Modernā mājsaimniecība

27.01.2013, Anda Bīriņa

Svētdienas pēcpusdienā, šķirstot jaunu recepšu žurnālu, iedvesmojos uz pīrāgu cepšanu. Neesmu pavārmākslas izcilniece, tomēr reizi pa reizei spēju pagatavot kādu garšīgu šedevru. Tā nu, rosoties pa virtuvi, aizdomājos, cik moderni kļuvis gatavot ēdienus, lasīt recepšu blogus un dalīties ar visa veida mājsaimniecības padomiem.

Ļoti iespējams, tā bijis visos laikos, taču, attīstoties modernajām tehnoloģijām, nu mums ir iespēja tikt pie skaistām, iedvesmojošām bildēm un uztaisīt savu interneta recepšu blogu. Taču var jau būt, ka tā ir zināma vecuma sasniegšanas iezīme. Esmu ievērojusi: atverot Facebook, arvien vairāk manu draudzeņu tur salikušas garšīgu ēdienu bildes. Arvien biežāk brīvdienu rītos ar draugiem pulcējamies uz vēlajām brokastīm un arvien lielāku lomu piešķiram baudāmam un kvalitatīvam ēdienam. Lai nu kā, par vienu esmu pārliecināta: skaisti žurnāli un interesantas interneta lapas patiešām spēj mani iedvesmot uz nelielu rosīšanos virtuvē. Kā ir ar Tevi?

 
Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Patīk taisīt ēst ļoooti.. patīk eksperimentēt.. vienu un to pašu ēdienu divreiz vienādu neuztaisīšu nekad.. vienmēr izdomāšu paeksperimentēt un pielikt kādu interesantu garšaugu klāt..
Internets protams ļooti palīdz izdomai.. lai būdu ēdienu dažādība.. Pievēršoties veselīgāku ēdienu gatavošanai pat mans vīrietis ir sajūsmā par vienkārši tvaicētiem dārzeņiem.. :)
28.01.2013 11:53 | saite | 1 atbilde | Atbildēt
 
 
+0
Piekrītu, ka internets ne tikai iedvesmo, bet arī ļoti palīdz brīžos, kad šķiet: "Bāc, nav ne jausmas, ko šovakar pagatavot.." :)
28.01.2013 20:38 | saite
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits