Mana sapņu pilsēta

23.08.2007, erika_berzina

Jau bērnībā mana sapņu pilsēta bija Liepājā. Vasarās dzīvoju laukos pie vecmāmiņas, kas ir kādi 50 km no Liepājas. Mans vislielākais piedzīvojums vienmēr bija brauciens uz Liepāju - kopā ar tēti mēs klīdām pa pilsētu, meklējām dažādas interesantas mājas, ēdām saldējumu, gājām uz jūru. Kad biju jau paaugusies, sapņoju, ka savu īsto un vienīgo mūža mīlestību satikšu Liepājā uz gājēju ielas. Tagad tas šķiet visais uzjautrinoši... Tomēr šī pilsēta vienmēr ir bijusi manā sirdī un sapņos.

Uz gājēju ielas savu mūža mīlu gan nesatiku, bet dzīve iegrozījās tā, ka gandrīz visi mani draugi vairāk vai mazāk ir saistīti ar šo pilsētu. Liepājā dzīvo ļoti sirsnīgi un mīļi cilvēki - vēl pirms pāris gadiem bija tā, ka jebkurā laikā pie draugiem vai viņu vecākiem varēja sarunāt naktsmājas. Bet laikam jau visvilinošākā ir jūra - tikai pāris soļu attālumā no pilsētas kņadas.

Pagājušajā nedēļas nogalē atkal biju Liepājā un sapratu, ka šajā pilsētā ļoti labprāt kādreiz dzīvotu vai vismaz pavadītu savas vecumdienas. Žēl tikai, ka tas ir tik tālu no Rīgas un 200 km ir mazliet par daudz, lai mērotu tik garu ceļu diendienā uz darbu. Bet, citādi labprāt sevi sauktu par liepājnieci.

P.S. Kura ir tava vismīļākā pilsēta Latvijā?

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man ir palaimējies piedzimt un dzīvot burvīgajā Liepājā :-) Saprotu, ka karjeras dēļ vajadzētu pārcelties uz Rīgu, jo Liepājā nav tik daudz to iespēju, bet nu neesmu vēl sadūšojusies un diez vai arī to izdarīšu! Es vienkārši mīlu Liepāju un nespēju to pamest (l)
25.08.2007 14:46 | saite | Atbildēt

+0
Nu man kā blondīnei gāja - vakar piekomentēju un domāju, ka mans komentārs nepievienojās, bet tas ir otrā lapā (s)
24.08.2007 15:15 | saite | Atbildēt

+0
Esmi izbijusi liepājniece(gadu dzīvoju Rīgā). Liepājai ir sava aura, vnk Liepāja ir Liepāja. Īpaša pilsēta.
Susuriņ, kad ieraudzīju tevi Cosmo augusta(laikam) numurā, atcerējos, ka esmu tevi LPA redzējusi :-) pati pirms gada pabeidzu.
24.08.2007 15:13 | saite | Atbildēt

+0
Esmu no Liepājas rajona, no 6.klases līdz bakalaura grāda iegūšanai mācījos Liepājā, bet nu esmu rīdziniece. Liepāja ir īpaša - man gribas atpakaļ.
24.08.2007 01:40 | saite | Atbildēt

+0
Sigulda. Vienmēr ir bijusi un nevienā citā pilsētā nejūtos tik labi, kā Siguldā. :-)
23.08.2007 22:12 | saite | Atbildēt

+0
Es dzīvoju pilsētā uz viļņa- Jūrmalā :-) Bet vienalga nevaru apgalvot, ka tā ir mana sapņu pilsētā :-/ Nezinu, varbūt tādu vēl neesmu atradusi :-)
23.08.2007 22:12 | saite | Atbildēt

+0
Dzivoju sapnainaja Liepaja ;)
23.08.2007 22:06 | saite | Atbildēt

+0
maneeejaa ir Valmiera!esmu dzimusi,augusi un zinu,ka arii novecosu!Es juutu,ka ta ir mana pilseeta un esmu lepna par to!Varu 100% apgalvot,ka esmu patriote! :-)
23.08.2007 18:52 | saite | Atbildēt

+0
Heh, es atkal tgd varu teikt, ka man Valmiera ir otrās mājas ;-)Man patīk! Patīk pilsēta, cilvēki, daba :-)
23.08.2007 18:38 | saite | Atbildēt

+0
maneejaa ir Valmiera,esmu te piedzimusi,augusi un gribu arii novecot!par cik tagad pa arzemeem,tad loti taa visa pietruukst!varu drosi pateikt,ka esmu Valmieras patriote! :-)
23.08.2007 17:39 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!