Kerijas diena

05.06.2008, baiba_gabranova

Šodienas topa tēma medijos, protams, ir Sekss un lielpilsēta pirmizrāde. Paldies Dievam, vismaz panikas celšana par ekonomisko krīzi atkāpusies otrā plānā, un seriāla cienītāji var radīt sev svētkus, noorganizējot vakaru lielpilstētas stilā. Kā šodienas Izklaidē saka Binnija Ārberga: "Ar draudzenēm jau esam nopirkušas biļetes un pēc tam Martini, Cosmo…"

Tikko redakcijā pārcilājām tēmu, kāpēc katra no mums ir vai nav sekojusi Kerijas un viņas draudzeņu piedzīvojumiem. Man patiešām patika šis seriāls un, pat neskatoties uz acīmredzamajiem pārspīlējumiem tēlu uzvedībā un situāciju modelēšanā, es kā garšīgu desertu izbaudīju Sex and the City profesionālo kvalitāti - aktierspēli, filmēšanas manieri, asprātīgos dialogus. Taču seriāla galvenā odziņa priekš manis viennozīmīgi bija stilistes Patrīcijas Fīldas komplektētie aktrišu tērpi - Kerija, manuprāt, ģērbjas pilnīgi crazy, prieks skatīties! Pat veicot mājās remontu, viņa iemanās uzvilkt kaut ko pilnīgi nesaprotamu, un tomēr izskatīties inčīgi un smuki.

Izrādījās, ka lielākajai daļai no redakcijas meitenēm Sekss un lielpilsēta savulaik bijis iemīļots vakara pavadīšanas veids, tāpēc arī, plānojot Cosmopolitan jūnija numuru, ar prieku nolēmām likt Keriju uz vāka, un jaunajā žurnālā lasāma arī intervija ar aktrisi Sāru Džesiku Pārkeri.

Bet varbūt tava Sekss un lielpilsēta favorīte ir pavisam cita?

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man šis seriāls ir brīnišķīgākais laika kavēklis, kāds jebkad bijis... Ielādēju datorā sērijas un skatos. (l) Ar nepacietibu gaidu nākamo nedēļu, kad braukšu uz kino ar draudzeni noskatīties filmu. :-P
07.06.2008 01:07 | saite | Atbildēt

+0
man savukārt visvairāk patīk Samanta un Kerija!Samanta ar savu drosmi,uzņemšanos un visvairāk man patīk,ka viņa mīl sevi,ir pašparliecināta un nebaidās runāt par visintīmākajām lietām!Kerija turpretī ir smalka,valdzinoša un viņai ir īpaša odziņa! Seriāls interesants..man patika un gaidu arī filmu! (l)
06.06.2008 15:57 | saite | Atbildēt

+0
mana favorīte ir Miranda, neiedziļināšos konkrētajā tēlā, man viņa vienkārši kaut kādā ziņā atgādina mani. Skatoties seriālu, visvairāk sanāca just līdz viņas gaitām.
06.06.2008 02:51 | saite | Atbildēt

+0
Nekad neesmu redzējusi nevienu seriāla sēriju, jo nekad arī tas nav izraisījis nekādu interesi...
06.06.2008 00:35 | saite | Atbildēt

+0
Jā, es arī atceros, ka savulaik šis seriāls gāja pa tv3 :D Gribētos, lai visas sezonas sērijas atkārto. Gaigu filmas sākumu kino teātros, esmu jau ar draudzeni sarunājusi, ka iesim uz kiniķi :P :D
05.06.2008 23:56 | saite | Atbildēt

+0
Man gan patik! :) Viegls, sievishkjigs serials ar interesantu sizhetu, skaistiem terpiem, forshiem jokiem un labiem aktieriem..
Ar draudzenem jau sarunats kinovakars un pec tam kokteiljoshana! 8-)
05.06.2008 23:12 | saite | Atbildēt

+0
Jē, es arī eju, biļetes balkonā un noteikti sekos kāds kokteilītis Sex and the City stilā :-D Bet Pārkere ir uz tik daudziem žurnālu vākiem, ka bišķu jau pieriebies ;-)
05.06.2008 17:57 | saite | Atbildēt

+0
Vāks, es gaidu, kad ātrāk tā filma būs noskatīta un noklususi! :D Es nesaprotu, kas tur tāds ir tai seriālā? Tiešām nesaprotu. Kaut kādu vienu sēriju laikam noskatījos, vēl pāris tā - ar pus aci, un sapratu, ka nu tur galīgi nekā nav! Laikam visiem tas nosaukums patīk - ja ir sekss iekšā, tad ir labs:D
05.06.2008 17:36 | saite | Atbildēt

+0
Esmu liela seriāla fane. Man ir "nokačātas" visas sezonas un es katru sēriju esmu redzējusi vismaz 5 reizes. Ar nepacietību gaidu filmu. Tā, pēc šī lieliskā seriāla, būs kā saldais ēdiens :)
Neskatoties uz to, ka vienmēr apbrīnoju Keriju par viņas vieglo dzīves uztveri un to, ka viņa prot iziet no jebkuras situācijas, mana favorīte ir Šarlote. Viņa ir cilvēks, kurš cīnās par mīlestību un ģimenes laimi. Viņai nav svarīgi, cik kurpes ir garderobē, ar cik vīriešiem viņa var pārgulēt, vai cik daudz darba viņai ir. Dzīves mērķis ir mīlestība. Turklāt, šajā sieviešķīgajā un patīkamajā būtnē saskatu dažas līdzības ar sevi. Manuprāt, Šarlote ir Sieviete ar lielo burtu.
05.06.2008 17:00 | saite | Atbildēt

+0
nezinu man patika serials kopuma un kas pats divainakais atceros,kad agrak gaja pa tv3 vakaros sis serials un taja laika manam onkulim bija gadi 22 un vins ar pilnigu sajusmu ari skatijas so serialu, uz jautajumu kapec,vins teica,kas ta vieglak izprast sievietes,lai gan protams vairums no mums nepiekopj tik ekstravagantu dzives veidu,domshana sievietem tik un ta ir visa diezgan lidziga,man sis serials lidz ar to saistas ari jaukam atminam kopa ar onkuli un diskusijam pec tam
05.06.2008 16:19 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits