Kosmētika satriecošam acu grimam ar piegādi uz mājām

30.10.2018

Skropstu tuša, acu ēnas, kontūrzīmuļi un cita kosmētika acīm ieņem svarīgu vietu daudzu sieviešu kosmētikas somiņā. Pat, ja Tu ikdienā iztiec ar pāris skropstu tušas pieskārieniem, vienmēr ir patīkami izmantot kvalitatīvu kosmētiku skaistā, modernā iepakojumā. Mūsdienās produktus acu grimam un citu kosmētiku var iegādāties arī internetā - turpini lasīt un uzzini, kur to var izdarīt visvienkāršāk!

Foto: Shutterstock.com

Kosmētika acīm tiešsaistē: kā neapmaldīties piedāvājumā?

Taupot laiku, arvien vairāk cilvēku izvēlas iepirkties internetā. Lai gan kosmētikas veikala apmeklējums var atnest ne mazums patīkamu emociju, tomēr dzīves ritms ņem savu un neļauj tērēt pirkumiem pārāk daudz laika. Kosmētikas veikals internetā ir optimāla izvēle vienmēr aizņemtajām mūsdienu sievietēm. Latvijā kvalitatīva kosmētika acīm tagad pieejama arī Drogas interneta veikalā.

Drogas jau vairāk nekā divdesmit gadus ietur līdera pozīcijas skaistumkopšanas preču tirdzniecībā, un veikala reputācija un popularitāte runā pašas par sevi. Iepērkoties Drogas, varēsi izvēlēties no plašākajā kosmētikas piedāvājuma vietējā tirgū.

Foto: Shutterstock.com

 

Kosmētika ikdienai un īpašiem gadījumiem

Grima mākslā acis ir kā audekls, uz kura var radīt gleznu visdažādākajos žanros. Vienu dienu Tev var būt nepieciešama tikai gandrīz nepamanāma acu kontūrlīnija un skropstu tušas pieskāriens, citā laikā - pilns acu grims, ieskaitot bāzi un fiksētāju. Lai kādas būtu Tavas prasības, Drogas interneta veikalā ir atrodama kosmētika ikvienai dzīves situācijai, piemēram:

  • acu ēnas visdažādākajos toņos un tekstūrās;

  • acu kontūrzīmuļi un šķidrie laineri izteiksmīgas acu līnijas radīšanai;

  • acu ēnu bāzes noturīgākam grimam;

  • produkti uzacīm: uzacu zīmuļi, flomāsteri, želejas, krāsas, uzacu pūderis u.c.

  • barojošie, mitrinošie un tonējošie produkti skropstu un uzacu kopšanai;

  • skropstu tušas izteiksmīgam skatienam;

  • mākslīgās skropstas un dažādi aksesuāri perfektākam grimam: zīmuļu asinātāji, otiņas, birstītes, spilventiņi, acu grima fiksācijas spreji u.c.

Piedāvājumā atradīsi tādus iemīļotos un pārbaudītos zīmolus kā Maybelline, Max Factor, Bourjous Paris, ArtDeco un daudzus citus. Drogas piedāvā arī nesen Latvijas tirgū ienākušo Catrice un Essence produkciju, kā arī nodrošina ekskluzīvu iespēju iegādāties vācu ražotāja Rival de Loop kosmētiku acīm.

 

Drogas interneta veikals – vēl ērtāks, vēl lielāks

Rūpējoties par to, lai iepirkšanās tiešsaistē būtu patīkama, Drogas nodrošina augstus klientu apkalpošanas standartus:

  • interneta veikala sortimentu neierobežo lokālo veikalu un noliktavu platība, tāpēc pilnīgi visas Drogas piedāvātās preces ir pieejamas interneta veikalā;

  • preču apraksti un atlases filtri ļauj izvēlēties piemērotākās preces tikpat efektīvi kā ar veikala konsultanta palīdzību;

  • pasūtīt preces var 24 stundas diennaktī, un pirkuma piegāde notiek 1-2 darba dienu laikā. 

Drogas kurjerpasts piegādā pasūtījumus darba dienās visā Latvijā. Rīgā dzīvojošie klienti var izvēlēties rīta (no plkst. 9.00) vai vakara (līdz plkst.22.00) piegādi, savukārt pārējā Latvijas teritorijā piegāde notiek līdz plkst. 18.00.

Foto: Shutterstock.com

 

Interneta veikals, kas pielāgojas Tavām vajadzībām

Parocīga meklēšana un daudzveidīgi atlases filtri Drogas interneta veikalā atvieglo preču salīdzināšanu un palīdz atrast īsto produktu tikai pāris minūšu laikā. Bet, ja vēlies mierīgi apdomāt pirkumu un noformēt pasūtījumu vēlāk, reģistrējies par pastāvīgo lietotāju un iegūsti virkni priekšrocību:

  • veido vēlmju sarakstus;

  • seko līdzi savu pasūtījumu statusam;

  • saņem īpašos piedāvājumus un pērc kvalitatīvu kosmētiku vēl izdevīgāk.

Atbilstoši piemeklēta kosmētika acīm palīdzēs ik dienu izskatīties tieši tā, kā Tu vēlies. Ienāc Drogas interneta veikalā un izvēlies jaunus kosmētiskos produktus sev, savai mammai, meitai un labākajai draudzenei!

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits