Būs aitas, būs cirpēji

20.11.2009, archia
Tiku apcirpta. :-/ Un tagad svārstos starp dusmām uz sevi un cerību, ka kādreiz tas man atmaksāsies. Vai ir vērts savu muļķību un vientiesību pārvērst "pasaules glābšanā" un sava veida labdarības akcijā? Konteksts - esot svešā valstī, nerunājot valsts valodā (bet nedaudz to saprotot), "aizdevu" svešiniekam naudu, lai viņš tiktu mājās (un kas to lai zina, vai patiešām šim mērķim). Protams, ar solījumu, ka rīt naudiņa tiks pārskaitīta. Nedēļa jau riņķī, bet "rīts" vēl nav pienācis. Un tagad savu muļķību un vientiesību mēģinu attaisnot ar cerībām, ka kādreiz nelaimē kāds varbūt palīdzēs arī man. (t) Bet galvā skan tik vien kā: "Būs aitas, būs cirpēji". Vismaz tagad esmu guvusi mācību un lieku reizi pārliecinājusies, ka patiešām pirmais iespaids par cilvēkiem man izveidojas nepareizs. Ļaujiet, došu jums padomu - ja domājat ar sirdi, tad filtrējat ar prātu. Veiksmi! :-)

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
@ cosmonaute - jā, uzticos gan. Tikai šī ir pirmā reize, kad tā "atsēdināja". Nekas, šī bija laba mācība...
21.11.2009 01:27 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tu tiešām ļoti uzticies cilvēkiemja tik lielu naudu svēšiniekam devi... :-)
20.11.2009 23:00 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
:-) Es tiešām ceru, ka arī Tev kādreiz kāds atdarīs ar ko labu!
Bet tādu summu es svešiniekam nedotu - pāris latus jā, bet ne jau 34!
20.11.2009 22:46 | saite | Atbildēt

+0
34 lati... :%27-(
20.11.2009 17:18 | saite | Atbildēt

+0
Reti kuram vairs mūsdienās var uzticēties un kur nu vēl svešiniekam :-/ Cik liela bija tā naudas summa, ja nav noslēpums?
20.11.2009 04:10 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!