Iespēja piedalīties žurnāla veidošanā

19.12.2007, elina_stengrevica
Meitenes, kuras purpina, ka žurnālā nav, ko lasīt! Šodien jums ir pavisam reāla iespēja piedalīties žurnāla veidošanā. Plānojot nākamā gada tēmas, mēs vēlamies uzklausīt arī jūsu vēlmes. Vai ir kāda tēma, par kuru vajadzētu uzrakstīt? Par ko jūs vēlētos lasīt vai lasīt vairāk? Varbūt tā ir nevis tēma, bet ierosinājums?

Komentāri [58]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es vēlētos redzēt žurnālā rakstus par mājdzīvniekiem, jo man šķiet daudzām lasītājām tie ir un noderētu arī jauna informācija kādai kas tikai vēlas iegādāties kādu jaunu mājdzīvnieku. Vēl varētu par ceļojumiem.
09.01.2008 11:51 | saite | Atbildēt

+0
Elīn, es gribētu zināt par to, kā Jūs, redakcijas meitenes, esat iekļuvušas savos amatos. Un par profesijām vajag vairāk. Es neesmu nmo kritiķēm, man žurnāls ļooooti patīk, bet es gribu par daudz vairāk profesijām. Piemēram jau sen interesējos par to kā tas ir būt modelei, žurnālistei, jo man tikai stāv priekšā profesijas izvēle. :)
Vajag vairāk šāda tipa informācijas...
06.01.2008 02:45 | saite | Atbildēt

+0
un vēl...liels prieks, ka ir taada cosmo mājaslapa....Patiešām patīk..!!! ;-) ;-)
31.12.2007 05:15 | saite | Atbildēt

+0
mans viedoklis buutu teiksim taa..pat krasi preteejs paareejo meitenju viedoklim...Uzskatu, ka Cosmopolitan ir labs žurnāls, lai vnk relaksētos, un lasītu daudz nedomaajot par visaam probleemaam utt...Man patiik palasiit par jaunaako modi, par skaistumlietaam, patiik skatiities skaistas bildes, ar skaistaam lietaam un cilveekiem....Kad gribas lasiit ko nopietnaaku, peerku Lilit vai Santu, dažreiz pat ievu, kad gribas par kko pasmieties, nopeerku FHM!tur jau ir taa būtība, ka katrai lasītāju auditorijai ir noteikts žurnāls, un nevar būt tā, ka viens žurnāls interesēs vairākas lasītāju auditorijas, un tas nemaz nav vajadzīgs!Es pati personīgi, būtu priecīgāka, ja Cosmo būtu vairāk tieši tulkoto raxstu no citu valstu Cosmo izdevumiem!tie raxstinji man liekas ljoti interesanti, bet diemzjeel nav veelmes pirkt nedz anglju, nedz krievu, nedz citu valstu Cosmo.Gan liekās makulatūras dēļ, gan arī finansiālu apstākļu dēļ!tātad mans ieteikums...neko daudz nemainīt, saglabāt to, kāds Cosmo ir...vieniigi vareetu buut nedaudz vairaak taada paša stila lasāmvielas, kāda jau žurālā ir...tas buutu jauki!!! :-)
31.12.2007 05:14 | saite | Atbildēt

+0
Un ko dariit ja es, piemeeram veelos pati uzrakstiit kaadu rakstinju? nevis par savaam probleemaam, vai spilgtiem notikumiem, kuri ir atgadiijushies manaa dziivee.... :)
29.12.2007 02:09 | saite | Atbildēt

+0
Zinu, ka rakstu ļoti novēloti, bet man lapas sadaļā "piedalies COSMO", kur ir dota iespēja piedalīties vienā no četriem rakstiem, ilgu laiku nekas nemainās, kaut arī kāds no rakstiem jau ir bijuši COSMO, konkrētāk, tas par izkrāpto grūtniecību. Bet arī pārējās tēmas tur karājas sazin cik ilgi. Par tiem problēmrakstiem, piekrītu, ka gandrīz vienmēr tur nav nekā sakarīga, tikai virspusējs apgrābstījums un beigās nekādu saprātīgu secinājumu.
27.12.2007 14:23 | saite | Atbildēt

+0
Man piemēram gribētos ieraudzīt žurnālā kādu rakstu par meitenēm un auto. Par tādām kas sasniegušas vai tikai cenšas sasniegt panākumus auto tjūningā un citās ar automašīnām saistītās lietās. :-)
26.12.2007 04:44 | saite | Atbildēt

+0
piekrītu Ash par latvietēm uz Cosmo vāka :-) bet varētu izvēlēties arī "parastās" ne tikai slavenās, jo domāju ka būtu interesanti redzēt uz vāka arī kādu no lasītājām ;-)
26.12.2007 00:30 | saite | Atbildēt

+0
Hmmm, reizēm liekas, ka tās reklāmas ir par daudz.... Šķir vienu, otru lappusi vaļā un vēl trešajā un ceturtajā pa visu atvērumu ir skropstu tušas reklāma. Iespējams, ka tie ir sponsori un žurnāla rakstu daudzumu tas nemaina, taču psiholoģiski uzreiz tas iedarbojas tā, ka liekas - žurnālā samazināts rakstu daudzums, lai varētu ielikt kādu reklāmu. Bet vispār esmu apmierināta ar Cosmopolitan - īsts sieviešu žurnāls un visa ir pietiekamā daudzumā - krāsinības, pikantuma, tenku, padomu un visa pārējā. Ja man personīgi jautātu, ko es tieši vēlētos vairāk, tad man gribētos vairāk kaut ko no astroloģijas, zvaigžņu ietekmi uz cilvēkiem, kuri dzimuši attiecīgā zodiaka zīmē. Bet tas ir pilnīgi individuāli, jo citiem tādas lietas pilnīgi neinteresē. Cik cilvēku, tik viedokļu.
24.12.2007 20:28 | saite | Atbildēt

+0
Hmmm, reizēm liekas, ka tās reklāmas ir par daudz.... Šķir vienu, otru lappusi vaļā un vēl trešajā un ceturtajā pa visu atvērumu ir skropstu tušas reklāma. Iespējams, ka tie ir sponsori un žurnāla rakstu daudzumu tas nemaina, taču psiholoģiski uzreiz tas iedarbojas tā, ka liekas - žurnālā samazināts rakstu daudzums, lai varētu ielikt kādu reklāmu. Bet vispār esmu apmierināta ar Cosmopolitan - īsts sieviešu žurnāls un visa ir pietiekamā daudzumā - krāsinības, pikantuma, tenku, padomu un visa pārējā. Ja man personīgi jautātu, ko es tieši vēlētos vairāk, tad man gribētos vairāk kaut ko no astroloģijas, zvaigžņu ietekmi uz cilvēkiem, kuri dzimuši attiecīgā zodiaka zīmē. Bet tas ir pilnīgi individuāli, jo citiem tādas lietas pilnīgi neinteresē. Cik cilvēku, tik viedokļu.
24.12.2007 20:26 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits