Mīlestība atnāk vienmēr

03.07.2008, elina_stengrevica

Nesen Tvnetā lasīju diskusiju par mīļākajiem un krāpšanu. Kāds puisis bija uzrakstījis vēstuli, ka viņš ir precētas sievietes mīļākais un īsti nezina, kā dzīvot tālāk, jo starp viņu un sievieti viss ir ļoti labi, bet viņa negrasās šķirties no vīra.  

Runājot par mīļākajām un mīļākajiem ir tikai viena lieta, ar ko es varētu padalīties. Pieņemu, ka vairums attiecību izveidojas uz "nekādu jūtu, tikai sekss" pamatiem, abi to vismaz kādu laiku ievēro un tad skatās, kas iznāk. Tās ir atrunātas attiecības, kad vismaz izejas punkts ir skaidrs. Bet dzīvē notiek arī savādāk: kad sieviete IEMĪL precētu vīrieti. Šajā portālā vien ir desmitiem šādu aprakstītu gadījumu. Iespējams, viņa no sākuma arī domā "tikai sekss", bet jūtas tikai pieaug, gribas būt kopā arī brīvdienās un svētkos. Gribas piekļauties naktīs un zvanīt tad, kad vajag, nevis tad, kad drīkst. Tad sākas grūtības.

Ai, nu ko es vēl vairāk par to rakstīšu. Tādas situācijas ir zināmas. Tas, ko gribētos novēlēt metienēm, kuras izvēlas būt par mīļākajām: zināt, ka viņas, visticamāk, ir vīrieša laulības glābējas. Pie mīļākās vīrietis sakārto sevi, apmierina tās vajadzības, kuras mājās negrib vai nevar, un rezultātā viņam šāda dzīve ir puslīdz panesama. Diez vai viņš izvēlēsies palikt kopā ar mīļāko, un, atklāti runājot, ja viņš šādi aiziet no vienas sievas, tikpat labi aizies arī no nākamās. Īsta mīlestība? Nenoliedzu. Ticu, ka ļoti retos gadījumos var būt arī tā.

Bet brīdī, kad mīļākā nolemj šīs attiecības pārtraukt, ļoti iespējams, ka izjuks arī laulība. Vai arī vīrietim uzradīsies cita mīļākā. Jo bez tā, ko vīrietis guva pie mīļākās, viņš nevar vai negrib dzīvot. 

Domāju, ka būt par mīļāko, kura mīl, ir diezgan liels pārbaudījums gan attiecību laikā, gan pēc tam, kad jāsecina, ka pāris gadus savas dzīves esi bijusi mīļākā, kaut pasaulē ir tik daudz fantastisku vīriešu, kuri gribēs ar tevi būt arī svētkos un pa naktīm. Un vēl trakāk - ir kāds viens, kurš tevi jau ilgi meklē, bet nevar atrast, jo tu izvēlies pusdzīvi pusattiecībās.

Droši vien, ka katrs savā dzīvē sastopas ar kādu no aspektiem, kas saistīts ar mīļāko - vai nu pats par tādu kļūst, vai tiek krāpts, vai ir vienreiz krāpis un tagad mokās ar sirdsapziņas pārmetumiem... Visās šajās situācijās pats galvenais neaizmirst, ka tikai tu pati dzīvo šo dzīvi, izdari izvēles, priecājies un ciet, un nes par to visu atbildību. Un ka mīlestība atnāk vienmēr - ja vien tu to vēlies un esi gatava to sagaidīt. 

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
fantastisks raksts un vēl fantastiskāki komentāri - patiesi, tā tas tiešām ir....
cik paradoksāli - es šo rakstu pirmo reizi uzgāju vasaras beigās - kad man tiko bija sākušās šīs attiecības ar precētu vīrieti....es lasiju,lasiju un kā jau protams ik viena no mums sievietēm atsacijos tam ticēt, dzīvojot pēc principa ''nu ar mums taču tā nenotiks, viņš tā nekad neizrīkosies'' :-D man tiko izbeidzās šādas puspabeigtās attiecības un kas viņas bija spiesta pārtraukt - es, un kāpēc - jo bez šaubām viņu šī, paldies Dievam tikai apm pusgadu ieilgusī, dzīve ar divām sievietēm kas kopā veido vienu viņa sievietes ideālu pat ļoti apmierināja!
šī ir otrā reize, kad pārlasu šo rakstu un zem tā atrodamos trāpīgos papildinājumus un šeit es redzu pilnīgi perfektu savas situācijas atainojumu un tik stulba ir sajūta....muļķīgi, vajadzēja tomēr ticēt jau sākumā :-/
06.03.2009 19:41 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ilgi aizdomaajos par so rakstu... man radaas arii kaut kas sakaams no otras- miiljaako puses... no miilaakaas miilaakajaam..
1-KURA NO JUMS IR LABAAKA?- ja vinja ir tumshmate- tad tu esi gaishmate, ja vinjai ir liels dibens- tad tev ir garas kaajas..un otraadi.. ja vinja ir teicamniece, tad..nu tad tu noteikti shodien biji bastojusi skolu..vinja noteikti ir jauka meitene - aha- tieshi taa- tavs pretstats :D - un taapeec esi kljuvusi par vinja miljaako- tevii ir viss, kas nav vinjaa:)
un viennoziimiigi- nevar saliidzinaat- sliktaaka vai labaaka...un NEKAD.. nekad nesaki vinjam neko sliktu par vinju.. tici man vinjaa nekaa slikta arii nav :)
2-VAI TEV IR CERIIBA KLJUUT PAR VINJA MEITENI-
ha ha ha... nesmiidini- NAV NEKAADU :) padomaa, vinjsh sev izveeleejies meiteni, kas ir visatbilstoshaakaa vinja ideaalam.. un ko tu muljkjiit domaa vinjsh izveeleesies ideaala pretstatu :D:D nekad :)
bet tu tagad nesadomaa mainiities un palikt taada kaa vinja- tas neies cauri.. vinjam nevajag kopiju- ja ir origjinaals.. taakaa tev jaabuut taadai kaada esi! tieshi taapeec esi vinjam vajadziiga :)
3-JUUTAS- VINJAI-nu bez shaubaam vinjai pret vinju ir juutas- ljoti iespeejams vinja vinju miil, VINJAM- protams arii vinjam ir jutas pret vinju, ne jau velti vinjsh ir kopaa ar vinju(savu ideaalam atbilstoshaako)..vinjsh vinju miil?-nee..vinjsh miil tevi?-ui sauliit arii nee..vinjsh mil tikai sevi :) TAVAS juutas?- ha ja tu veeljoprojaam tusee ar vinju- tici man- tev juutu nav..jo ja butu tu negribeetu veel ar kaadu dalities.. a ja saac uzstaadiit ultimaatus- tad taa ir trauxme, ka tev paraadaas juutas :D:D
4- BEIGAS- tici man vinsh tevi NEKAD.. nekad nepasuutiis:) var buut atslaabumi.paartraukumi- bet tevi nepasuutiis..jo vinju apmierina shii situaacija- kapeec no taas buutu jaatsakaas? beigas buus tad, kad tu uzstaadiisi ultimaatu es vai vinja- un taakaa mees skaidri sauliit zinam, ka izveele buus vinja- peec ultimaata izteikshanas vari uzreiz sagatavot pie reizes arii atvadu runu :D:D
5- KURA SHAI SITUAACIJAA IR LIELAAKAA ZAUDEETAAJA- TU VAI VINJA?- nu ja skataas no taada viedoklja, ka vinjai bija..ir un bus tas dzjeks- tad drosi jau, ka tu..bet ja skataas no taada viedoklja, ka vinja ir muljkje un meeneshiem ilgi neko nav pamanijusi.. un tu jau nu noteikti negribeetu buut vinjas vietaa.. un kam tev saulit dzjeks, kas kraapj.. nu nevajag tev vinju..zaudeetaaja sanaak- vinja un veel plusaa taada lieta- ka tu vari dariit, ko gribi- laist ar citiem utt.. tev nav pienaakumu pret vinju:D:D
6- SUUDIIGAAKAIS TEV- iegaumee- pie visa vainiiiga esi TU! un kaa kas ..lai arii kaadu draugu vinjsh tev teelotu..lai arii cik jauki jums nebuutu... kaa kaadi suudi- visa vaina tix uzgaazta tev :) arii visi draugi.. vaino shai situaacijaa tevi :) takaa -vainiiga-seedies!!! :D:D a kuru tas uztrauc>? lai domaa ko grib- tev nav ko zaudeet
20.07.2008 00:34 | saite | Atbildēt

+0
Arī es esmu piedzīvojusi to visu no mīļākās skatu punkta :( jā, es to nenožēloju, tas bija skaists laiks un tā ir mana pieredze... bet tev ir pilnīga taisnība - ir kāds, kurš tieši mani meklē un nevar atrast, jo es dzīvoju puspabeigtās attiecībās.. paldies dievam, man pietika prāta šo KĀDU ielaist savā dzīvē... nu jau 8 mēnešus esam kopā un zinu - iepriekšējā dzīvē vairs neatgriezīšos pat, ja kādreis KĀDS vairs nemeklēs mani un negribēs būt ar mani gan vakaros, gan svētkos :)) PALDIES par rakstu! Iedvesmojošs un uzvedina uz jaukām atmiņām un ticību labākai nākotnei. Paldies!!! (l)
16.07.2008 12:19 | saite | Atbildēt

+0
brīnišķīgs raksts!! :-)
05.07.2008 05:18 | saite | Atbildēt

+0
Taisnība gan... Pašai nav nācies ko tādu piedzīvot (un esmu priecīga par to!), bet cik dzirdēts no citiem - prāts saka vienu, bet sirsniņa... ak, vai...!!! (t)
04.07.2008 12:08 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits