Brīnumainās pārvērtības

27.11.2009, baiba_gabranova

Vakar kādā pasākumā redzēju pazīstama džeka bijušo draudzeni. Pašu džeku sen neesmu satikusi, tāpēc to, ka meitene ir "bijusī", nevis joprojām "esošā", es nopratu pēc tā, ka visu vakaru viņa pavadīja cita vīrieša apskāvienos.

Atklāti sakot, šī sieviete man nekad nav šķitusi simpātiska. Var jau cilvēks reizēm būt sliktā noskaņojumā, bet šī persona bija nīgra vienmēr, bez izņēmuma. Patiešām šķita, ka viņai nepatīk neviena filma, neviens viesmīlis kafejnīcā nespēj izdarīt pa prātam un neviens joks neliekas smieklīgs. Vienmēr uzmestu lūpu, sarauktām uzacīm, vienmēr vienādi neglīta.

Tāpēc biju tik pārsteigta, ka ar jauno vīrieti viņa izskatījās kā iemainīta. Smaidīga, laimīga un... skaista!

Es tāpat nekad neuzzināšu, vai līdz šim būt nīgrai viņai bija likusi neapmierinātība ar iepriekšējo vīrieti vai dzīvi kopumā. Tikpat labi viņai vienkārši ir nīgrs raksturs, un vakardienas smaids ir tikai svaigu iemīlēšanās hormonu izraisīts pārejošs efekts, un jau pēc pāris mēnešiem viņa atkal būs saīgusi. 

Un tomēr ir forši mīlestības brīnumainās pārvērtības sajust ne tikai pašai uz savas ādas, bet arī paskatīties uz tām no malas. Skaidrs ir viens - nekāda plastiskā operācija nespētu paveikt ko līdzvērtīgi radikālu. 

Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Pilnīgi piekrītu essnee! Pat mani draudzenes sāka izprašņāt, jo redz, ka ar mani kaut kas nav kārtībā - es burtiski staroju, man spīd acis un vispār - pēkšņi ir pazudis depresīvais noskaņojums, kas mani apmeklē katru rudeni... Pati citreiz knapi varu savaldīties... (l)
28.11.2009 19:19 | saite | Atbildēt

+0
Ojā, iemīlējušies cilvēki ir dikten skaisti un ar savu lidināšanos iepriecina arī citus:)
28.11.2009 17:27 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits