Kas Tev somā?

08.05.2012, Anda Bīriņa

Ja kāds pavisam parastā dienā pajautātu, vai drīkst ielūkoties manas rokassomas saturā, es, visticamāk, to neatļautu. Nagu lakas, dažnedažādi papīri, grāmata, termokrūze, karte no aizvadītajām orientēšanās sacensībām, ja nemaldos, pat cimdi un visādas citādas dīvainas lietas – lūk, tāds izskatītos manas somas saturs. Tieši tāpēc man patīk lielas somas :) Nešaubos, ka patiesībā sešām no desmit sievietēm rokassomā valda tikpat liels haoss, kā manējā.

Ielūkojoties diezgan pavecā Cosmo.lv diskusijā (http://cosmo.lv/forums/topic/110917-whats-in-my-bag/), gūstu apstiprinājumu tam, ka tāda neesmu vienīgā. Interesanti, kādas tik nevajadzīgas lietas mēs nenēsājam sev līdzi.

Tāpēc šodien gribēju pajautāt, kāda ir pati dīvainākā un nevajadzīgākā lieta, kas atrodas Tavā somā?

P.S. - Nesen izlasīju pētījumu, kas apgalvo, ka sakārtota rokassoma veicina sakārtotu dzīvi. Tad nu esmu nolēmusi vairs nestiept līdzi lietas, kas patiesībā nav vajadzīgas un iemācīties pateikt "nē!" mazajam velniņam, kurš čukst, ka, iespējams, konkrētā lieta šodien būs nepieciešama.

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
tad, kad parasti izlemju atstāt kādu lietu mājās, tieši tad man viņu ievajagas
12.06.2012 23:37 | saite | Atbildēt

+0
Manā it kā pavisam nelielajā somiņā ir tāda lieta kā universālais nazītis:) Tam klāt ir gan skrūvgriezis, gan šķērītes un pat nagu vīlīte un vēl kādi 10 rīki, kam īsti nemaz nezinu pielietojumu:DD Un labākais ir tas, ka nezinu, kā tas tur ir gadījies...:))
12.05.2012 02:21 | saite | Atbildēt

+0
Skuveklis :D
10.05.2012 20:09 | saite | Atbildēt

+0
kā jau daudzām, arī manējā ir bardaks:D sākot ar maku un beidzot ar šokolādītēm, austiņām, čekiem un daudzām nevajadzīgām lietām:D
06.05.2012 21:33 | saite | Atbildēt

+0
Ielureeju sava somaa un atradu tur daksu, vvz kapec vina tur ir :D bet man tur vienmer ir nezeliiga miskate, divaini, ka nav veel tarakaani :D
01.05.2012 15:20 | saite | Atbildēt

+0
ek man gan somā nekas dīvains nestāv. :D
28.04.2012 22:52 | saite | Atbildēt

+0
dīvainākā un nevajadzīgākā lietas, kas šobrīd atrodas manā somā ir baltā akrila krāsa un plastmasas nazītis!
27.04.2012 15:32 | saite | Atbildēt

+0
ikdienā ir i-phone, austiņas, maks, smaržas, kosmētika, ķemme un mācību grāmatas. + bieži vien arī ūdens. (:
27.04.2012 14:35 | saite | Atbildēt

+0
Manā somā ir tikai maks, telefons, acu zīmulis, spogulis, dažreiz nagu vīlīte vai ūdens. ā, vēl mp3!! :) Neko daudz savā somā nenēsāju.
26.04.2012 23:08 | saite | Atbildēt

+0
Man somā vienmēr atrodas roku krēms, ūdens, tik tak.
Un, protams, arī som ir piebāzta ar visādam lietiņām. Un, ja kaut kas ir steidzami ir jāatrod, tad tas nav vienkārši.:D Paiet kāds laiciņš.
25.04.2012 22:36 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!