Vecmeitu ballīte

13.05.2008, erika_berzina

Tieši pirms gada šajā pašā laikā draudzenes man bija noorganizējušas fantastisku vecmeitu ballīti. Pat vēl tagad manī ir daudz, daudz pozitīvu emociju un atmiņu. Pavisam drīz precas kāda mana draudzene. Arī viņai paredzēta vecmeitu ballīte, un tikai vakar es uzzināju, ka mums pašām būs sīki un smalki jāizplāno visa pasākuma norise. Tas mani pārsteidza nesagatavotu, jo šī ballīte ir paredzēta jau pēc nedēļas.

Man pašai savā vecmeitu ballītē vislabāk pati tieši pārsteiguma moments, jo līdz pat pēdējam mirklim nezināju, uz kurieni mani vedīs un kas notiks tālāk. Meitenes kaut kā ļoti precīzi bija uzminējušas, tieši kas mani var visvairāk pārsteigt un iepriecināt. Bija gan pēršanās pirtī, gan pusdienas armēņu restorānā, gan Krievu Drāmas teātra apmeklējums...

Bet es īsti nezinu, kā lai mēs (vairāk nekā desmit savā starpā ne visai labi pazīstamas meitenes) pārsteidzam draudzeni, kas pēc dabas ir visai nopietns cilvēks (tā kā nekādas zaķa ausis, rozā baloni un striptīzs šoreiz nederēs). Viena ideja gan man ir ienākusi prātā - izbrauciens ar kuģīti pa Daugavu, bet ar to vien nepietiks.

Mīļās meitenes, varbūt varat padalīties savā pieredzē un ieteikt kādu labu ideju?

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Mēs topošajai sieviņai likām pāārdīties pa Vecrīgu-pie brīvības pieminekļa skaļā balsī skaitīt zvērestu, ka turpmāk būs uzticīga tikai vīriņam, apkārt esošajiem vīriešiem likt parādīt kā pareizi uz banāna ir jāuzvelk prezervatīvs, arī visādu sīkumiņu pārdošana-rezultātā sapelnījām naudiņu, kuru pēc tam veiksmīgi notērējām ballītē :-) Īsāk sakot meitenei, kura ieņem galveno lomu pasākumā jābūt ar ļoooti labu humora izjūtu :-)
15.05.2008 13:33 | saite | Atbildēt

+0
Ja visas 10 sāksiet organizēt, tad nu gan būs ballīte! :D:D Parasti ballīti organizē kādas 2 tuvākās draudzenes, kas visu izdomā, rezervē un piestāda pārējām rēķinu (jo šis pasākums nebūt nav lēts).. Un tas, ka draudzene ir nopietna, nenozīmē, ka viņai ballīte jātaisa muzejā.. ;)
Es ieteiktu izdomāt tēmu un pie tās pieturēties.. var piem visas būt geišas vai kurtizānes.. var taisīt pasākumu, kur viņa ir zvaigzne, bet visas pārējās ir paparaci.. galvenais, lai nav jāsēž uz vietas un jāmirst no garlaicības.. dīvaini, ka vecmeitu ballītei trūkst ideju.. manuprāt - te der viss, kas sagādās prieku meitenei, kas precās un arī pārējām nebūs garlaicīgi.. :-)
14.05.2008 18:12 | saite | Atbildēt

+0
Pagājušajā gadām meitenes bija sarīkojušas man vecmeitu ballīti!Interesantākie pasākumi bija:1.par katru tusēšanas stundu es dabūju mežģīņainus stringus(!),kopā man bija 5 pāri,ko vēlāk puisis ļoti novērtēja:D 2.Uz krāsainām lapām bija jāsaraksta bijušopuišu vārdi un jātaisa kuģīši,tad laidu tos ūdenī. 3.Bij jāpārdod mobilie telefoni ne mazāk kā par 1ls - pats telefins protams maksāja 3 sant.,jo tā bija dzēšgumija:DBet pārdevu! 4.Vēl bija dejotājs,bet tas man neīpaši patika :-| :-/ ...nu vēl daudz visādu prikoliņu bija!Foršs pasāciens:) ;-)
13.05.2008 22:04 | saite | Atbildēt

+0
:)Vēl var uz drēbes gabala likt krustdūrienā izšūt savus iniciāļus.
13.05.2008 18:53 | saite | Atbildēt

+0
ideja par tiem jautājumiem gan varētu noderēt! paldies Tev DeLiva!
13.05.2008 17:25 | saite | Atbildēt

+0
Nupat piedalījos superīgā vecmeitu ballītē.. Pasākuma varonei, protams, bija jāatbild uz jautājumiem par savu iecerēto (par nepareizu atbildi jāapēd vecrīga), jāsadedzina bijušo puišu vārdi u.tml. Bte vislabākais bija dziedāšana! Jā, bijām noīrējušas ierakstu studiju (Kongresu namā uz 1 h) un iedziedājām Eolikas dziesmiņu, ko drīz atskaņos kāzās. Bija interesanti un galvenais, ka pašām jautri (neviena gluži izcila dziedātāja mūsu vidū nebija):)
13.05.2008 16:25 | saite | Atbildēt

+0
Lai gan daudzās draudzeņu, radu kāzās esmu bijusi (pagājušā vasarā vien - 3 kāzas!), tomēr jāatzīst, ka vecmeitu ballītē kā tādā nevienā neesmu bijusi.
Kaut kā laikam mūsu draugu, radu loks nav iesācis šo jauko tradīciju, jo galvenais, iesākt un tad jau aizies! :-P
13.05.2008 16:21 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!