Kārtējais modes untums..

Vērojot jaunākās modes tendences žurnālos un internetā, es kārtējo reizi esmu kritusi to varā un jāsaka, ka arī iemīlējusies...šoreiz runa ir par žaketēm, blūzēm un kleitām ar izteiktu pleca līniju. Ak, skaistie 80 un 90-tie gadi! Kaut arī secināju, ka izteikta plecu līnija ne visiem piestām, piemēram, Viktorijai Bekhemai tas izskatās vienkārši nebaudāmi - izteiktie pleci pret viņas ļoti, ļoti kalsno augumu kļūst jau kroplīgi lieli, taču Riannai un mūsu pašu Žanetei Skarulei (veikala "Pērle" atklāšanā redzēju) - vienkārši lieliski!! Nez, ko par šo jauno tendenci domā puiši?! Pajautāju to savam vīrietim. Atbildē saņēmu - viss, ko tu velc man patīk - garastāvoklis visai dienai pacelts!!!

Nu, ko! - devos vispirms pa Rīgas veikaliem šāda apģērba gabala meklējumos. Pirmais, kam uzskrēju virsū, bija melna stilīga žakete veikalā Zara (cenu gan neatceros, bet liekas, ka nebija šokējoša, varbūt kādi Ls 34.90)un Mango... mmm, paturēšu prātā! Vēl kaut ko līdzīgu redzēju veikalā Paviljons. Tā bija puķaina blūze no Anitas Altmanes kolekcijas Black Cherry - ļoti iekārojama! Bet tas laikam arī viss... skumji, nākas secināt, ka Rīgā ir maz vietas, kur atrast jaunāko modē (droši vien tas lielā mērā saistīts arī ar krīzi). Tātad jāmeklē vai nu ārpus Latvijas, vai arī internetā( ievēroju pelēku kleitu portālā www.fcuk.com). Galu galā izdomāju ko līdzīgu radīt pati un pasūtīju blūzi pie savas šuvējas. Tagad esmu tās gaidās! Ā, vēl ienāca prātā fiksais variants - nopērc polsterus un ievieto tos plecos savai mīļākajai žaketei. Pēc vajadzības varēsi izņemt un ielikt - tā esmu nodomājusi darīt arī es.

Un, kā ir ar tevi - kāds ir tavs šīs sezonas modes untums un kā pret to izturas tavs puisis!?

Dace Krieviņa-Bahmane,

Cosmopolitan Modes un skaistumkopšanas redaktore

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Heh, Cosmo laikam ir jauns uzstādījums - katrai redakaktorei un žurnālistei ir jāraksta blogs :D Ja ne tā, tad nez kāpēc tieši pēc jaunās Cosmo vadītājas visi tik knaši raksta :-P
29.09.2009 00:43 | saite | Atbildēt

+0
šī tendence ir viena no pēdējā laika labākajām, bet es nepiekrītu viedkolim par Viktoriju Bekhemu, kura palīdzēja atgriezties šiem lielajiem 'pleciem', tāpat arī Keita Mosa un Daphne Guiness-šīs visas sievietes ir ļoti tievas un smalkas, un šie pleci viņām ļoti labi piestāv- viņas bija vienas no pirmajām, kuras sāka šo kultu atdzīvināt.
26.09.2009 23:26 | saite | Atbildēt

+0
modei sekoju ,bet velku tikai to kas patīk, konkrēti par šī rudens modes untumu-polsteriem, nekad tādus nevilktu nepatik un liekas smieklīgi, draugs ar nesaprastu ..viņam patīk casual stils un ērtas drēbes, kad nopērku kautko jaunu viņš vnm ievēro un paslavē,kopā gan neiepērkamies, labāk patīk vienai..
26.09.2009 17:01 | saite | Atbildēt

+0
Prieks,ka neesmu modes upuris, lai gan to zinu tikai es. Piemēram, pirms diviem gadiem nopirku sarkanu žaketi ar izteiktu plecu līniju,pirkta gan Milānā,ne Latvijā, jo šeit es līdzīgas nebiju manījusi...Tā nu nēsāju un citi neko īpaši nejūsmoja, tagad beidzot tādas modē:) un apkārtējiem sāk patikt. Un tā man gadās ļoti bieži. Draugam mode patīk, labprāt pārrunājam tendences, manu apģērbu, veikalu piedāvājumu...
26.09.2009 12:45 | saite | Atbildēt

+0
Hm, būs jāvelk ārā mammas žaketes.
Agrāk biju modes upuris, bet tad sāka parādīties visādas drēbes, kas galīgi nepatika, tāpēc tagad pati veidoju svu modi - man ir vienalga kas ir modē, pērku to, kas saskan ar jau esošajām drēbēm vai arī pievēršos kādam noteiktam stilam. :-) Reizēm ir smieklīgi, kad paskatos un kādu jaunkundzi, kura sagērbusies pēc visa jaunākā - ne viņai piestāv, ne kopā sader... :-D
26.09.2009 00:07 | saite | Atbildēt

+0
Njā, ja es vilktu to, kas ir modē, es nemaz nebūtu iepazinusies ar savu draugu:D
Bet plecu līnija, manuprāt, izskatās labi tikai un vienīgi tieviem cilvēkiem. Visu laiku nāk prātā bērnības aina - dūšīgajai tantei bija žakete ar polsterētajiem pleciem, izskatījās tā, it kā viņa to žaketi būtu uzvilkusi ar visu pakaramo:D Nu jā, un polsteri paši par sevi ir riebīgi - ok ir tad, ja tas piegriezums vnk tāds stingrs.
25.09.2009 19:10 | saite | Atbildēt

+0
Man nekādu modes untumu nav :-P Velku tikai to, kas man piestāv un patīk. Pēdējo gadu modes tendences, manuprāt,ir pārsvarā smieklīgi un ķēmīgi apģērbi, kas nekādu patiku neradu. Te domāju, ielas stilu, ne vakara garderobi.
Mans draugs ir diezgan konservatīvs, viņam patīk sportiski vai sievišķīgi apģērbi un ja es saģerbtos pēc jaunākajām tendencēm visos tajos kankaros, tad gan viņš smietos :-D un ar mani sabiedrībā nerādītos :-P
25.09.2009 18:35 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits