Seksīgākā profesija

07.09.2009, baiba_gabranova

Pirms pāris dienām devos savam draugam līdzi uz konsultāciju pie traumotologa. Ārstu viņam ieteicu es - to pašu, kurš pirms dažiem gadiem operēja manu potīti. Tā nu es izmantoju draudzenes pilnvaras un iespraucos līdzi savam vīrietim daktera kabinetā. Mani vienmēr ir fascinējuši gudri ārsti. Bet tik intīma pieredze kā potītes operācija man liek izjust īpašu sentimentu pret savu "glābēju". Turklāt tik jaunu un seksīgu.

Draugs manu vājību pret dakterīšiem lieliski pazīst, tāpēc uzjautrināti vēro, kā es mulstu un ķiķinu par mediķiem raksturīgajiem ciniskajiem jociņiem, kurus izmeklēšanas laikā nevērīgi bārsta mans ķirurģijas elks. Ne velti "dakterīšu seriāli", kā tos ironiski dēvē mans draugs, ir mans mīļākais TV žanrs.

Es, protams, neesmu īpaši oriģināla. Eksistē neskaitāmas seksīgāko profesiju aptaujas, kurās pirmo vietu nemainīgi ieņem ārsti. Tiem seko arhitekti, juristi, dizaineri, ugunsdzēsēji utt. Un kur nu vēl slavenais afrodīzijs - militārā uniforma! (Uz mani gan tas, jāatzīst, nestrādā.)

Vēlāk sāku domāt, ka ir liela atšķirība starp vīrieša profesijas seksīgumu un to, vai mēs būtu ar mieru ar šādu vīrieti satikties. Man šķiet, ka mums patīk fantazēt un jūsmot, bet veidot attiecības ir pavisam kas cits. Lai kā es sajūsminātos par ārstu baltā uzsvārcī, nekas mani neuzbudina vairāk par mana mīļotā vīrieša profesionālajiem panākumiem.

Tāpēc dakterīšu fantāzijas bez nožēlas izdzīvoju, skatoties Grejas anatomiju, bet ar īstu lepnumu un kaislību vēroju tikai vienu vīrieti - savējo. Un viņam rokās ir nevis stetoskops, bet gan kinokamera.

Starp citu, kāds būtu tavs seksīgāko vīriešu profesiju tops?

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
forši, ja ir tāds zobuārsts kā man.... vienreizējs (l) (l) (l) (l) bet man patīk karavīri, perfekta stāja un spēks. (l) ja runājam par seksīgumu, tad tas staro no cilvēka iekšienes, nevis ārienes! tas ir maldīgs uzskats, ka, teiksim, lielas krūtis vai īsi mini ir seksīgi!
05.10.2009 22:43 | saite | Atbildēt

+0
essnee, nu bet es tieši to arī biju domājusi-profesija nevar būt seksīga un tā nepadara seksīgu pašu cilvēku.
21.09.2009 15:31 | saite | Atbildēt

+0
essnee, nu tad Tu mani pārprati,jo es tieši tā arī domāja-pati profesija nevar būt seksīga un nevar arī cilvēku tādu padarīt.
21.09.2009 01:46 | saite | Atbildēt

+0
piloti, jā! (l)
09.09.2009 18:59 | saite | Atbildēt

+0
Gemini, nu ne jau tā es biju domājusi. Es runāju par profesiju, nevis visiem profesijas cilvēkiem. Nevis brīnos, ka liekas seksīgi visi ārsti, bet ka liekas seksīga ārsta profesija. Tāds pats stulbums kā seksīga cena, vasara, maizes grauzdiņi un radiostacija.
08.09.2009 01:33 | saite | Atbildēt

+0
Ai, man šovasar arī gadījās satraumēties un mani ārstēja ļoooti pievilcīgs traumotologs! :-P Iznāca diez gan ātri izārstēties, tā kā mans prieks bija īss :-D
08.09.2009 00:06 | saite | Atbildēt

+0
Piekrītu esnee. Nu kā neglīts, bet ārsts, var likties seksīgs, piemēram? Iepatīkas pats cilvēks,nevis viņa profesija.
07.09.2009 22:24 | saite | Atbildēt

+0
Pasakiet man, cilvēki, kā PROFESIJA var būt seksīga? Var runāt par to, kādas profesijas cilvēki šķiet seksīgi, bet ne jau pati profesija. Nav ko bāzt to vārdu vietā un nevietā.
07.09.2009 20:44 | saite | Atbildēt

+0
PILOTI!!!!!
07.09.2009 19:13 | saite | Atbildēt

+0
apsargi,policisti..... (l)
07.09.2009 18:20 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits