Ir pāris vai nav?

26.03.2007, elina_stengrevica
Situācija tāda: meitene pirms kādiem diviem mēnešiem oho.lv iepazīstas ar puisi, kurš, lai arī drusku dīvains, bet tomēr viņai patīk. Sākas randiņi, sekss, viņš kopā ar viņas vecākiem atnāk uz teātri, viņi satiekas pāris vakaru nedēļā... meitene ir priecīga. Kādam citam, kurš nesen gribēja paņemt viņas telefona numuru, viņa atteica, jo viņai esot draugs.

Taču, kad mēs vakar iedzērām pa alum, viņa pastāsta vairāk. "Zini, tās attiecības ir nesaprotamas. No vienas puses - mēs esam pāris. Mēs esam kopā, un kopā ir labi. No otras puses - es nezinu..." Un viņa izstāsta, ka tikko nedēļas nogalē viņi aizbraukuši sestdien makšķerēt, kopā pavadījuši skaistu dienu, bet, atgriežoties Rīgā, viņš viņu pl. 18:00 atved mājās un aizbrauc pie sevis. Sestdienas vakarā pl. 18:00! Mana draudzene bija gatava raudāt. Un vakar, ēdot pusdienas, tā arī man prasīja - kad tad īsti skaitās pāris? Kad ir tas brīdis, kad divi cilvēki kļūst par pāri?

Man jau liekas, ka ja viņa nevar viņam uzdot jautājumu: "Es vēlos šovakar būt ar tevi. Kāpēc to nevēlies tu?" liecina, ka viņi nav pāris. Jo īstās pāra attiecībās cilvēki spēj izrunāt nesaprotamo arī tad, ja tas nav patīkami. Bet varbūt tu domā savādāk? Ko man teikt draudzenei?

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Vajadzēja paprasīt: "Kā tu skaties uz to, ja mēs šo vakaru pavadītu kopā?" Es savam džekam līdzīgā situācijā tā arī izdarīju, un viņš piekrita. Jo ja viņa grib būt kopā, bet to nepasaka, tad arī viņa ir vainīga pie šīs situācijas.
30.03.2007 18:41 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Ja puisim būtu kādas darīšanas, kas nav slēpjamas, viņš paskaidrotu, kāpēc iet prom. Manuprāt. Vēl ir iespēja, ka puisis par kaut ko dienas laikā bija vīlies, sapīcis utt, tāpēc aiztinās.
Trešā iespēja: precējies vai citādi aizņemts.
Katrā ziņā problēma jāizrunā un jāpajautā, kāpēc viņš aizgāja. Problēmu var atrisināt, runājot ar puisi, nevis ar draudzenēm.
30.03.2007 14:28 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Ja puisim būtu kādas darīšanas, kas nav slēpjamas, viņš paskaidrotu, kāpēc iet prom. Manuprāt. Vēl ir iespēja, ka puisis par kaut ko dienas laikā bija vīlies, sapīcis utt, tāpēc aiztinās.
Trešā iespēja: precējies vai citādi aizņemts.
Katrā ziņā problēma jāizrunā un jāpajautā, kāpēc viņš aizgāja. Problēmu var atrisināt, runājot ar puisi, nevis ar draudzenēm.
30.03.2007 14:28 | saite | Atbildēt

+0
Meitenes, paldies! Man patiesi liels prieks, ka jūs atbildējāt un runājaties ar mums. Es savai draudzenei ieteikšu izlasīt visus jūsu komentārus.
29.03.2007 15:46 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0

Tā gadās. Pāriem ar atšķirīgām vēlmēm un uzskatiem par to kas ir "pareizās" attieciibas. Puisis vienkārši nerīkojas un nedara to, ko gaida vai kāds priekštats par pareizajām pāra attiecībām ir izveidojies meitenei.
Džekam varbūt nemaz neliktos dīvaini, ja meitene šādi izdarītos, jo tāds ir viņa skatījums uz partnerību.
Puņķu un asaru vietā, man šķiet, ka pamatīgi jāsaprot, kā viens un otrs vispār uztver attiecību situāciju.
Puisis varbūt ir ilgi dzīvojis viens un nav tik ātri gatavs būt diennnaktīm kopā ar meiteni.Iepriekšējā draudzene samierinājusies vai pati piedāvājusi šādu attiecību modeli.
Savukārt meitene varbūt salīdzina savas attiecības
ar draudzeņu, un secina, ka kaut kas nav tā kā viņām. Un tā varētu bezgalīgi. Kamēr šis nav izrunāts vai
piedāvātais attiecību varinats pieņemts par labu esam, meitenei būs jāraud vēl dikti.
29.03.2007 02:14 | saite | Atbildēt

+0
Nu tad lai tā meitene viņam pajautā, kāpēc tā! Vai tad obligāti sestdienas vakars jāpavada kopā? Turklāt visu dienu tak viņi pavadījuši kopā. Izskatās pēc kaut kāda pārpratuma tas viss.
28.03.2007 22:38 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Tieši tā! Vajag izrunāties ;-) Un jo ātrāk, jo labāk.
Varbūt viņam mājās slima tante vai suns katru vakaru jāved pastaigāties...
Manuprāt, pāris var izveidoties tikai savstarpēji atklātās attiecībās. Katrā gadījumā noteikti ne tādā veidā, ja viena pusīte no pāra vakarā neziņā raud spilvenā.
26.03.2007 23:10 | saite | Atbildēt

+0
Vai tiešām viņš vēlas veidot attiecības ar šo meiteni?! Nu jā - ir gadījumi, kad pusis augstāk vērtē alus vakaru kopā ar saviem draugiem, nevis romantisku pasēdēšanu kādā kafenītē ar meiteni! Izklausās pēc padilušas vēlmes atrasties kopā ar otru cilvēku... var būt RUTĪNA!? :-/
26.03.2007 22:20 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
nu vienalga, man liekas, ka pēc tādas lielas tuvības neizskatās. Varbūt viss vēl tiešām priekšā, bet varbūt viņam pēc tādas nemaz nav vajadzības. iesaku noskaidrot :)
26.03.2007 19:00 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es teiktu - tas vēl nav gluži pāris, bet tās jau ir attiecības. Pāris un/vai attiecības ir 2 atšķirīgas lietas. 2 mēneši - tas ir attiecību sākums un mēdz būt, ka puisim tiešām ir kādas SAVAS darīšanas arī sestdienas vakarā. Nesaskatu te pamatu satraukumam. Par to varētu spriest, ja arī pēc pusgada būtu līdzīgi. Lai vai kā - kopīgs gājiens uz teātri kopā ar vecākiem - diezgan nopietni... :) Ir pat pāri, kas gadiem nedzīvo kopā, lai saglabātu randiņu burvību, tā kā viss vēl priekšā!
26.03.2007 18:23 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits