Par stiprajām sievietēm

05.07.2007, baiba_gabranova

Cik bīstami ir būt stiprai 24 stundas diennaktī sapratu tikai nesen – pēc sarunas ar kādu draudzeni. Par viņu vienmēr esmu domājusi kā par meiteni „ar olām” – dzīvē visu sasniegusi saviem spēkiem, smuka, gudra un bagāta. Taču nesen viņas dzīvē ir parādījies vīrietis, kurš nēsā meiteni uz rokām.

Cik zināju, viņai jau daudzus gadus ir mīlestībā balstītas attiecības, tikai kaut kā tā sanācis, ka šajās attiecībās viņa no laika gala ir tā, kas visu var pati. Un vīrietis pie tā vienkārši ir pieradis, turklāt neko ļaunu nedomādams.

Taču viņai no prāta neiziet tēva tēls, kurā viņa sev par nelaimi ir „atsitusies” par visiem simts procentiem. Viņas tēvs ir stiprs vīrietis, kurš rūpējas par savām meitām, esošajām un bijušajām sievām un sievasmātēm. Kurš atbrauc, izdara un visu nokārto. Un kuram ģimenē vienmēr pieder pēdējais vārds.

Dziļi sirdī viņa vienmēr ir ilgojusies pēc tāda vīrieša, kāds ir viņas tēvs, taču nemūžam to neatzītu skaļi. Jo taču pati ir stipra! Turklāt, kā viņa ar rūgtumu atzinusi, no tādām sievietēm vīrieši parasti baidās.

Tomēr tagad viņa ir sapinusies tieši šāda tipa valgos, kurš liek viņai justies kā vājai un neaizsargātai sievietei un kurš visu pienes uz paplātes. Viņa atzīst, ka nemīl šo vīrieti, un šausta sevi, ka tikai izmanto viņa naudu, statusu un uzmanību, taču pagaidām nespēj no tā atteikties. Jo viņš tai sniedz to, kas līdz šim pietrūcis attiecībās ar vīrieti, kuru viņa mīl.

Ja vien viņa jau agrāk būtu spējusi izrādīt savu vājumu un alkas izjust vīrieša valdonību attiecībās ar savu mīļoto, iespējams, viņa tagad nemeklētu šīs emocijas citur. Sakiet vēl, ka nav bīstami būt stiprai...

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Arii es sevi uzskatu par stipru sievieti,daudz esmu gan parcietusi un daudz darijusi...ari lutinata esmu, bet attiecibas vienmer esmu izbeigusi,jo nespeju veidot ko nopietnu ar cilveeku,kurs butu vajaks par mani.Tas ir gruti....... ;-)
08.07.2007 23:49 | saite | Atbildēt

+0
Es BIJU no tam stiprajam sievietem kamer nesatiku svu tagadejo puisi,kurs uztraucas pa Mani u.t.t. no sakuma Es nekadi tam nevareju parkapt,ka kads Mani ta nem un sak "grozit",bet pectam Es saprati,ka ta Man varbut ir vieglak. . . Ja,protams Es dazreiz iedomajos,Es tak pati visu varu. . . . ,bet tak tik mili ir,ka ir kads,kas pa tevi rupejas un Tev nav jabut tik specigai,ka vari but sieviete. . .
07.07.2007 03:29 | saite | Atbildēt

+0
mani kaitina puiši ņuņņas. Pati esmu tā no skarbajām :) dažreiz protams uznāk arī vājuma periodi, bet ja tāds ir mans puisis.. Paldies nē!
Šobrīd sāku pārdomāt savas ši brīža attiecības.. Viņs man ir tā zem tupeles, ka man nav inetersanti! Viņš nekad uz mani nedusmojas,nekad man neko nepārmet,NEKAD! Un mani tas kaitina. Es gribu, lai man būtu stimuls pret viņu izturēties mīļāk, lai būtu stimuls kautkādā veidā mēģināt izpirkt savus nedarbus ar to, ko ikdienā tāpat davāt viņām negribās, lai pārāk neizlutinātu, bet nekā! Esmu viņām teikusi, ka viņam nav an vienmēr jastāv klāt zemākam esot, nav vienmēr viss jāpiedod pēc 10 sekundēm, ka mani tas mulsina. Es gribu vīrieti , nevis puišeli!
Bet viņš kā nesaprot tā nesaprot...
06.07.2007 23:42 | saite | Atbildēt

+0
es arī esmu stipra, bet meklēju vīrieti, kurš būtu vēl spēcīgāks par mani, kuram būtu izteikti vīrišķīgas īpašības un kuram piederētu pēdējais vārds, pati esmu sievišķīga, gudra utt, bet sarunās tik bieži varu just, ka esmu pārāka par vīrieti un tad man viņš vairs neinteresē kā vīrietiis!!
05.07.2007 18:48 | saite | Atbildēt

+0
arī man ir tāds vīrietis,kurš pieradis(varbūt pati pieradināju...),ka es visu izdarīšu, jau 20 gadus!!!!kā gribās,lai kāds panēsā uz rokām vai,vienkārši mīļi samīļo,pateicībā par to ko es esmu darījusi,daru un vēl izdarīšu....
05.07.2007 18:36 | saite | Atbildēt

+0
ir gan bīstami... bet tajā pašā laikā ir ļoti grūti "pārkodēt" sevi, jo prāta kontrole ir pārāk liela (pieradums visu darīt pašas spēkiem/ vienmēr būt stiprai)
starp citu, šis jautājums arī man pēdējā laikā ir kļuvis ļoti aktuāls...
05.07.2007 15:02 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)