Meklēju priecīgās lietas!

12.10.2009, Anda Bīriņa

Ne velti šorīt man bija ļoti grūti piecelties - izvīstījusies ārā no siltās segas, atklāju, ka uzsnidzis pirmais sniegs. Mani pārņēma tāda pavisam dīvaina sajūta, jo vēl tikai vakar priecājos par skaisto, silto un krāsaino rudeni. Jutos pat nedaudz vīlusies par balto sniegu visapkārt - likās, ka man kāds ar varu mēģina uzspiest ziemīgo sajūtu.

Braucot uz darbu, sapratu, ka šis īgnais un pelēkais sindroms ir pārņēmis ne mani vienīgo - paveroties apkārt, sāka pat likties, ka ap mani riņķo tikai drūmi un dusmīgi cilvēki. Kad to sapratu, pati nedaudz sapurinājos, sasparojos un mēģināju smaidīt un meklēt lietas, par kurām priecāties.

Tā padomājot, atklājās, ka ir taču ne mazums notikumu, kas ir mana smaida vērti - piemēram, pēdējā mēneša laikā esmu atklājusi teātra biļešu lētās cenas un ik nedēļu apmeklēju kādu neredzētu izrādi. Pagājušo nedēļu biju uz Dailes teātrī rādīto "Penelope un Diks" - nu ziniet, kārtējo reizi pārliecinājos, ka vīriešu un sieviešu attiecībās ir lietas, kas nemainās. Piemēram, tendence par uzmanības pievēršanu - ja mēs savam vīrietim visu laiku klūpam virsū ar savu lielo mīlestību, viņš tajā lielajā komfortā tiek izlutināts un ar laiku jūtās tik pārliecināts par savu vietu attiecībās, ka attiecību kopšanai un "uzfrišināšanai" sāk pievērst arvien mazāk un mazāk uzmanības. Taču, kā tiklīdz mēs vairs katru dienu neatgādinām, cik ļoti viņu mīlam, viņš sāk mazliet ausīties, nedaudz satraukties un attiecībām pievērst arvien vairāk uzmanības. Ja neticiet, izmēģiniet šo triku pašas - vismaz visām man zināmajām sievietēm tas ir iedarbojies!

Pavisam drīz kopā ar draudzeni došos uz vēl vienu Dž. Dž. Džilindžera izrādi "Lodes pār Brodveju" - nez, kādas gudrības sasmelšos no tās... :)

Lai jums jauka un krāsaina nedēļa!

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man gan no pirmā sniega smaids bija līdz ausīm (l)
12.10.2009 23:19 | saite | Atbildēt

+0
Es šodien pamodos trijos, kad nekāda sniega sen vairs nebija:D Ziņās izlasīju un gāju ārā - un tur rudens krāsas visapkārt:)
12.10.2009 23:17 | saite | Atbildēt

+0
Tik jocīgi.. man šorīt bija jāceļas uz darbu, un nāca ļoti,ļoti miegs un nevarēju pamosties, un tad draugs prieskrien klāt un saka - paskaties pa logu! un paskatos - viss balts!no priekiem pielecu kājas, un visu dienu vēl par to smaidu! Tik pozitīvi.. un vēl braucot redzējām ka lēnām, skaisti snieg sniedziņš..ideāla sajūta!
12.10.2009 21:56 | saite | Atbildēt

+0
manā pilsētā gan vēl nav sniega :-) tāpēc, ejot uz veikalu, paspēju izbradāties pa krāsainām lapām :-D jā, tiešām teātri lutina ar sakarīgām biļešu cenām. ar draudzeni uz "penelopi un diku" bijām divas reizes - trakoti patika :-) džilindžera jaunākā izrāde "ja mana sieva uzzinās..." arī ir ļoti smieklīga un asprātīga :-D
12.10.2009 17:31 | saite | Atbildēt

+0
Paldies, Sunce!
Jā, tā padomāju - jo vairāk īgno seju man apkārt, jo vairāk man gribas meklēt to pozitīvo un priecīgo, un pašai smaidīt.
Par teātri - vajag, vajag izbaudīt - bez tam biļešu cenas pēdējā laikā arī ir pieņemamas. Teātris nu ir lētāks pat par kino, turklāt tas sniedz pavisam citādāku (es pat teiktu - piepildītāku) sajūtu un lielāku gandarījumu, nekā filmu skatīšanās.
12.10.2009 16:49 | saite | Atbildēt

+0
Lasīju sākumu un domāju - nu gluži kā par mani! :D Arī es vakar priecājos par krāsainajām koku lapām un šorīt nekādi nevarēju piecelties no siltās midziņas! Sniegs bija noklājis arī manu mašīnu un pie darba secināju, ka teritorijā arī zāle ir pārklājusi balto segu! Tikai man nez kāpēc tas drīzāk raisīja smaidu, nevis īgnumu! :) Varbūt tāpēc, ka es ziemu mēdzu baudīt, nevis gausties par aukstumu, kā to daudzi cilvēki dara!
Un arī teātrim es esmu nolēmusi nodoties! Piektdien došos uz Dailes teātri, lūko "Punktiņas un Antona" izrādi - tā teikt - uz mirkli atgriezties bērnībā un pabūt kopā ar saviem mīļajiem grāmatas varoņiem! :)
Tev arī patīkamu un krāsainu nedēļu - arī tad, ja katras dienas rīts mūs pārsteigs ar jaunu sniega kārtiņu! Vai zini, cik krāšņi uz baltā sniega mēdz izskatīties sārta kļavas lapa?! :D
12.10.2009 16:35 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits