Pirmās reizes

28.12.2008, zane_nikodemusa

Ziemassvētku brīvdienas bija gana garas, lai atcerētos, cik daudz notikumu šogad esmu piedzīvojusi pirmo reizi. Lūk, daži no tiem:

1. Pirmo reizi iestājos maģistrantūrā un pēc pāris mēnešiem pirmo reizi arī paņēmu akadēmisko gadu.

2. Pirmo reizi lidoju ar gaisa balonu. Starp citu, neticēju savām acīm, kad piecos no rīta norā pie Sēnītes satiku savu iemīļotāko latviešu rakstnieci Ingu Ābeli, kura, kā izrādās, jau vairākus gadus ir konkrētā gaisa balona komandā.

3. Pirmo reizi, lasot Džeroma K.Džeroma grāmatu Trīs vīri laivā, smējos kā kutināta. Mēģināju šo grāmatu lasīt jau krietni agrāk, bet tad tajā neko aizraujošu nesaskatīju.

4. Pirmo reizi piedzīvoju tuvas draudzenes kāzas un tajās arī pirmo reizi noķēru līgavas pušķi. Pēc tam godam izturēju arī samičošanu ar krietni iereibušu "nākamo līgavaini."

5. Pirmo reizi biju pie astroloģes.

6. Pirmo reizi mīlējos jūras malā zem zvaigžņotām debesīm.

7. Pirmo reizi mūziķi Leniju Kravicu apskatīju soļa attālumā un palūdzu kādai zvaigznei, tas ir, viņam autogrāfu.

8. Un nupat pirmo reiz noskatījos filmu par Ziemassvētku nozadzēju Grinču, kaut tā jau gadu gadiem ir iekļauta obligātajā Ziemassvētku repertuārā. Man patika!

Tie ir tikai daži no maniem šī gada "pirmās reizes" notikumiem. Un tad, kad tos smuki uzliek uz papīra, tad paspilgtinās sajūta, ka tikai tu pati (plus mazliet veiksmes) savu dzīvi veido aizraujošu un piedzīvojumiem pilnu.

Tagad tava kārta...

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es pirmo reizi braucu ar snowu :-) Tas bija gruti,bet nenozeloju!Ceru, ka vareesu turpinat sajaa gadaa! (l) Vel pirmo reizi dejoju uz baara letes 8-) :-)
07.01.2009 14:15 | saite | Atbildēt

+0
1.Pirmo reizi biju Spānijā.
2.Pirmo reizi biju Itālijā.
3.Pirmo reizi biju Austrijā. :D
4.Pirmo reizi semestrī nedabūju NE VIENU nesekmīgu atzīmi/ neieskaitītu darbu, bet uz liecības dabūju 2 nesekmīgas atzīmes. :-D 5.Pirmo reizi nodzīvoju veselas 3 dienas pļavas malā bez elektrības.
6.Pirmo reizi izbaudīju tās sāpes,kādas ir braucot pār ķermenim ar epilatoru :-D 7.Pirmo reizi sāku strādāt profesijā ,kuru es tagad
mācos. 8.Pirmo reizi turēju rokās savu mazo un vienīgo māsiņu ,kuru es tik ļoti vēlējos 18 gadus (l)
31.12.2008 21:08 | saite | Atbildēt

+0
nu gan jums visām "pirmo reižu" gadiņš :-P es tā domāju..nu pirmais, kas ienāk prātā!
-pirmo reizi atskārtu, ka skumšu pēc klasesbiedriem..
-pirmo reizi vidusskolas izlaidums+fantastiskās sajūtas, kas saistītas ar to..
-pirmo reizi bija jāpieņem prātīgais lēmums par skolu, kur studēšu
-pirmo reizi pavisam cita dzīve:prom no laukiem uz Rīgu+dzīvot kopā ar puisi
-pirmo reizi sajutu cik nenormāli labi un reizēm nenormāli kiaitinoši ir dzīvot kopā ar vismīļāko cilvēku psaulē :-D -pirmo reizi satiku savus kursabiedrus, kuri nu nenoliedzami ir kļuvuši par maniem kolosāliem draugiem.. :-) -pirmo reizi redzēju nedaudz vairāk kā nedēļu vecu bērniņu un kļuvu par krustmāti :-) -pirmo reizi, par pašas sapelnīto naudu, savējiem nopirku Ziemassvētku dāvanas
-uii..nu patiesībā viskautkas ir bijis pirmo reizi-gan labais, gan sliktais.. ;-) tiešām, paldies -par šādu iespēju, iedvesmu atskatīties uz pagājušo gadu..
un jā..šķiet pirmo reizi man Vecgada vakarā ir skumīgi gruzīgs noskaņojums..
31.12.2008 19:34 | saite | Atbildēt

+0
Man šoreiz nāk prātā tikai skumjas pirmās reizes: pirmo reiz saņemu tik daudz atteikumus visur,ka šķiet,ka melnā svītra iestājusies, pirmo reizi es negaidīju z-svētkus, pareizāk sakot gaidīju kaut tie ātrāk paietu....
29.12.2008 22:32 | saite | Atbildēt

+0
Pirmo reizi- es, vīrs un meitiņa- esam pārvākušies uz savu jauno dzīvoklīti (l) - pirmo reizi šeit svinējām savas jubilejas un Ziemassvētkus ;-) - cepām piparkūkas :-P - spēlējām paslēpes (iepriekšējā dzīves vietā tas nebija iespējams) :-D .
- pirmo reizi sēdēju pie automašīnas stūres un braucu :%27-( - pirmo reizi ar darba kolektīvu kopā atpūtāmies :-) - pirmo reizi ar meitiņu bijām Līvu akvaparkā!
29.12.2008 17:25 | saite | Atbildēt

+0
Pavisam aizmirsu, ka šogad pirmo reizi braucu ar prāmi un pirmo reizi man bija tik briesmīga jūras slimība!
29.12.2008 16:35 | saite | Atbildēt

+0
Kā es varēju aizmirst! Es pirmo reizi sāku iet vācu valodas kursos! Aaak, nu tas ir vnk kaut kas dievīgs:)
29.12.2008 16:08 | saite | Atbildēt

+0
:)
3. punkts man sakrīt ar autores rakstīto :)
Tad vēl- pirmo reizi sāku lietot kontracepcijas tabletes, pirmo reizi biju Londonā un Horvātijā.
29.12.2008 13:27 | saite | Atbildēt

+0
P.S. Piedošanu - par kļūdām (steidzos!) un pēc vārdiem "vēlmi pēc bērniņa" jābūt (l)
29.12.2008 12:18 | saite | Atbildēt

+0
:-) pirmkārt, mīļš paldies par iedvesmu atskatīties uz notikušo :-)
Tātad,
- šovasar piedzīvoju īpašas sajūtas, ko var piedzīvot tikai reizi mūžā - to saviļņojumu pirms tam un mīlestību, prieku, laimi to laikā un pēc tam, ko sauc par laulībām (l)
- pirmo reizi šogad izbaudīju ārkārtīgi jaukas sajūtas - sajutu dziļi sevī mātišķās jūtas - vēlmi pēc bērniņa (t)
Tās tādas spilgtākās un lielākās 1.reizes (l)
Bet ir daudz daudz it kā mazu, bet īpašas 1.reizes, kas man ir ārkārtīgi tuvas un mīļas (l)
Nākamais gads arī solās būt interesants - jūnijā - atvadu mājeini maģistrantūras studijām (ceru, ka visu veiksmīgi būšu nokārtojusi!), darba vietas amiņa, dzīvesvietas maiņa...ūū, jā! Būs! Viss notiksies! ;-)
29.12.2008 12:16 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits