Heijā pavasarī!

28.04.2008, erika_berzina

Ir sajūta, ka līdz ar siltumu un sauli enerģija un dzīvesprieks pieaudzis par 200 procentiem! Gribas kalnus gāzt, dauzīties, priecāties un ļauties saulei (nu galīgi prāts nenesas uz darbu). Pie mums Pārdaugavā viss jau zaļš un vienos pumpuros. Un putni jau no paša rīta čivina kā negudri. Laikam esmu īsta pavasara atkarīgā. Jo tikai ar sauli varu tā kārtīgi pamosties un izbaudīt dzīvi.

Vakar kopā ar ģimeni atklājām arī  piknika sezonu. Torņkalnā mazā piemājas dārziņā cepām gaļu un jūsmojām par ziedošajiem krūmiem un kokiem. Apkārtējo māju suņi (laikam aiz cieņas pret putniem) pat nepacēla balsi, bet kaimiņu kaķi (veseli trīs) gan pārlaimīgi luncinājās ap piknika galdu.

Viss maijs (precīzāk - nedēļas nogales maijā) jau man ir saplānots. 1) Festivāls Skaņu mežs (koncerti paredzēti gan šajā, gan nākamajā nedēļas nogalē); 2) Muzeju nakts (nevaru vien sagaidīt šo skaisto nakti, kad vai visi Rīgas iedzīvotāji ir izgājuši ielās); 3) neliela ekskursija uz Pēterburgu (jau sen esmu sapņojusi apskatīt šo skaisto pilsētu un atzīšos, ka šīs būs nedaudz aizkavējies medusmēneša ceļojums); 4) manas draudzenes kāzas (Latgalē, kaut kur aiz Rēzeknes uz veselām divām dienām). Tā kā dzīve sitīs augstu vilni!

P.S. Un kādi tev ir plāni šajā skaistajā pavasarī?

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
oj jaa kad ssads laicins prats tiesaam uz darbu nenesas bet gribas kko dariit aktiivu svaigaa gaisaa!mani plaani apciemot biezzaak vecaakus Juurmalaa,pie reizes pagozeeties pludmalee,riit apcelossu Daaniju un atkal atgriezties Latvijaa,turpinaat nodarboties aktiivi sporta klubaa un straadaat!
08.05.2008 16:16 | saite | Atbildēt

+0
Man šādā jaukā laikā ir vieglāk pārciest Rīgu. Garajās brīvdienās vispirms uz laukiem un pēc tam pārgājienā ar mīļoto vīrieti.
29.04.2008 11:53 | saite | Atbildēt

+0
oi, saulīte un siltais laiciņš nu ļoti patīk :-D šobrīd vairāk vai mazāk(nu, jāsāk aptvert..) lietas grozās ap vidusskolas beigšanu!laiks tik ātri pagājis..
Un pēdējā laikā, sēžot ar savējiem skolas parkā un uzpīpējot..tāda dīvaina sajūta.ka nākošajā septembrī katrs būsim kur citur, kur kurais!nebūs tie smiekli, prikolīgie izgājieni utt, utt!protams, būs kas savādāks bet vienlaga..skumīgi jau tagad mazliet ;-) ai vispār sāksies lielais maratons.. :-D gatavošanās eksāmeniem-eksāmeni-izlaidums(un viss, kas ar to saistīts)-super notikums māsai bebis-Jāņi-sencīšiem 25.kāzu jubileja..
ehh :-D
28.04.2008 19:30 | saite | Atbildēt

+0
Tādās fantatsiskās pavasara dienās gribās darīt visu uzreiz, ka tik kaut ko nenokavē :) Piknika sezonu ar grillētu gaļu mēs atklājām jau 8.martā, bet tā pa īstam sapratu, ka pavasaris ir klāt-iepriekšējā nedēļas nogalē, kad nopļāvām pie mājas mauriņu..tik fantastiska pļautas zāles smarža...mmmm... Tagad daram visu, tikai ne telpās... Var atkal iemīlēties savā vīrietī jau kuro reizi (l)
28.04.2008 16:47 | saite | Atbildēt

+0
Man tieši liekas, ka pretīgais pavasaris beidzot ir beidzies, un klāt vasara! Brīvdienās varēja krekliņā sēdēt mauriņā, iet uz mežu, dzīvoties pie upes un visu laiku gozēties! :D Gaļas cepšana tika pavadīta patīkamā siltumā un gaišumā, nevis kā pirms mēneša - visi tumsā saspiedušies ap grilu, lai siltāk:D
28.04.2008 16:42 | saite | Atbildēt

+0
:-) Mīļš paldies Tev, Ērika! :-) :-) :-)
Viss izdosies, savādāk nemaz nevar būt! ;-) :-) :-) :-)
28.04.2008 16:14 | saite | Atbildēt

+0
Cik jauki > vnkespati :) Lai viss izdodas!
28.04.2008 14:47 | saite | Atbildēt

+0
:-) Uh, jā! :-)
Lai arī esmu mazliet pieslimusi, vienalga - pavasara dullums (labā nozīmē!)mājo manā sirdī un dvēselē! :-)
Plāni? :-)
Visskaistākais un man nozīmīgākais - aktīvāk piestrādāšu pie savu kāzu organizēšanas (l)
28.04.2008 14:13 | saite | Atbildēt

+0
Heijā :-D Es tieši tikko uzmetu plānu šai vasaras sezonai, katru mēnesi, sākot jau ar maiju, kāds labs pasākums tepat LV. Ceru, ka arī tas viss īstenosies :-D
28.04.2008 14:07 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits