Dzīve

24.04.2007, zane_nikodemusa

24 stundu laikā uzzināju, ka vienai no manām draudzenēm ir pieteicies bērniņš, savukārt otrai mūžībā aizgāja mamma. Šķiet, viņi vēl paspēs satikties debesīs.

Lai arī esam māņticīga un sevī noslēgta tauta, kas par dzīvību un nāvi skaļi nerunā, man tomēr gribējās tev par to pastāstīt. Jo tieši vakar sapratu, ka mēs ar draudzenēm ieejam tajā dzīves posmā, kad kļūstam atbildīgas par nākamo paaudzi un atvadāmies no iepriekšējās. Dzīves ritums tautasdziesmās, taču, kad ar to sastopies aci pret aci...

Un vēl, kas man vismaz šobrīd sāp visvairāk - pirms pāris dienām izdomāju savu mammu aizvest ceļojumā uz Itāliju, lai n-tajās brīvdienās, kas tuvojas, mēs varētu palaiskoties kafejnīcās un parkos. Izpētījusi lidmašīnu biļešu cenas, atmetu tam ar roku. Neatdošu taču lielu daļu no saviem ietaupījumiem par trīs dienu ceļojumu! Tajā pašā laikā mana draudzene šobrīd atdotu visu, lai tikai vēl uz mirkli pabūtu kopā ar savu mammu.

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
es ar atdotu visu, lai tikai vēl mirkli savā dzīvē pavadītu ar māmiņu!! bet tas diemžēl nav iespējams.. tādēl izmantojiet visu ko dzīve jums ir devusi! ;-)
30.04.2007 14:55 | saite | Atbildēt

+0
Beigās ar mammu vienojāmies par kādu lietu, kas darīs prieku arī vecmāmiņai. Kādā no brīvdienām laukos visi kopā stādīsim kokus. Noderīgs darbs reizē ar ģimenes satikšanos.
25.04.2007 16:17 | saite | Atbildēt

+0
Man ar mammu ir lieliskas attiecības,un par to ķa viņa man ir tik laba,es viņu gribu aizvest uz Holandi uz ziedošajām tulpēm!Šogad jau tas ziedēšanas laiks ir beidzies,bet nākošgad toč noorganizēšu! :-P
25.04.2007 12:56 | saite | Atbildēt

+0
Man nekad ar maati nav bijushas iipashi labas attieciibas,bet kad aizgaaju no maajaam un saaku savu dziivi muusu attieciibas mainiijaas.Mana maate nemeedz juutas izteikt vaardos,vinna ir stipra sieviete un valliibas nekaadas neatllaujas.Reiz vinna man uz dzimshanas dienu atsuutiija apsveikumu, kur bija rakstiits ka vinna mani lloti miil.Man aciis sariesaas asaras.Reizeem paarlasu sho atklaatniiti. Deell maates netaupu nevienu latu,ja varu vinnai paliidzeet tad daru to.Vinnas kaisliigaa veeleeshanaas ir aizbraukt uz kalniem un esmu paarliecinaata,ka man izdosies iistenot sho ieceri.Jo savulaik vinna visu dariija tikai preksh mums beerniem,tagad ir pienaacis laiks atdariit,pateikties par to labo ko vinna mums ir devusi.
24.04.2007 14:32 | saite | Atbildēt

+0
Nu brauc tak tajā ceļojumā! Kas ir kaut kāda @$#^ nauda, salīdzinot ar jūtām, emocijām, labi pavadītu laiku?
24.04.2007 13:06 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits