Kāpēc Vidzim bija jāuzvar

21.04.2008, elina_stengrevica

Notika pārsteidzošākais scenārijs - Vidzis uzvarēja. Ja šova veidotājiem kāds to teiktu kaut vai pirms mēneša, diez vai kāds ticētu. Jo no dejotprasmes viedokļa šovā noteikti piedalījās spēcīgāki dalībnieki. Bet uzvarēja Vidzis, un man par to ir liels prieks.

Viņš bija dalībnieks, kam es līdzpārdzīvoju visvairāk. Cilvēcīguma dēļ. Nepretenciozuma dēļ. Un tāpēc, ka viņš bija visdrosmīgākais un uzņēmās vislielāko risku: tiešraidē visas Latvijas priekšā mācīties darīt kaut ko tādu, kam principā viņam nav dotumu.

Viņš man uzskatāmi pierādīja teiciena patiesumu: "Labus rezultātus dod 5% talanta un 95% darba.". Mani tas ļoti iedvesmo. Un es nebrīnīšos, ja kādreiz dzīvē grūtās situācijās man uzpeldēs fails "ja jau Vidzis iemācījās kvikstepu dejot kā sniegpārsliņa, tad beidz čīkstēt un ej tik strādāt".

Bet pats galvenais ir vēl kas cits. Atvadu vārdos Vidzis pateica kaut ko svarīgāku par visu: "Šis šovs man iemācīja smaidīt." Un tam vairs nav sakara ar TV šovu, uzvarām vai dejotprasmi. Pietiek iedomāties Vidzi nopietnu un sevī iegrimušu, vai smaidīgu un atvērtu, un ir pilnīgi skaidrs, kuru no tiem diviem vairāk gribētos satikt. Tāpēc es domāju, ka ieguvēji no šī šova ir ne tikai uzvarētāji un skatītāji uz īso šova laiku, bet gan daudzi cilvēki, kuri dzīvo Vidža tuvumā.

Es negribētu tagad visu pārspīlēt un teikt, ka smaida dēļ pasaule kļūst labāka, bet kaut kāda prieka dzirksts, kas izplatās, tajā visā tomēr ir. Kā saka, arī prieks ir lipīgs.

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
īstenībā tas ir labi...jo visi kuri tur bija atnākuši piedalīties: bija dejotāja formā ,bija kustīgi un maaceja dejot...
bet vidzis no saakuma vēl pat nemācēja deju soļus...viss nāca ar treniņiem-kuri viņam sagadaja lielas grūtības...
29.04.2008 00:24 | saite | Atbildēt

+0
Nenoliekot un neaprejot nevienu, bet.. Kkā šķiet, ka viss tas Vidža un Abrāmovas šovs bija smalki izrēķināts, lai spēlētu uz jūtām (skatītāju un žūrijas protams). Es šovu paskatījos līdz brīdim, kad tur bija, ko skatīties.. Ja uzdrīkstēšanās skaitās Vidzim, tad man patika Marhils 8-) Savos gados TĀ dejot, kad iepriekš tas nav darīts :-)
22.04.2008 01:48 | saite | Atbildēt

+0
Es gan uzskatu, ka šovā ir jādejo un jāuzvar labākajam, nevis jastaigā. Ja pirmajā šovā iekļuva patiešām labākie pāri finālā, tad nu tagad uzskatu, ka šis šovs izgāzās pilnībā, jo daudzus labākos jau izbalsoja līdz finālām... (e)
22.04.2008 00:24 | saite | Atbildēt

+0
Arī mani favorīti bija Marhils un Ņina. Viņi patiešām dejoja skaisti&interesanti, arī šovs bija. Bet prieks man ir arī par Vidzi un viņa uzvaru, jo viņam tas ir apsveicami - pārvarēt sevi, piekrist piedalīties un vēl uzvarēt.
22.04.2008 00:05 | saite | Atbildēt

+0
Es arī biju par Vidzi un man tiešām ir tik patiess prieks, ka viņš uzvarēja :-)
21.04.2008 23:00 | saite | Atbildēt

+0
Es arī biju par Vidzi!
Man patika viņu pāris un,manuprāt,viņi pelnīja uzveru,jo tieši tas pierādīja to,ka nekas nav neiespējams-arī cilvēks,kas nav vispār saistīts ar dejošanu spēj iemācīties un uzvarēt!
Man liels prieks par viņu! :-)
21.04.2008 21:46 | saite | Atbildēt

+0
Man ļoooooti patika Vidzis! 1kārt, viņam vienīgajam varēja redzēt spilgtu progresu, un otrkārt - viņš ir tik mīlīgs (l)
21.04.2008 21:22 | saite | Atbildēt

+0
šovs pats par sevi man likās nu tā, tīri neko.. Bet jau pēc pirmā uznāciena sapratu, ka Vidzis uzvarēs, bet ne jau tāpēc, ka dejot māk, bet prot sevi iznest tā, lai skatītāji balso, viņš jau taisīja šovu! Tad nez kāpēc pašam šovam nosaukums ir "Dejo ar zvaigzni" nevis "Taisi šovu ar zvaigzni"? :-/ Šajā šovā, manuprāt, visu nosaka nevis talants, bet gan atpazīstamība un skatītāju "paķeršana"!!! Mani favorīti bija Marhils un Ņina!Žēl, ka izbalsoja.. :-| Bet tāds jau tas šovs ir!
21.04.2008 17:14 | saite | Atbildēt

+0
Es arī biju par Vidzi un vienmēr par viņu balsoju. Tāpēc, ka viņš ir Vidzis :-)
21.04.2008 17:08 | saite | Atbildēt

+0
Uzvarēja labākais :) Deju konkursā, lai dejo profesionāļi, šovā-cilvēki, kas uzdrīkstās :) Vidzim iemācīt dejot ir tas pats, kas man iemācīt mašīnu remontēt :-D
21.04.2008 16:42 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits