Perfekts skaistums

22.05.2009, zane_nikodemusa

Veicot pētījumu jūnija Cosmo žurnālam par to, vai vīriešus var savaldzināt ar sarkanas krāsas palīdzību, neiztiku arī bez grimētājas palīdzības. Tad nu laikā, kamēr tiku pie koši sarkanām lūpām, viņa man draudzīgi piesējās pie manas grumbainās pieres (oi, pārdomu un dusmu brīžos man uz tās parādās vismaz 9 rievas!) un ieteica uzsākt masāžas kursu, kas šo dabas dotumu izlabotu. Un tagad ir ziepes, jo, ja par cīņu ar celulītu es beidzu ņemties jau sen, tad šobrīd, paskatoties spogulī, skaitu savas grumbas pierē.

Ceru, ka man tas drīz pāries, jo parasti pēkšņi uzradušos neapmierinātību ar kādu sava ķermeņa daļu diezgan ātri aizmirstu. Taču šis gadījums un vēl kāda saruna ar meiteni no autoskolas man atkal lika padomāt par to, ko tik sievietes nav gatavas darīt, lai sevi "uzlabotu". Piemēram, manai auto skolas biedrenei kolēģe uz darbu nāca ar lielu džemperi, zem kura acīmredzami kaut kas bija noslēpts. Vēlāk atklājās, ka viņa tur slēpj TV bieži reklamēto trenažieri Taurenītis, kas it kā nostiprina vēderu. Tā nu sieviete sēdēja savā birojā pie datora un darbināja Taurenīti. Lieki teikt, ka panākumu nebija, jo ķermeņa uzlabošanā nostrādā kustības, sportošana un sakarīga ēšana, nevis pieslēgts tricinātājs.

Savukārt Lielbritānijā sievietes iet vēl tālāk. Tur pat ārējo dzimumorgānu izskata uzlabošana vairs nav nekas īpašs, jo pēdējais modes kliedziens ir kāju pēdu un pirkstu ķirurģiska uzskaistināšana. Ķirurgi ņem un griež kauliņus, lai tikai sievietes pietuvotos sapnim par mazāku kājas īkšķi vai apaļāku pēdiņu.

Vai arī Tu esi sevi pieķērusi pie ekstrēmām domām, kādā veidā varētu uzlabot savu ķermeni? Un varbūt pat sāki rīkoties lietas labā un tagad par to nāk smiekli? Piemēram, es pati jau zinu, ka tuvākajā laikā pameklēšu internetā kādus masāžas ieteikumus un pamocīšu savas grumbas, taču ilgāk par mēnesi diez vai izturēšu.

Foto: www.lumieregallery.com.au

Komentāri [16]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Vienīgais, ko gribētu labot ir mans neglītais deguns. Ar pārējo esmu apmierināta. Tas ir vienīgais, tāds mīnuss. Bet nu es tāpat sevi mīlu. :-)
12.07.2009 16:59 | saite | Atbildēt

+0
Kāpēc ir jāgaida līdz galējai robežai t.i. plastiskā operācija, lai cīnītos ar grumbām :-D Var tak katru dienu dažas minūtes veltīt sev dažāda procedūra veikšanai :-) Un katru dienu izskatīties skaisti un pievilcīgi (l)
10.07.2009 20:46 | saite | Atbildēt

+0
bet nu apmatiba ar kkadiem skaistuma idealiem sivietem bijusi vnm, ta ka uzskatu , ka ir normali, ka skatoties spogli kko loti gribas uzlabot. piemeram, pec marlenas ditrias jaunkundzes un kundzes raava sev ara zobus,lai butu iekritusaki vaigi, ta ka masazas utt vel ir maigi. :)
03.06.2009 17:55 | saite | Atbildēt

+0
jaukum, katram savs ;)
27.05.2009 01:57 | saite | Atbildēt

+0
es samiGirl sacīto "es pārāk daudz sevi mīlu, lai kaut ko tādu nodarītu" (par plastisko operāciju) aizvietotu ar "es pārāk daudz sevi mīlu, tādēļ to darīšu" :)
26.05.2009 17:57 | saite | Atbildēt

+0
man ir līdzīga domāšana Elizabeth :)
26.05.2009 17:55 | saite | Atbildēt

+0
vieniigais ja uz vecuma buutu nauda iekraata tad gan kjirurgjiski vareetu sho to palabot,jo bail no vecuma radiitaam sekaam...gribaas arii vecumdienaas buut jaunaakai!!!
26.05.2009 07:42 | saite | Atbildēt

+0
Bet galvenais jau, ka plastisko operāciju fanes pārsvarā izskatās daudz briesmīgāk, nekā tad, ja netaisītu tās operācijas.
26.05.2009 01:06 | saite | Atbildēt

+0
laikam paaraak daudz sevi miilu,lai skaistuma lb sev ko taadu nodariitu. nevaru sevi iedomaaties slimojot ar anoreksiju/ buliimiju vai ejot uz plastiskajaam operaacijaam. Vislabaakais veids kaa sevi dariit skaistu ir pasha speekiem un ar dabas liidzekljiem :) Skan varbuut pliekani,bet taa tach ir! ;)
26.05.2009 00:43 | saite | Atbildēt

+0
nu es arī gribu mazāku degunu, platākas acis, slaidākus pirkstus, bet nu gribēt jau nav kaitīgi :)
vienīgā mākslīgā iejaukšanās ko es atbalstu ir pēc 50 butokss... ap 70 būs nosļukusi āda, bet tad jau man būt vienaga :) un diez vai es, kas tik daudz ēd McDonaldā līdz 70 vispār izvilks :-D
25.05.2009 17:44 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits