Nesaderība

16.12.2008, baiba_gabranova

Gatavojot lielo gada horoskopu pielikumu, kuru visas Cosmo lasītājas saņems kopā ar janvāra numuru, prātoju par kādu interesantu fenomenu, kas saistīts ar zodiaka zīmēm manā draugu lokā. Ja pirms vairākiem gadiem man riņķī bija vieni vienīgi Auni - gluži kā es pati, tad tagad esmu nokļuvusi riktīgā Vēžu barā.

Par Auniem saka, ka viņi ir temperamentīgi, spītīgi, komunikabli un patmīlīgi. Pati ne vienmēr jūtos kā tipisks Auns, tomēr to daba man ir saprotama. Es šos cilvēkus jūtu, un man ar viņiem ir viegli. Mana labākā draudzene jau kopš pamatskolas laikiem ir Auns. Mana brāļa sieva arī. Un vēl vairāki draugi.

Tomēr pēdējos gados es visbiežāk uzturos tieši Vēžu kompānijā. Visas trīs manas kolēģes, ar kurām diendienā sēžu vienā kabinetā un pārmaiņus rakstu šo blogu, ir Vēži - gan Elīna, gan, Ērika, gan Zane! It kā ar to nebūtu gana, Vēzis ir arī mans draugs. Un te nu sākas pats jocīgākais - visi horoskopi kā sazvērējušies apgalvo, ka Aunam ar Vēzi jebkādas partnerattiecības ir pilnīgi neiespējamas. Tas laikam ir brīdinājums, ka Auni ar savu visurgājēja dabu ātrie vien var sabradāt jūtīgos Vēžus. Dīvaini, bet par spīti visām zvaigžņu kartēm es ar savu "neatbilstošo" vīrieti saprotos daudz labāk nekā ar jebkuru no saviem iepriekšējiem atroloģiski "atbilstošajiem" draugiem.

Varbūt tieši šo attiecību dēļ man dažus pēdējos gadus apkārt pamazām vien tik uzstājīgi pulcējušies Vēži? Lai mācītu mani ar viņiem saprasties un sagatavotu mani komunikācijas mākslas augstākajai pilotāžai - attiecībām ar vīrieti? Ja tā, tad es savām mīļajām kolēģēm esmu no sirds pateicīga.

Varbūt arī tev ir bijusi attiecību pieredze ar "neīsto" zīmi?

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Savukārt, es domāju, ka, lai noteiktu saderību abiem partneriem ir nepieciešams izveidot individuālos horoskopus, jo, manuprāt, svarīgas ir katra indivīda peroniskās rakstura īpatnības, nevis tas, ko raksta par visiem auniem, visiem vēršiem utt.
21.12.2008 14:41 | saite | Atbildēt

+0
esmu veersis un mans viirs auns :-) nekada horoskopu saderiba tur nav bet mes saprotamies loti labi! esam lidzigi ;-)
19.12.2008 20:24 | saite | Atbildēt

+0
Esmu versis pec horoskopa, un sit kaut nost bet ne ar vienu LAUVU neesmu spejusi saprasties, gan virieshi, gan sievietes, lai cik divaini neshkjistu pat mana mamma....
19.12.2008 16:39 | saite | Atbildēt

+0
Esmu dzimusi laikā, kad zivs zīme pāriet auna zīmē, un īpašības man ir no abām zīmēm, bet vairāk jau jūtos kā zivtiņa! Un lai atvaino man raksta autore, bet auni ir vienkārši briesmīgi pēc rakstura, vismaz vīrieši, jo visi ir vienādi ietiepīgi un riebīgi! Tomēr saderību horoskopos nevar pētīt, jo tagad esmu kopā ar skorpionu un mūsu zīmes sader lieliski, bet arī skorpiona rakstura īpašības mēdz būt riebīgas. Un ja tā padomā, tad dzīvošana kopā ar līdzīgi domājošiem jau mūs tomēr mazliet maina vai pielāgo. :-)
17.12.2008 15:25 | saite | Atbildēt

+0
esmu vēzis un varu bezgala ilgi gozēties auna uzlādējošās enerģijas tuvumā- man sagādā prieku komunikācija. teju ar visiem auniem. tā notiek! vienalga, ko saka horoskopi- sader vai ne, mums ir lieliskas attiecības un es negrasos meklēt problēmas tur, kur o nav. pasag' uzmest draugu, jo "neīstā" zīme.
esmu ievērojusi, ka ir zīmes ar kurām man neveidojas kontakts. tie paši strēlnieki- sit kaut nost, bet man krīt uz nerviem viņi no matu galiņiem, līdz papēžiem. izņēmumu maz. dzīves laikā pie tādiem niekiem piešaujies. un ir tur savas sakarības, lielajiem noliedzējiem vajadzētu vairāk iedziļināties cilvēkos apkārt un arī tie to samanītu. ;-) p.s tavām kolēģēm jāuzliek acs skorpioniem. fantastika pievilkšanās. vienkārši fantastiska. zinu no piredzes, kaut mans it kā draugs ir ūdensvīrs :-D
17.12.2008 12:36 | saite | Atbildēt

+0
es arii savaa buutiibaa kkur ticu tai saderibiai, bet nu horoskopiem ne iipashi :-)..uzskatu, ka esmu pilniigi netipisks mezhaazis, bet visi puishi, kas man patikushi paarsvaraa ir veershi - tieshi tie, ar kuriem man ir laba saderiiba :-)
17.12.2008 00:08 | saite | Atbildēt

+0
Sīkāk neesmu pētījusi, bet vispār ticu visām šīm "zvaigžņu" lietām :-) Pati nesen biju pie astroloģes, daudz ko uzzināju par sevi, arī par savām attiecībām, kāpēc man šis tas iet greizi sadzīvē ar manu Dvīni ;-)
16.12.2008 19:33 | saite | Atbildēt

+0
Empātiskais Auns raudātu līdzi pirmais! :)
16.12.2008 19:20 | saite | Atbildēt

+0
Man ar draugu ir tieši tāpat! Vēzim nekad un nekur nesaskanot ar Ūdensvīru :( Un mani tas tā kaitina!
Bet, runājot par Vēžiem, man ir provocējošs jautājums: ko darītu Auns, ja trīs emocionāli Vēži visi kopā sāktu raudāt?
16.12.2008 19:17 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits