Telefona sarunas

30.08.2007, baiba_gabranova

Nesen prātoju, vai nebūtu vērts pārreģistrēt tā saucamo "drauga tālruni". Citādi man jau gadus desmit ir izdevīgais tarifs ar puisi, ar kuru jau trīs gadus neesmu kopā, viņš mani knapi sveicina, nemaz nerunājot par sazvanīšanos. Tagad jāizlemj, kuru izvēlēties par savu jauno telefona draugu.

Lai gan, visticamāk, es tāpat noslinkošu un neko nepārreģistrēšu. Un vispār man ar telefonu ir visai vēsas, pat tramīgas attiecības. Bieži vien, kad savā nodabā kaut kur eju vai viena esmu mājās, pēkšņs tālruņa zvans manī rada trauksmes sajūtu. Man nepatīk, ka man zvana.

Kāds mans paziņa, iespējams, tieši šī paša iemesla dēļ kategoriski atsakās iegādāties mobilo telefonu. Viņš jau gadiem ilgi zvana tikai no būdiņas, droši vien zina no galvas visas telefona būdiņu atrašanās vietas Rīgā. Viņa draudzene to sauc par egoisma kalngalu un briesmīgi no tā cieš. Jo puisis viņai ir atņēmis jebkādu iespēju ar sevi sazināties. Viņš zvana tikai tad, kad pats var un grib. Ļoti ērti.

Savukārt, kāda mana draudzene bez mobilā noteikti nomirtu. Viņa ir tipiska telefona atkarīgā, un to perfekti ilustrē viņas ikmēneša rēķins. Melnajos dzīves periodos norunātā nauda pieaug proporcionāli viņas izmisuma līmenim. Kad draudzenei ir slikti, viņa momentā tver pēc telefona. Iznāk, ka viņai tas ir "palīdzības tālrunis" vārda vistiešākajā nozīmē.

Kādas ir tavas attiecības ar telefonu?

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
manam draugam ir kaut kāda mānija uz telefoniem, viņš tos mina kā zeķes :-D reizi 2-3 mēnešos noteikti. citreiz pat biežāk. tagad jau trīs mēneši turās, rekords laikam briest :D
02.09.2007 15:11 | saite | Atbildēt

+0
Bez telefona es nu nekādīgi nevarētu dzīvot, jo man ir nepieciešama komunikācija :) Vienīgi nesaprotu tos cilvēkus, kas ik pēc pusgada pērk jaunus telefonus :-| Mani neinteresē visādas tur fīčas utt. Es telefonu izmantoju saziņai - zvanīšanai un sms rakstīšanai. Man jau šķiet, ka lielākajai da
lai mūsu sabiedrības locekļu mobīlais telefons ir viens no aksesuāriem, lietiņa ar ko pazīmēties ;) :-D
31.08.2007 23:20 | saite | Atbildēt

+0
Ciest nevaru, ja man zvana, jo lielākoties kādam kaut ko no manis atkal vajag. Bet pašai zvanīt ir vēl nenormālāk. Vienkārši nevaru normāli piezvanīt pa telefonu! Tas man laikam no vectēva iedzimts, viņš arī nevienam nezvanīja bez vajadzības:D Un arī vajadzības gadījumā ne vienmēr:D Ir pat gadījies, ka mana draudzene manā vietā kādam zvana, jo es vienkārši nevaru! Tagad esmu apņēmusies ar šito pamazām tikt galā. Nu, piemēram, uz darbu piezvanu pa telefonu nevis kratos tramvajā uz Mežaparku no Imantas (pirms gada es tā arī būtu darījusi). Bet vienalga - ja ir tuvāk tas vajadzīgais cilvēks, tad piekāpju, nevis zvanu.
31.08.2007 15:25 | saite | Atbildēt

+0
Man pašai patīk ka man zvana,jūtos kādam derīga un vajadzīga,es pat sūdzos citreiz kāpēc man tik reti zvana,tāpēc jau laikam patīk,ka reti zvana jo nezinu kā ir tad kad zvana visu laiku un bez apstājas :D Pati ar zvanu labprāt ja ir kas patīkams sakāms,protams negribas zvanīt kkam tad ja tev ir sliktas ziņas
31.08.2007 02:17 | saite | Atbildēt

+0
Ar sms mūzdien rodas pārpratumi. Bet tas puisis gan baigais... :-|
30.08.2007 20:44 | saite | Atbildēt

+0
Telefons ir visa mana dzīve, jo vairumu sadzīvisko lietu kārtoju tieši pa telefonu. Zvanu diezgan daudz, bet ne bez vajadzības un rēķins arī nav tik šausmīgs, patiesībā ļoti mērens.
30.08.2007 19:44 | saite | Atbildēt

+0
es labāk zvanu, nekā sūtu sms. visu var ātrāk un vienkāršāk noskaidrot :) un jā.. lētāk :) ja aizmirstu telefonu mājās vai kur citur, tad īpaši par to nepārdzīvoju, ja kādam vajadzēs, gan jau kaut kā atradīs. vispār bieži aizmirstu savu telefonu kaut kur. nez kāpēc..
30.08.2007 19:21 | saite | Atbildēt

+0
Man ļoti patīk zvanīt un saņemt zvanus! :) (l) Puisis tiešām egoists! (t)
30.08.2007 17:27 | saite | Atbildēt

+0
Arī man kādreiz bija tā, kad man zvana uzreiz uzmetas kkāds uztraukums! labāk patika ar SMS sazināties! tagad kad sāku wairāk kontaktēties ar citiem cilwēkiem, esmu pieradusi pie zwanīšanas un man jaw tīri labi patīk tas, ka man bieži zwana!! :-)
30.08.2007 15:22 | saite | Atbildēt

+0
Man arī nepatīk, ka man zvana, un arī pašai nepatīk zvanīt. :-D Labāk runāju ar cilvēku aci pret aci vai nu ar sms. Bet bez telefona arī nevarētu! Nu kā ir iespējams izdzīvot bez mobilā telefona?! Ja nu kko steidzami vajag vai kādam vajag mani?... Ai, 21.gs... :-D
30.08.2007 14:30 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!