kad man ir grūti, tomēr man tas nav nepieciešams [ok, te nedaudz sanāk melot pašai sev, jo brīžiem visa kā bija tik daudz, ka man vajadzēja atbalstu] Vārdu sakot sabrukums, bet parunāt ar jums es gribēju par to spēju atkal piecelties un iet. Kā lai savācas brīdī, kad liekas dzīve tevi ir atspārdījusi no visām pusēm? Man līdz šim tas prasīja milzīgu piepūli, jo tomēr stipri sāp, bet šodien šķiet atradu savu nelielo miera oāzi piev liriskām krievu dziesmām zem segas un muļīgu randiņa plānošanu. Esmu samērā ātri savākusies un rīt esmu atkal gatava iet cīnīties par sevi un savu laimīti. Cosmo meitene, pastāsti man kā Tu savācies smagos brīžos? [stāstus par šokolādes kalnu un asarām spilvenā paturi pie sevis] :-P

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
guļu, tas vienmēr palīdz, pamostos un nesaprotu par ko cepos, jo visu redzu savādāk, bet pirms iemigt ir daudz laika pārdomāt kas, ko, kā... bet ši recepte vairs nedarbojas, vismaz man...
tagad, pa paradumam apguļos, paguļu piecas minūtes un... kauns, nenormāls kauns pašai no sevis, ka esmu tāda ņuņa, ak liekas, sega man palīdzēs! Man dzīvē ir dots viss, lai būtu laimīgai, bet es izvēlos ņuņoties- nu nē! :) vai arī atgādinu, ka kad būs patiešam grūti, tad drīkstēšu raudāt un sabrukt, un uzdodu jautājumu, vai tagad tiešam IR TIK grūti? parasti atbilde ir nē, ja vēl paskatās, cik tiešām daudz ir dots un cik mazsvarģi šsi te tagad liksies pēc gadiem, un ka šim te nav būtiska sakara ar manu nākotni! :) bet pastāstiet kā tik vaļā no slinkuma, ja pat negribas darī sev tuvas lietas un motivāca ar sevi kaunināšunu tiek atvairīta, ka nepieciešamas brīvdienas, bet jūtu, ak sāk ieilgt, bet man tāds viegls P****
04.11.2010 01:47 | saite | Atbildēt

+0
Es, kad vajag nopietni savākties, sev vienkārši pasaku, ka tāda ir mana izvēle - sākt raudāt, kliegt, palīst zem segas un cerēt, ka nomiršu (nu traki jau izklausās, bet traki arī reizēm ir šobrīd) vai vienkārši iet un darīt to, kas jādara, ar sakostiem zobiem būt stipra un no rīta aiz matiem pati sevi vilkt ārā no gultas, jo - citas izvēles nav, nevaru izvēlēties citus apstākļus un citu dzīvi, vien to, kāda man ir. Sen dzirdēts teiciens: "The only way to get out of this - through." Ja par mūziku, tad tā parasti palīdz tikai tad, kad ir jau labāk, kad ir izmisums, tad sagruzī vēl vairāk. Kaut gan reizēm pēdējā laikā paklausos Whitney Houston - `I didnt know my own strenght` un jūtu, ka rodas spītība drusku.
03.11.2010 03:57 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits