Datorspēļu varā

14.12.2007, erika_berzina

Nē, nē, tas nebūs stāsts par tām lielajām un nopietnajām datorspēlēm, kas ievelk, pievelk un var pat pazudināt. Tas būs stāsts par tādu mazu niekošanos – t.s. galda spēļu (internetā) uzspēlēšanu. Vakar ieraudzīju, kā tiek spēlēta Shangai Dynasty, un uzreiz atcerējos vecos labos laikus, kad arī man ļoti patika brīvajos un ne tik brīvos brīžos uzspēlēt šo spēli.

Vakar gluži vai satrakojos, nespēdama uzreiz atcerēties, kur var internetā atrast Shangai Dynasty. Pēc kādām desmit minūtēm tomēr atradu, vienreiz uzspēlēju un atmetu ar roku. Bet pirms kāda pusotra gada šādu līdzīgu spēļu spēlēšana man bija pierasta lieta. It īpaši tad, kad bija grūti saņemties rakstīt kādu rakstu vai referātu. Tad es vienmēr izdomāju, ka ātri, ātri salikšu Solitaire, izspēlēšu Shangai Dynasty un tad nu gan visu izdarīšu. Bet vajadzēja jau arī uzvarēt, tāpēc bieži šis ātri, ātri ievilkās pat uz pāris stundām.

Izrādās, ka tagad pāris maniem draugiem ir jauna aizraušanās saistībā ar spēlītēm internetā. Viņi nevarot sākt dienu, ja nav izspēlēta kāda no Brain tematiskajām spēlēm portālā draugiem.lv. Es gan neesmu mēģinājusi un labāk arī nevajag, jo varbūt arī man tad drīz parādītos jauns pieradums.

P.S. Kā ir ar tevi? Vai esi kādreiz niekojusies ar datorspēlēm internetā?

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man ari patik un uzskatu, ka tas ir labs laika kaveklis - Booble shooter, Shanghai, Bejewel...Bet absoluta topa man ir biljards - to nu varu spelet bez apstajas... :-D
Un ari mana darba diena nekad nesakas pirms nav izspeleta Brain dienas spele draugos... :-)
16.12.2007 17:07 | saite | Atbildēt

+0
Es esmu aizgaajusi ar speeli Inboxaa :D Booble shoter :) taa patiik vinja :) (l)
15.12.2007 13:55 | saite | Atbildēt

+0
kad uznāk vēlme paspēlēt kādu spēlīti,tad tikai un vienīgi mašīnītes...trakoti patīk tie ralliji :-D reizēm izmēģinu kādu jaunu spēli,piem., draugiem.lv Brain vai jaunās Spēļu sadaļas piedāvātās, kā arī citas,kuras nejauši atrodu ložņājot pa netu :-D (l)
14.12.2007 23:17 | saite | Atbildēt

+0
Kādu laiku es arī biju aizrāvusies draugos.lv ar brain spēlītēm (īpaši ar dienas spēli), bet vienu brīdi sapratu, ka nu jau ir par traku - tas visbiežāk ir velti iztērēts laiks :-O un tgd labi ja reizi nedēļā izspēlu kādu tematisko spēli :-)
14.12.2007 18:12 | saite | Atbildēt

+0
hmmm... es gan kaut kā pret spēlēm internetā vienaldzīga. :-|
Labāk patīk - spēles "tiešajā pieslēgumā" :-P
14.12.2007 13:33 | saite | Atbildēt

+0
Šanghaju inboxā var atrast, man arī vienu brīdi aptrakusi, jo tieši tāpat kā Ērika atcerējos vecos labos laikus. Vēl man tvnetā patīk Ķenguru spēlēt. :-)
14.12.2007 12:58 | saite | Atbildēt

+0
Uij, mana mamma ir uz to Šangaju ķerta:D Es tā - ja jānosit laiks, inboxā mazās spēlītes paspēlēju. Reizēm tīri labas:D Ar nu jau bijušo draugu pat kopā spēlējām kaut kādas atjautības spēles - likām prātus kopā:D
14.12.2007 11:18 | saite | Atbildēt

+0
Ui, man arī dikti patīk datorspēles, īpaši tā, kur jābīda dimanti, bet spēlēju reti, cenšos sevi kontrolēt :-D . Bet mana "atkarība" ir spēles telefonā- čuskas, tās varu spēlēt nepārtraukti :-D
14.12.2007 10:35 | saite | Atbildēt

+0
Mani vecāki arī ir traki uz spēli Shangai Dynasty :D Kā tik brīvs brīdis, tā abi uz maiņām sēž pie datora. Pati es ar spēlēm vairs neniekojos. Bet pirms kāda laiciņa man diki patika spēle, kurā bija jāsit kāposti. Neatceros kur, bet vienā mājaslapā to atradu. Bija dikti iepatikusies.
14.12.2007 04:52 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits