Romāniņš ar itāli

10.12.2008, zane_nikodemusa

Par pasaulē seksīgākajiem vīriešiem ir atzīti itāļi - tā šobrīd ziņo vai visi izklaides portāli. Otrajā vietā palika amerikāņi, trešajā krievi, bet ceturtajā brazīlieši. Tā kā šogad gan darba komandējuma, gan atvaļinājuma ietvaros Itālijā esmu nodzīvojusi veselu mēnesi, tad arī man ir ko teikt par itāļu vīriešiem.

Rozes un lilijas viesnīcas numurā, saulrieta un garšīgākā saldējuma meklējumi saules nokaitētajos dienvidos, kā arī pikniks pie jūras zem zvaigžņotām debesīm noteikti pieder maniem romantiskākajiem piedzīvojumiem šajā vasarā. Vēl tam visam pa vidu simtiem mīļvārdiņu un atzīšanās mīlestībā. Kad es savā ziemeļnieciskajā lepnumā un vēsumā iebildu, ka pārāk ātri viņam ir kļuvis skaidrs, ka nespēj bez manis dzīvot, itālis aizvainots jautāja, vai es neticu mīlestībai no pirmā acu skatiena. Un tā mēs turpinājām dauzīties visu mana atvaļinājuma laiku - es reizē sajūsminājos un mulsu no vīrieša uzmanības apliecinājumiem, savukārt viņš runāja par mīlestību no pirmā acu skatiena un teica, lai nebraucu prom, lai palieku pie viņa. Ja godīgi, bija brīži, kad šķita, ka jāļaujas neprātam un jāpaliek vietā, kur aug palmas, ir brīvdabas kinoteātris un silta jūra, taču privātīpašnieciskums un greizsirdība, kuru itālī manīju randiņu laikā, mani pamatīgi biedēja.

Kad lidoju mājās, atcerējos agrāk dzirdētos stāstus no latviešu meitenēm, kuras ir apprecējušās ar itāļiem. Daudzas no viņām pēc kaislīga aplidošanas perioda attapās mājkalpotājas lomā, kuras uzdevums ir klusēt, kad vīrs skatās futbolu. Un, kad kādai no viņām bija gana un sieviete ar bērnu izlēma atgriezties mājās, vīrs to neļāva darīt. Pat viņas pasi noslēpa.

Protams, ne visas latvietes un itāļa attiecības risinās pēc šāda scenārija. Ir jau arī laimīgie stāsti. Tomēr vismaz man šādās attiecībās pietrūkst sarunas par kopīgo pagātni - par Baltijas ceļu, par bērnudārza Jaungada eglītēm, par grupu Remix utt. Tieši tāpēc es par seksīgākajiem vīriešiem pasaulē vēl joprojām uzskatu latviešu džekus.

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
;o))
Kad vēl mācījos vidusskolā, manī iemīlējās viens ārkārtīgi inteliģents, glīts un talantīgs itālu puisis. Un divus gadus viņš neatlaidīgi kala plānus par mūsu kopīgo nakotni pat neņemot vērā to, ka man pret viņu nekādu dziļu jūtu nebija ;-)
Romantika bez gala, uzticība - netipiska stereotipiem par itāļiem, vēlme precēt - brauca pat pie maniem vecākiem utt.Rezultātā - man sava dzīve, puisim salauzta sirds (ceru gan, ka sen kā salāpīta). Taču šoks man bija, kad reiz vēlā vakarā man zvanīja kāds paziņa - vienas pilsetas izpilddirektors, kas bija devies oficiālā delegācijas braucienā uz to pilsētu, kur šamais puisis dzīvoja. Un kas var būt labāks -- šie abi vēl ņem un kaut kādā mistiskā veidā ne tikai satiekas, bet arī sāk runāt...un nonāk līdz telefona zvanam...bija pagājuši jau kādi deviņi gadi un tad gan domāju - nu čau! :-O
12.12.2008 01:31 | saite | Atbildēt

+0
Fuj, ja man kaut kāds itālis mūžīgi bāztos manā privātajā telpā un grasītos bučot, dabūtu pa ģīmi:D Lai nu kas man nepatīk, tad līšana klāt toč.
parisssa3, mans mīļotais latvietis ir dikti padomājis par vizuālo tēlu un manieres viņam arī ir:) Nesaprotu, kur visas izrauj tos rupekļus:D
Nujā, un krievi man arī nepatīk. Tas pats, kas itāļiem - pārāk daudz tās uzmanības.
10.12.2008 23:04 | saite | Atbildēt

+0
grieķi....grieķi....man tika ar gaiši zilām acīm un tumšiem lokainiem matiem ..viņš salauza manu sirdi....my summer love...:))
itāļi ir uzbāzīgi nu ļoti... pārāk bravūrīgi... latviešiem vajadzētu apgūt labas uzvedības manieres un padomāt par vizuālo tēlu.....
krieviem žetons...par biežajiem komplimentiem (l)
10.12.2008 22:59 | saite | Atbildēt

+0
Uzbāzīgi viņi tiešām ir, taču arī tajā var atrast ko pozitīvu. Piemēram, viņu regulārā "iebrukšana" otra cilvēka personīgajā telpā un bučošana manī pašā pēc ceļojumiem saglabājas vismaz pāris nedēļas. Tad nu es arī apskauju un bučoju draugus un paziņas. Viņi neprotestē :)
10.12.2008 22:53 | saite | Atbildēt

+0
Vee, kā man riebjas itāļi:D Nesmuki un uzbāzīgi, fuj. Labi, ka latvieši foršāki:)
10.12.2008 19:28 | saite | Atbildēt

+0
Reiz biju dikti samīlējusies vienā itālī no Sicīlijas salas - slaids, brūnacains, asprātīgs, izglītots. Viņš dzīvoja Berlīnē, es Rīgā, laiku pa laikam sarakstījāmies, plānojām tikties, ko darba (atrunas!) dēļ nekad neizdevās līdz galam noorganizēt. Tai laikā nevarēju vakaros ilgi, ilgi aizmigt - gribējās visu laiku paskatīties, vai viņš nav kaut ko jaunu atsūtījis, vai nav zvanījis.. Tagad, pēc diviem gadiem atskatoties pār plecu, joprojām nevaru saprast, kas man šajā nepieejamajā vīrietī toreiz tā patika? Ar viņu es iemācījos, ka ilgi attiecības no attāluma nestrādā :/
10.12.2008 18:27 | saite | Atbildēt

+0
:-P ak, jā - pirms dažiem gadiem es arī ko tādu izbaudīju (tiesa,ne no itāļa, bet no kāda dienvidu zemē dzīvojošā), un līdzīgi kā tu aptvēru, ka trūkst kopīgā - bērnības atmiņu, domu un kultūras atšķirība utt. Par labu izšķīros latviešu puisim un neko nenožēloju - man ir jauks, mīlošs vīrs un esmu laimīga (l)
10.12.2008 17:27 | saite | Atbildēt

+0
mmm, es kādu laiku satikos ar pus- itāli. lieliski pavadīts laiks.
jāpiekrīt, ka latvieši IR seksīgi! :-)
10.12.2008 15:20 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits