Bebra priekšdziedzera uzlējums

01.02.2008, elina_stengrevica

Jautājumos, kas saistīti ar zālēm, pārtikas piedevām un tautas medicīnu, es varu kļūt pilnīgi frīkaina. Man nepatīk dzert zāles, jo tā man šķiet ķīmija, bez kuras visbiežāk var iztikt. Tāpat es nelietoju pārtikas piedevas. Toties tautas līdzekļus es esmu ar mieru izmēģināt gandrīz jebkurus.

Mani vienmēr ir vadījusi doma, ka mūsu senči ārstējās tikai ar tautas līdzekļiem. Viņi bieži vien vadījās pēc principa, ka dzīvam organismam - cilvēkam - vislabāk var palīdzēt tas, kas nācis no dzīva organisma, pārsvarā augu valsts. Un smejies vai raudi, bet ja agrāk es mēdzu ātri vien saķert visādus vīrusus un citas zarazas, tad kopš es dzeru visdažādākās zāļu tējas, mana imūnsistēma ir daudz stiprāka.

Es vakar iedzēru (atklāti sakot, arī šodien) bebra pautu uzlējumu. Imūnsistēmas stiprināšanai un enerģijas atgūšanai pavasarī. Meitenes, mani pārliecināja viena sieviete, kas par tautas medicīnu zina visu, un viņa to bija pagatavojusi. Man no sākuma likās, ka es to nevarēšu, bet, atklāti runājot, nekas traks. Drausmīgi smird, bet, tā kā es bērnībā gribēju kļūt par dakteri, tad pierunāju sevi saņemties. Rūgts. Bet, salīdzinot ar to, cik dažreiz rūgta šķiet dzīve, šis trieciens pa garšas kārpiņām ir nieks.

Tagad gaidu ietekmi. Ai, gan jau par bebru nekļūšu. Un viss pārējais vai nu atvairīs gripu, vai arī vismaz nenodarīs nekādu ļaunumu.

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Varbūt kāds zin, kā šo uzlējumu pagatavot??? :-)
26.06.2008 16:12 | saite | Atbildēt

+0
Man ja 2 gadi taads maajaas stav skapi!Garsha ir drausmiga!!! :-O
07.03.2008 21:43 | saite | Atbildēt

+0
Re, kā! Varbūt kādreiz būs jāpamēģina... :-)
04.02.2008 12:27 | saite | Atbildēt

+0
Šis uzlējums tiešām dara brīnumus. Kāds mans paziņa ar šī uzlējuma palīdzību izārstēja muguras problēmas, proti, pie mugurkaula bija iekrājies šķidrums, bija pat vajadzīga operācija, bet tās vietā viņš izmēģināja šo uzlējumu. 1. nedēļā 10 pilieni uz 50ml glāzīti ūdens, 2. nedēļā 20 pilieni uz tāda paša tilpuma glāzīti un 3. nedēļā 30 pilieni, 4. nedēļā 40 pilieni, pēc tam atkal otrādāk 40, 30, 20, 10. Tad process uz laiku jāpārtrauc. Bet palīdzēja kā brīnumzāles. Muguras sāpju nav jau 2 gadus! Un svara kāpuma gluži nekāda. Viņa sieva šo te kursu arī izmēģināja, vienkārši profilaksei. Svars nemainīgs!
Uzskatu, ka svara pieaugums ir atkarīgs no katra cilvēka individuāli! Kāds tur var būt svara pieaugums no bebra dziedzeriem un šņabja, to visu taču lieto pa pilieniem!!!?! :-)
03.02.2008 17:47 | saite | Atbildēt

+0
Es arī neesmu nekāda lielā zāļu dzērāja, no ļīmislajām zālēm lietoju kādas parastās bezrecepšu zāles vai vitamīnus lielās devās. Ar stiprajām recepšu zālēm, konkrēti antibiotikām ir bijusi nelāga pieredze 0 mans vēders sagāja galīgā ķīselī, jo bija noindēta arī mana dabīgā flora. Antibiotiku vietā izmatoju greipfrūtu sēklu eļļu, padzeru kādas tējiņas, pakūpinu ēteriskās eļļas, reizēm lietoju homeopātiskās zāls, tās vismaz nenodara ļaunumu.
Neko tik ekskluzīvu, kā bebru pautu uzlējums neesmu mēģinājusi.
01.02.2008 14:51 | saite | Atbildēt

+0
Labi jau labi. Es tikai ponta pēc to saucu par pautu uzlējumu. Mēs no sākuma, kamēr man pat prātā nenāca kaut ko tādu dzert, tik ilgi jokojām par šo tēmu, ka šis izteiciens vienkārši "iesēdās" manā valodā. Paldies, mae, ka tu tik precīzi visu paskaidroji. Un nenorēji mani par netradicionālu pieeju :)
01.02.2008 13:42 | saite | Atbildēt

+0
Priecīgu dzeršanu! :) Pirmkārt, tie nav bebru pauti, bet gan smirddziedzeri, ar kuru sekrētu bebrs atstāj "vēstules" saviem sugas brāļiem.
Otrkārt, par bebru nekļūsi, bet ņem vērā - svarā gan pieņemsies... To es varu droši apgalvot pēc savas un arī savas draudzenes pieredzes. Treškārt, pareizi pagatavots uzlējums tiešām stiprina imunitāti, dod papildus enerģiju (tāpēc neiesaku dzert mikstūru vakarā), un piedevām visam - stimulē sexuālo aktivitāti :)
01.02.2008 13:02 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits