Hmm... Jaunāki puiši vai pieredzējuši vīrieši?

23.10.2009, Anda Bīriņa

Ne vienu vien manu draudzeni pēdējā laikā piemeklējis visai interesants sindroms - flirtēt un tikties ar krietni jaunākiem puišiem. Turklāt interesanti, ka viņas visas kā viena apgalvo: ja tev ir 26, tad puiši vecumā ap 21 ir kā radīti tieši tev. Tāpēc šoreiz manas pārdomas un bloga ieraksts būs par mūžseno tēmu - ar ko tikties ir labāk: ar vecākiem un pieredzējušiem vīriešiem vai jaunākiem džekiem.

Vakarvakarā pie sarkanvīna glāzes mana draudzene Marta man pastāstīja kādu interesantu domu. Viņa salīdzinoši nesen bija aizgājusi uz randiņu ar kādu vīrieti, kurš viņai nenormāli patika jau vidusskolas laikos. Atceros, ka piecpadsmit gados viņa ar to puisi iepazinās un kopš tā brīža vairākus gadus bija kā bez prāta viņa dēļ. Viņš ir astoņus gadus par viņu vecāks un laikam arī tāpēc Martai toreiz ar viņu attiecības neizveidojās. Kopš vidusskolas beigšanas viņa aizgāja dzīvot uz Rīgu, to vīrieti viņa bija redzējusi tikai retu reizi uz ielas. Tomēr tagad kaut kā bija sakontaktējušies un nolēmuši satikties. No randiņa ar viņu Marta mājup atnākusi vienkārši šokēta: maigi izsakoties, ļoti, ļoti patīkami šokēta. Kaut viņas sapņu vīrietim nupat apritēja 35, viņš no tiem laikiem viņas acīs nebija mainījies nemaz. Vakar viņa atzinās, ka visu randiņa laiku jutusi - viņa viņu joprojām nenormāli grib. Mainījies esot tikai viens- viņš kļuvis nosvērtāks, pieklājīgāks un vēl džentlmeniskāks. Lūk, tieši šīs īpašības, kas piemīt šim vecākajam vīrieti, viņu tik ļoti pievilina.

Apdomājot Martas stāstīto, es sapratu vienu - jā, tā tad arī ir tā lielā atšķirība starp jaunākiem puišiem un vecākiem vīriešiem. Vecāki ir nosvērtāki, pieredzējušāki, bieži vien arī pieklājīgāki, savukārt jaunāki - impulsīvāki, rūpju nenomākti un gatavi ielaisties elpu aizraujošos piedzīvojumos ik uz soļa. Turklāt labi saprotu savu pārējo draudzeņu viedokli - ir taču tik patīkami, ka tev uzmanību pievērš jaunāki puiši. Domāju, ka tas ir tāds ļoti savdabīgs gandarījums, ko spēj izprast visas tās sievietes, kas šādu uzmanību ir jutušas.

Šodien ļoti daudz domāju par šo tematu - kādiem vīriešiem meitenes dod priekšroku. Tāpēc lūdzu Tevi piedalīties Cosmo aptaujā un iesūtīt arī savu viedokli par šo jautājumu. Klikšķini šeit un izstāsti, ar kādiem vīriešiem Tev patīk tikties labāk un kāpēc!

Lai Tev brīnišķīga nedēļas nogale!

Ar sveicieniem,

Anda Bīriņa,

Cosmo.lv redaktore

Komentāri [12]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es par vienaudziem :) Jaunakiem es varu parversties par mammu, bet ar vecakiem nevaru but berns :) (l)
24.11.2009 04:44 | saite | Atbildēt

+0
no jaunākiem vīriešiem var saņemt lielāku mīļumu, rūpes. :-)
01.11.2009 18:32 | saite | Atbildēt

+0
Un ko jūs darīsiet ar saviem pieredzējušajiem vīriešiem, kas zina, ko grib, kad jums būs 45, bet viņiem 60? :D
30.10.2009 02:55 | saite | Atbildēt

+0
Tikai un vienīgi jaunāki!!! (l) Man vecāki pat uzdzen šermuļus.
30.10.2009 02:24 | saite | Atbildēt

+0
viennozīmīgi vecāki vīrieši (l)
29.10.2009 23:16 | saite | Atbildēt

+0
vai tad ar jaunākiem ir interesanti? :-/ Tākā ar skolas puišeļiem viss jāiemāca jāapstāsta,bet vecāki vīrieši saprot ko grib no dzīves un visa apkārtējā.Nav jau tā ka vecākie sēž un apspriež ziņās redzēto,arī ar vecāiem ir interesanti,jo tas jau nav atkarīgs no vecuma bet gan no paša cilvēka. :-) Tā ka es esmu par vecākiem kas dzīvē ir kautko sasniegušu un zina ko vēl vēlas sasniegt,kas māk izklaidēties,taču zina ka dzīve nav viens vienīgs baļļuks... :-P
29.10.2009 17:25 | saite | Atbildēt

+0
... viennozīmīgi vecāki vīrieši. (l) Plus mīnus no 4 līdz 10 gadiem vecāki. :-)
29.10.2009 13:55 | saite | Atbildēt

+0
Mans tagadējais vīrietis ir 15 gadus vecāks.
Un esmu ļoti laimīga. Jo viņš zina ko sieviete grib, ko tai vajag. Un prot aplidot, prot mīlēt un gultā vienkārši ideāls...
Un arī impulsīvas idejas viņam ir.
Viens plus - tendēts uz ģimenes dzīvi, bērniem. Man nekad nav patikuši jaunāki vīrieši par mani. nekad.
27.10.2009 22:30 | saite | Atbildēt

+0
Es esmu PAR jaunakajiem :-D 8-) .. Tagad jau 2 gadus dzivoju kopa ar puisi, kurs par 10 gadiem jaunaks par mani.. Man patik vinja impulsivas idejas, nenopietna dzives uztvere, patik skriet lidzi uz visiem tusinjiem, pie tam, ka izskatos pietiekosi labi, lai neviens no apkartejiem pat nenojaustu par musu gadu starpibu (l) .. nevaretu sedet siltas cibinjas pie tv un apspriest jaunako politika :-D .. vienmer esmu satikusies ar jaunakiem. 8-) 8-)
25.10.2009 03:12 | saite | Atbildēt

+0
Ar vismaz 3-5 gadus vecākiem. Jaunāki un vienaudži tā īsti neinteresē :-D
24.10.2009 22:45 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits