dzīve

21.03.2009, kapostinjs_vina_
Brīžiem dienas gaitā mani aizskara domas par to ,kā man neveicās...kapec man dziivee ir tieshi taa un ne savaadaak,kapec nesmu laimiiga...uttt bet es tik reti aizdomājos,ka citiem iet vēl grūtāk par mani! es te sēžu un raudu par kaut kadam matrealam lietam...aii nabadzite nedabuju jaunos zabacinjus ko skatloga redzeju! Bet ir cilveki kuri ar zabacinjiem staiga 3 gadu un vinji maksā krietni lētāk par tiem kas ir skatlogā...... Un es domāju ka es nesmu taada vieniigaa...mēs piešķiram savaa dziivee lielaako noziimi matreaalaam lietaaam....... domaju ka šobrid ir reti kur tada sieviete kura ar virieti precetos pat ja vinjam nebutu jumta virs galvas........ TAS KO GRIBEJU PATEIKT IR TAS,KA NE JĀ IR BRIZZI KAD MUMS IET SLIKTI,BET JAATCERAS KA VNM IR KAADS KURAM IET VEEL SLIKTAAAK,KA MUUSU BEEDA AR VINJA BEEDU NAV SALIIDZINAAMA....... JAAIEMAACAAS BUUT CILVEECISKAAKIEM....

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
23.03.2009 15:19 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
in-guciite,man prieks ka saproti to ko tur esmu uzrakstiijusi:)
23.03.2009 15:19 | saite | Atbildēt

+0
Jā, es arī pirms pāris nedēļām pārdzīvoju, ka zābaciņus nevarēju atrast pēc savas gaumes - biju riktīgi dusmīga! Apdomājos, savus zābaciņus aiznesu uz apavu remontu, pielaboja papēdīti un es priecīga staigāju vēl šodien! Pati smējos, ka tādi laiki - krīze, jātaupa.
Bet nav jau tik traki, kā bi agrāk! Agrāk bija daudz smagāk - īrēju dzīvoklīti, taupīju, krāju, lai varētu ko ekstra atļauties. Bet dzīve visu pati saliek pa plauktiņiem, tagad mums ar draugu ir 2 dzīvokļi, ir mašīna, uz ēdienu un dāvanām netaupam. Un nav jāapstājas pie sasniegtā. Ja kādam ir grūti - es palīdzēšu iespēju robežās. Arī Ziemassvētkos gatavoju dāvanas maznodrošinātajiem, ziedoju, jo zinu, kā tas ir, ja zābaciņu iegāde ir jāatliek...
23.03.2009 02:54 | saite | Atbildēt

+0
Manuprāt, šis jautājums ir ārkārtīgi strīdīgs - no vienas puses, jā, ir cilvēki, kuriem dots daudz mazāk par mums, bet, tajā pašā laikā, tas nenozīmē, ka mums jāapstājas pie sasniegtā un visu laiku jādomā "citiem taču ir vēl grūtāk". Jā, šī doma mierina, jā, tā tiešām ir. Mani šī doma aicina neapstāties, iet dzīvē uz priekšu, priecāties par to, kas man ir. Vienkārši nedrīkst apstāties un teikt: "Nu ja, man neiet, bet citiem jau ir vēl sliktāk". Mans aicinājums būtu, ka jābeidz čīkstēt, jo, tiešām, citiem ir vēl sliktāk, bet, tajā pašā laikā, nedrīkst apstāties pie sasniegtā..
22.03.2009 01:41 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits