Pavisam atklāti

16.04.2007, erika_berzina

Tieši pirms gada piedzīvoju ļoti sāpīgu šķiršanos. Izjuka manas attiecības ar cilvēku, kuru biju ļoti ilgu laiku mīlējusi. Viņš beidzot man atzinās, ka patiesībā mani nemīl un mūsu attiecības (jau pēc definīcijas) ir neiespējamas. Tā bija virtuāla izskaidrošanās un elektroniska izšķiršanās (viss notika ar e-pastu palīdzību).

Domāju, ka vienkārši sajukšu prātā, jo bija sagruvusi visa mana dzīve, cerības, ilgas un sapņi. Neredzēju dzīvei nekādu jēgu, spēju tikai raudāt un raudāt. Lai kaut mazliet atbrīvotos no sāpēm, ierakstīju draugiem.lv dienasgrāmatā šādu ierakstu:

pavisam reāli

12. apr 2006 21:18 | Komentāri: 8

"un tā mana ilūziju pasaule sagruva... vienā dienā... kā spogulis, kas saplīst uz nelaimi... spīdīgas asās lauskas nu mētājas manā dvēselē un griež uz nebēdu...
sajūta it kā tu būtu turējis mutē termometru un nu tas ir saplīsis... indīgais dzīvsudrabs pamazām ieplūst elpceļos, plaušās un tīksmē smacē tevi nost...
nolādēju to dienu, kad man uzdāvināja spēju just...”

Un virtuāli mani draugi man ļoti, ļoti palīdzēja. Viņu komentāri man deva spēku (kaut vai uz mirkli, bet tomēr). Vairākas dienas pēc šī ieraksta vēl saņēmu vēstules, kas mani uzmundrināja un mierināja...

p.s. Laikam jau tam visam tā arī bija jānotiek, jo savādāk es nebūtu satikusi cilvēku, ko patiesībā biju gaidījusi visu savu dzīvi.

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Es vienmēr esmu apbrīnojusi to, cik dažādi un daudzveidīgi dzejnieki un rakstnieki apraksta tās lietas, kam mēs visi izejam cauri. Cik daudz precīzu salīdzinājumu - kā šajā gadījumā. Lasu un domāju, ka tā patiešām ir arī mana sajūta pēc šķiršanās. Paldies.
17.04.2007 11:30 | saite | Atbildēt

+0
Paldies :-)
16.04.2007 16:07 | saite | Atbildēt

+0
Ērika, shis ir viens no labaakiem bloga ierakstiem ko esi rakstiijusi. :-)
16.04.2007 14:51 | saite | Atbildēt

+0
arī es esmu gājusi tam cauri. arī mani pameta puisis, kuru es uzskatīju par savas dzīves lielo mīlestību, un bez viņa nu nekādi. sāpēja šausmīgi, vēl vairāk tāpēc, ka pameta mani citas dēļ. sajūtas tieši tādas kā Tu apraksti :-/. bet dzīvē viss tiešām notiek tā, kā jānotiek. tagad arī es esmu satikusi to Īsto, un tikai tagad es saprotu, ko nozīmē pa īstam mīlēt.
16.04.2007 13:22 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!