mats kā reklāmā 2

16.07.2010, aalise
te nu ir tas pats mats 1000x palielināts, tā kā lai ko reklāmā teiktu, ka mati ir bojāti, izskatās kā egle vai salimi un tt :-D :-D :-D neticiet :) es lietoju tikai šampūnu (dārgu gan) un atšķaidītu etiķi skalojamā līdzekļa vietā un nu re :) viss pa smuko

Komentāri [14]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
an ar kefīra smarža riebjas
18.07.2010 13:52 | saite | Atbildēt

+0
paldies ;-) būs jāizmēģina etiķūdens :) ar kefīru nevarētu acis tīrīt, riebj viņa smarža, tad jau labāk ar eļļu kaut kādu :D
18.07.2010 03:17 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
no sākuma izmazgā galvu kā parasti, izskalo, tad es parasti bišķīt matus noslauku ar dvieli lai nav tik slapji, un tad ar to etiķi, man gan mati līdz pleciem, man ar litru pietiek 2 reizēm. tad tā maigi izgriež un žāvē kā parasti. nekož vispār, nu acīs es centos lai nenonāktu. http://www.inflora.ru/beauty/beauty36.html kaut kas līdzīgs šim. esmu pievērsusies dabīgiem kopšanas līdzekļiem un etiķis man patīk :) krievu saitos vispār daudz interesantu lietu :) izlasīju ka kosmētiku var ņemt nost ar kefīru :) neesmu gan mē'ģinājusi
18.07.2010 00:15 | saite | Atbildēt

+0
Alise, no sākuma jānoskalo tas šampūns ir ar ūdeni un beigās ar litru etiķūdeņa un nekādu balzāmu vairs nevajag :D Tā etiķis mājās ir, būs jāmēģina :D Bet vispār jau etiķis taču kodīgs ir, galvu neizkož? :D
17.07.2010 13:32 | saite | Atbildēt

+0
hanney, darbā nobildējos :-) mum tur tāds kruts bildējamais aparāks
17.07.2010 13:14 | saite | Atbildēt

+0
čepite, baigi forši tumšiem matiem - 1ēdamkaroti etiķa (nevis esences) atšķaida 1L ūdens. un pēc mazgāšanas ar šampūnu izskalo ar to etiķi. matu krāsa paliek izteiksmīgāka, viņi ir kuplāki un tas arī atjauno matu skābo reakciju. kas skalo tad smaržo pēc tā etiķa, bet kad izžūst gan ne. gaišmatēm man šķiet bija citrona sula. es kaut kādā krievu saitā izlasīju
17.07.2010 13:13 | saite | Atbildēt

+0
kaut kādi spermiji :-D :-D bet kruti, kruti. kur tad šitā smuki nobildējies? :-D
17.07.2010 02:56 | saite | Atbildēt

+0
a kāds prikols matus ar etiķi skalot? baigais efekts-labums? :D šito pirmo reizi dzirdu :)
un vēl, ja manu matu čolētu zem mikroskopa viņš būtu tāds sūdains, kā reklāmā rāda, jo ļoti sabojāti mati :D
17.07.2010 00:52 | saite | Atbildēt

+0
es jau neko par blondīnēm neteicu :-D
17.07.2010 00:37 | saite | Atbildēt

+0
Alise :D ne visas stulbenes ir blondas :D un ne visas gudrās tumšmates :D tā kā viss kārtibā, tu mums gudra bruņetka :D
17.07.2010 00:32 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits