Sievietes un sekss

27.12.2007, zane_nikodemusa

Vakar draudzenes dzimšanas dienas ballītē izvērtās aizraujoša diskusija par sabiedrībā valdošo mītu, ka tikai vīrieši var mīlēties ar cilvēku, pret kuru viņam nav nekādu dziļāku jūtu, un ka sievietēm pat vienas nakts iekārei vienmēr ir dziļāka patikšana. Ko Tu par to domā? Vai sievietei var gribēties seksu vienkārši tāpat?

Komentāri [20]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Es uzskatu,ka Jā!Un kapēc gan ne,atklāti runajot man pašai ir biji,ka man pēkšņi gribas sex un es uzskatu ,ka tas ir normāli,tur ne ko izmainīt ka mums katram tā izveidojies organizms kas prasa sex uz sitienu (l) (l)
04.01.2008 15:29 | saite | Atbildēt

+0
Nu vīrieši metas mīlas sakaros jau arī,ja tā sieviete ir simpātiska nevis kura katra kas viņam varbūt pasaka čau!Tāpat kā sievieētm,ja uznāk vēlēšanās kaislīgi vienkārši nodarboties ar seksu,viņa izvēlas vīrieti kurš ir simpātiskāks,bet ne jau uzreiz viņai pret viņu būs jūtas! 8-)
03.01.2008 17:21 | saite | Atbildēt

+0
Ja tas vīrietis ir vizuāli nesaistošs.....tad sorrry pat vienas nakts sakars nebūs, bet ja viņš ir ok .... tad tas ir pieļaujami
03.01.2008 02:29 | saite | Atbildēt

+0
Ja tas vīrietis ir vizuāli nesaistošs.....tad sorrry pat vienas nakts sakars nebūs, bet ja viņš ir ok .... tad tas ir pieļaujami
03.01.2008 02:29 | saite | Atbildēt

+0
Lai man ar kādu būtu vienas nakts sakars, noteikti jābūt apakšā kaut vai vismazākajai patikai pret otru. Es vienkārši nespētu sevi iedomāties ar kkādu resnu alkoholiķi, kaut lai cik ļoti man gribētos ''vienkārši pārgulēt''.
03.01.2008 00:19 | saite | Atbildēt

+0
Paldies par sadarbiibu un caw....
02.01.2008 20:24 | saite | Atbildēt

+0
uzskatu, ka katrai no mums ir ļauta izvēles iespēja, tāpēc tas vai ļauties vienas nakts sakariem vai nē, atkarīgs no mums pašām. Manuprāt, vienas nakts sakari šad tad ir nepieciešami - kaut vai tikai, lai izbaudītu seksu un arī uzbužinātu savas domas. Nesaskatu tajā nekā nosodāma. Ja nu vienīgi, atrodies attiecībās ar kādu un ļaujies vienas nakts seksam ar pilnīgu svešinieku... :-)
02.01.2008 02:12 | saite | Atbildēt

+0
Uzskatu, ka tas ir pilnīgi normāli, ka gan sievietem, gan vīriešiem ir vēlme mīlēties pat tad, ja nav jūtu pret partneri.
31.12.2007 21:19 | saite | Atbildēt

+0
Man liekas, ka tagad vnk par to vairāk runā, jo tomēr jau velkas mums līdzi tā padomju audzināšana, ka "kārtīgas meitenes tā nedara." Ok, būšu nekārtīga:D Un man ir vienalga par to, ka vīrietim vienas nakts sakaros nerodas emocionālais - ja mans nolaistu pa kreisi, tad viņš pa to kreisi arī varētu izritināties ārā no manas mājas un dzīves:D
28.12.2007 19:20 | saite | Atbildēt

+0
Sintux1966, man tā vien šķiet, ka mājas lapas administrators Tavā komentārā var atrast ko necenzētu, tāpēc būtu forši, ja turpmāk "spēcīgāku" vārdu vietā mēs izvēlētos "maigākus" izteicienus :)
Savukārt par vīriešiem - vēl nesen no kāda džeka dzirdēju teoriju, ka pat tad, ja viņam ir draudzene un viņš nolaiž pa kreisi, tad mīļotajai meitenei par to nevajadzētu satraukties, jo saistībā ar notikušo viņam pašam parasti neesot nekādu emociju. Vien pliks fakts.
Taču tagad nedrīkstu nepieminēt arī sievietes - lai arī pazīstu dažas, kuras apgalvo, ka mīlēties var vien ar cilvēku, kurš tiešām patīk, tomēr aizvien biežāk dzirdu atzīšanās no sērijas "vienkārši gribējās". Vai nu agrāk tam nebiju pievērsusi uzmanību, vai sievietes tiešām ir kļuvušas atklātakas, taču līdz šim šādu pozīciju dzirdēju ļoti reti.
28.12.2007 17:38 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits