Tizlums nemirst!

20.03.2009, fairy_28361
Visiem cilvēkiem dzīve, kā dzīve, tik man tāda tizla... 8-) Laikam būs jāsāk pierast... Kas ar Jums tizls ir noticis pēdējā laikā dāmas? :-)

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Kas ir tizls? Ļoti negribu atkārtoties, bet viss tas, kas notiek ap un ar politiku - un tas ir tizluma kalngals!
Ar mani pašu? Daudz slimoju - mana imunitāte un ķermenis ir sacēlies pret mani. Negribu minēt, kas būs tālāk, bet pirms nedēļas mani noguldīja uz operāciju galda. Jau 3 nedēļas nebūšu bijusi darbā. :%27-( Kas vēl? Lieli rēķini par apkuri, kurus es, kā apziņigs pilsonis, cenšos maksāt laikus, tā liedzot sev iepēju ko jaunu iegādāties vai aiziet kur izklaidēties. Vēl? Šodien nošokējos - nebija mājās nedēļu, bet putekļu ka biezs - no krienes šie ņēmās?
Un tā varētu līdz bezgalībai! Bet par politiku var pasmieties, ar veselību - ķirurgs bija brīnišķīgs, rēķini nomaksāti un putekļus gan jau noslaucīšu! ;-)
23.03.2009 03:04 | saite | Atbildēt

+0
Es šodien lasīju rakstu par meiteni, kurai ir 24 gadi un viņa pamazām zaudē spēju staigāt. Ap 28 gadiem viņa nestaigās vairs nekad! Lūk, tas ir tizli!!! Esmu vesela, varu staigāt, skriet un klaigāt, pilnvērtīgi dzīvot un mīlēt to, kas man ir dots :) Tas nenozīmē, ka man nav problēmu, arī mana dzīve ir nepatikšanu un problēmu pilna, bet, runājot par tām, es tās neatrisināšu. Mazāk čīkstēt, vairāk cīnīties! Jauku vakaru :)
20.03.2009 21:22 | saite | Atbildēt

+0
Man arī liekas ka mana dzīve paliek tizlāka :-D
Pavisam drīz mans mīļais šaus uz Vāciju :-(
Palikšu gaidīt :-( skumji :-|
20.03.2009 19:31 | saite | Atbildēt

+0
tizls? mani no dzīvokļa izmeta un tagad dzīvoju pie māsas. bet man ir studiju pēdējais gads un tagad man prakse un kvalifikācijas darbs vēl jāraksta. bet, ja jau es vēl esmu dzīva un man ir jumts virs galvas, tad viss ir ok! Galvenais optimismu nepazaudēt. 8-) :-D
20.03.2009 18:10 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits