Grūti nākas, labi būs

05.06.2009, Dace Kelere
Nav viegli meitenes, galīgi nav viegli! Garšīgās, svaigās bulciņas, kūkas gabals daudz ātrak ieslīd vēderā, nekā mazinās tauku slānīts ap vidukli. Es tiešām cenšos, es diezgan regulāri velku savas "kristāla kurpītes" (reeboks vinnētās botas) un dodos pārgājienā, nu jau pat kādu gabaliņu paskrienu, neskatoties, ka šīs botas nav domātas skriešanai. Bet vajadzīga baigā saņemšanās! Mūsu klimatiskie apstākļi arī nav tie labākie, ja karstā laikā dubultīgi kūst tauciņi, gan no slodzes, gan no saules, tad lietainā un aukstā laikā tas nedarbojas. Bet es nodarbojos ar pašiedvesmu, iedomājos sevi, piemēram, savā kāzu dienā nesot vīru pāri septiņiem tiltiem un nevis otrādi.....

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Mani jau neuztrauc svars, mani uztrauc kāda es būšu uz kāzu fotogrāfijām, tās kādreiz skatīsies mazmazbērni un gribas, lai viņi saka: ak, kā vecvectētiņam noveicās!....
05.06.2009 17:21 | saite | Atbildēt

+0
es vairs kūciņas un citus gardumus tik bieži neēdu, nevaru atļauties, tāpēc liekie tauciņi lieki neveidojās :-D
05.06.2009 17:04 | saite | Atbildēt

+0
iedomājos sevi, piemēram, savā kāzu dienā nesot vīru pāri septiņiem tiltiem un nevis otrādi..... :-D :-D :-D
nu ko tu ņemies, varu saderēt, ka nav nemaz tik traki, man arī ir riepa uzaugusi no ziemas, un es arī cenšos ēst maz, braukāt daudz ar riteni, skritulenēm, bet man arī nekas neiet nost, tātad organisms ir apmierināts ar pašreizējo svaru un tauku slāni...
05.06.2009 15:16 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits