Bildinājums

14.04.2007, elina_stengrevica

Vakar vakarā biju aizgājusi pie draudzenes, un mēs pa TV noskatījāmies jauno spēli Būvējam ģimeni. Pati galvenā fiška ir tāda, ka tur meitenes bildināja puišus.

Vienā gadījumā - es par to nobalsoju - viņa uzaicināja viņu uz restorānu, un gredzens bija iecepts saldajā ēdienā. Tad, kad viņš to gredzenu atrada, viņa nometās viņa priekšā uz ceļa un bildināja. Galvenais, ka viņai birst asaras, un nezin kapēc mums ar draudzeni - arī. Viņš piekrita.

Otrā gadījumā meitene bija puisi uzaicinājusi uz pirti un bildināja viņu masāžas laikā. Pusis bija pārsteigts (un kā gan lai nebūtu - septiņus gauds dzīvo kopā, un te pēkšņi meitene vienu dienu pārstāj gaidīt bildinājumu, aizved uz masāžas salonu un bildina pati), bet uz īsu mirkli, un arī piekrita!

Es tikai domāju par to, kā laiki mainījušies (salīdzinājumā ar manu maģistra darba tēmas laiku :) - 60.gadiem.) Tagad puiši paši grib precēties ar tām meitenēm, bet neizrāda iniciatīvu u nebildina. Gaida no meitenēm. Ai, vispār jau laikam vienalga. Galvenais, ka visi četri gribēja precēties, un tagad būs vismaz divas skaistas kāzas. Tā kā raidījums būs vēl, tad arī kāzas droši vien būs vēl.

Interesanti, vai tu bildinātu puisi, ja viņš tevi nē?

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
es arī nebildinātu. tad jau drīzāk liktu puisim noprast, ka derētu tā kā precēties :-). bet, paldies Dievam, mani šis jautājums vairs nenomoka. viņš jau mani ir bildinājis (l)
16.04.2007 12:50 | saite | Atbildēt

+0
Ii, es nebildinātu. Es skaidri un gaiši paprasītu, kad vienreiz bildinās, cik var:D
15.04.2007 20:04 | saite | Atbildēt

+0
Baiba, es tev piekrītu par 90%. 10% man manā naivumā dzīvo doma, ka varbūt tikai meitenes zināja, par ko ir stāsts, un ar puišiem producenti nebija runājuši...? Bet tā, protams, ir tikai mana fantāzija.
15.04.2007 01:21 | saite | Atbildēt

+0
Arī noskatījos jauno šovu, un abi pāri tiešām simpātiski, tikai raidījuma producentu postulētā misija gan man šķiet aiz matiem pievilkta - "būvējam ģimeni"? Dalībnieki sacenšas par naudas balvu greznu kāzu rīkošanai. Tātad: 1) ja viņi jau, piesakoties šovam, skaidri zina, ka precēsies - tad priekš kam tas teātris ar "negaidīto" bildināšanu?; 2) sanāk tā, ka ģimenes vērtību veicināšanas līdzeklis ir nauda. It kā bez 10 000 eiro nebūtu iespējams apprecēties.
14.04.2007 17:00 | saite | Atbildēt

+0
es nezinu, cik man ilgi vajadzētu gaidīt un nesagaidīt bildinājumu, lai es pati būtu gatava to darīt. varbūt skanēs skarbi, bet, manuprāt, ja puisis n-tos gadus nav spējīgs saņemties bildinājumam, vai tos pašus gadus nav īsti pāliecināts, vai ir gatavs ņemt šo meiteni par sievu, tad es īsti nezinu, vai tādām attiecībām ir liela nākotne. cik tad ilgi var domāt. un cik tad ilgi var gaidīt. protams, ja šajās attiecībās sieviete ir ieņēmusi noteicējas lomu, tad varbūt es saprastu.
14.04.2007 15:23 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!