Jauno māmiņu bums

22.11.2007, erika_berzina

Gandrīz visas manas draudzenes, tuvākas un tālākas paziņas, radinieces, bijušās kolēģes un kursa biedrenes ir vai nu stāvoklī un drīzumā gaida mazuli vai jau kļuvušas par jaunajām māmiņām. Īsts demogrāfiskais sprādziens (par ko man ir liels, liels prieks!) Mēs ar vienu manu draudzeni laikam esam palikušas pēdējās. Un mums arvien biežāk uzdod jautājumu, kad tad beidzot tas notiks arī ar mums?

Es tad smejoties parasti atbildu, tā kā visas meitenes visapkārt ir stāvoklī vai ar maziem bērniņiem, es negribu būt 20 vai 21, kura pievienojas šim kuplajam pulkam. Gribu būt vienīgā. Nu jau man ir nojucis jauno māmiņu skaits (sākumā gan mēģināju visas saskaitīt).

Bet tas jau tāds joks vien ir.

Skatoties uz draudzeņu omulīgajiem mazuļiem, kuri ir viens par otru jaukāki, tā vien tik gribas viņus paņemt rokās un paauklēt. Iešana raudzībās jau ir kļuvusi par tādu kā rituālu. Pagājušajā nedēļā, kad ceļoju pa ārzemēm, iegādājos arī mazas dāvaniņas savu draudzeņu mazuļiem. Gribējās pirkt gandrīz vai visu pēc kārtas, tomēr centos turēt sevi rokās.

Pārbraucot mājās un izsaiņot visus iepirkumus, sapratu, ka man ”paliek pāri” mazas rozā zeķītes, kuras biju iecerējusies dāvināt draudzenei, kura drīz kļūs par māmiņu. Bet tikai mājās aptvēru, ka viņa taču gaida dēlu, nevis meitu! Ko gan tas varētu nozīmēt? :)

P.S. Kā ir ar tevi un tavām draudzenēm?

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Sju, man ir 22, un man arī apkārt ir pilns ar jaunajām māmiņām:)
22.11.2007 20:54 | saite | Atbildēt

+0
Man arī tas pats. Lielākā daļa kursa biedru, paziņu un draugu šovasar ir vai nu precējušās vai dzemdējušas. Tāda sajūta, ka es vienīgā stāvu malā. Piekrītu, ka bērns un laulības ir nopietns solis, to nevajag sasteigt tikai tāpēc, ka citām ir. Mans laiks vēl būs. :-)
22.11.2007 19:00 | saite | Atbildēt

+0
man arii visi apkaart ir apbeernojusgies :) Tev vienkaarshi ir tas vecums, kad tam itkaa ir jaanotiek, tapeec arii tas ir tik uzkriitoshi. Ja tas buutu Tavos 20 gados, tas liktos nelogjiski, bet veelaak Tu pati jau saac par to domaat!
22.11.2007 16:56 | saite | Atbildēt

+0
Tiešām-arī man trīs paziņām pieteikušies bēbīši!Tiesa,gan neplānoti,bet tas nemazina to laimes sajūtu un prieku,kas staro no viņām! :-) Arī diezgan daudzas Holivudas zvaigznes staigā ar ieliem punčiem! :-) Tas padara pasauli skaistāku!
22.11.2007 15:28 | saite | Atbildēt

+0
Aha, ir, ir tā, ka pēdējā laikā visiem dzimst:) Un tas ir forši! Mēs draugu lokā jau rēcam, ka šitas, kas tagad vasarā bija, bija pirmais metiens:D Radīt bērniņus - tas taču ir vispār visaugstākais, vislabākais, vissvarīgākais, ko divi cilvēki var izdarīt!
Maniem mājdzīvniekiem arī būs metiens, vīiii:)
Auglības kults, uuuu.... Nuja, man jau patīk:)
22.11.2007 13:59 | saite | Atbildēt

+0
:-) Cik tas ir skaisti! (l)
Paldies par jauko rakstiņu! :-) Tāds pozitīvs un ar tāāāādu enerģiju caurvīts!!!!! Mīļš paldies, Ērika! :-)
Kas attiecas uz manīm, es arī aizvien vairāk piedomāju par bērniņu. Pagaidām, tuvākajā nākotnē, it kā mazliet jāpaciešas, taču, ja kādu dienu pieteiksies kāds mazs brīnums, tad būsim ļoti priecīgi! (l)
Par draudzenēm runājot - tik tiešām bums - viena no tuvākām draudzenēm septembrī tika pie 2 brašiem puikām, dvīņiem, kolēģe gaida mazuli, dažas paziņas arī tāpat! (l) Prieks par visām topošām un esošām māmiņām! :-)
Un, Tev, Ērika, arī no sirds novēlu visskaistāko brīnumu pasaulē! :-) Lai rozā zeķītes nestāv dīkā! ;-)
22.11.2007 13:17 | saite | Atbildēt

+0
Es arī pašlaik ar vīru domājam par bērniņu. No 4 labākām draudzenēm 2 jau ir bēbuķi.Dzirdēju, ka šoruden 2 klasesbiedrenēm piedzimuši bērniņi! :-) Bet vēl cita gaida pirmdzimto! :-) Jauki!
22.11.2007 12:20 | saite | Atbildēt

+0
Gribu Jums piekrist,nesen apspriedu šo tēmu paziņu lokā, jo tiešām, liekas visi ir kā sarunājuši, tagad būs mums bēbuļi! :) Tā kā bērna nākšāna pasaulē ir ļoti nopietns solis, tad noteikti arī abi radītāji ir kopīgā mīlestībā vienoti, tas atkal liecina, ka varbūt pasaule labāka paliek :)
Par sevi runājot, pagaidām kā tāds nākamais dzīves stafēškociņš nav mazulis, taču katrā gadījumā, ja būs- ļoti gaidīšu ;-)
22.11.2007 11:26 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)