Parisa un mūks

03.03.2008, baiba_gabranova

Kā pavadījāt nedēļas nogali? Cik ballītes paguvāt apmeklēt? Es biju divās, tāpēc drusku sametās kauns, uzzinot cik garīgi pagājušo vīkendu ir pavadījusi Parisa Hiltone. Viņa, protams, devās šopingā pa Holivudu, taču šoreiz kopā ar budistu mūku.

Ar Jorkšīras terjeriem Parisai acīmredzot nepietiek, un uz draudzenēm laikam arī vairs nevar paļauties, tāpēc tagad miljonu mantiniece ir tikusi pie Holivudas jaunākā modes kliedziena – personīgā budistu mūka. Šarmantais pārītis sestdien manīts ezotērisko izdevumu grāmatnīcā, kur abi bija iegrimuši garīgās literatūras pētīšanā. Vēlāk viņi apsēdās, lai lasītu grāmatu ar nosaukumu The Path of the Painted Shaman.

Interesanti, vai mūkam bija nojausma, kas ir šī acīmredzami rātnā, bet ļoti naudīgā meitene, kura meklē apgaismību viņa zinību krātuvē? Visticamāk, ka bija gan, jo Parisas garīgās apgaismības procesam sekoja vairāki desmiti fotogrāfu un ziņu operatoru.

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es arī bez sava personīgā garidznieka nekur vairs neeju :-D :-D :-D
03.03.2008 19:32 | saite | Atbildēt

+0
Gribētos satikt to Parisu un parunāta ar viņu un noskaidrot, vai viņa patiešām ir stulba vai tikai par tādu izliekas! :D
03.03.2008 16:58 | saite | Atbildēt

+0
ai...ja shis viirietis patiesham buutu muuks, diez vai 'tusotu' apkaart ar Parisu :) mulkjiibas...gan jau, ka vinjam labi maksaa par teela uztureeshanu.
bet Parisa man patiik (l) lai veicas!
03.03.2008 14:44 | saite | Atbildēt

+0
Ak, dies! :-O :-O :-O
03.03.2008 13:23 | saite | Atbildēt

+0
Tfūūū!!!
Piedodiet, man citu vārdu nav!
03.03.2008 13:20 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)