dzīves spēles

21.09.2010, Aiga Bērziņa
nekad neko tādu nebūtu rakstijusi, un nekad nebutu domājusi, ka es varu tā! es biju mis svētā, tad ar čali izšķīrusies, sagaju kopā ar citu un es krāpu jauno puisi bez mazakajas vainas sajutas, nē, es nepārgulēju ar citiem čaļiem, bet domās es biju pie viņiem, domās cerēju satikt klubā to un to čali, mekleju iespeju iesēsties klēpi, pabučoties, ļāvos pieskārieniem, ļavos uzmanībai... kāpēc?! man tak to iepriekš visu nevajadzeja, tgd vajag!? domāju, ka viņa vienaldzība, un tas, ka šis cilvēks dzivoja ar vienu kāju vēl pagātnē, ļāva man kļūt tādai... vai tas ir nosodāmi!? Un jo vairak viņš pierada pie manis, jo vairak iestajas rutina, jo vienaldzigaka kljuva vinja attieksme, un es jo vairak tusējos, un jo vairak viņš neiebilda, jo vairak man gribejas iespītēt, lidz beigu galā, es vairs nepazinu sevi...

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
gribas no viņa tā depresivā momenta tikt laukā, tiešām gribas - tā smaguma sajūta uz pleciem, un neko negribu sajūta beidz nost - gribu smaidīt, un priecāties, smieties, mīlēt, jokot - nu būt vecā labā! eh, gan jau pēc pāris dienām :)
22.09.2010 01:05 | saite | Atbildēt

+0
Man liekas,ka mes visas kaut kad, kaut ko ,esam darijusas traku "jaunibas trakuma!!!
Tev tads depresivs moments iestajies-megini tikt ara!!!
Laikam tiesam rudens padara cilvekus depresivus,atminas utt (t)
21.09.2010 20:14 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits