Sarunas par seksu

30.11.2009, erika_berzina

Atzīšos, ka vieni no maniem iemīļotākajiem rakstiem Cosmo, ir tieši par seksu. Kāpēc? Laikam jau viens no iemesliem ir tas, ka šādi var pavisam brīvi "parunāt" (uzzināt daudz ko jaunu, interesantu, traku utt.) par tik delikātu tēmu ka sekss.

Uzreiz gribu paziņot, ka šī nav seksa rakstu reklāma. Un, lai arī daudzas Cosmo lasītājas un nelasītājas droši vien uzreiz skaļi (vai netik skaļi) apgalvos, ka ir apnicis, ka visi (patiesībā nebūt ne visi) Cosmo raksti atkal ir par seksu, es domāju, ka patiesībā sekss interesē visus. Pat manas visintelektuālākās draudzenes mēdz šad un tad iemest aci (bieži vien gan slepus) Cosma seksa rakstos.

Patiesībā ilgu laiku man nebija neviena tuva cilvēka (protams, izņemot manu mīļoto vīrieti), ar kuru es varētu apspriest šādas tēmas. Tomēr tagad man ir viena laba draudzene, ar kuru es varu pavisam atklāti parunāt par seksu. Tā nav tikai tikai apjautāšanās no sērijas "Pastāsti, kāds ir tavs jaunais draugs?" vai "Kā tad jums abiem iet?" Ar viņu es pirmo reizi mūžā varēju izrunāties par tādiem jautājumiem kā - cik bieži tev gribas mīlēties, kādas seksa pozas tev patīk vislabāk, vai tu viegli sasniedz orgasmu utt. Tas gan nenozīmē, ka mēs katru reizi, kad tiekamies, runājam tikai par seksu vien, tomēr ir tik jauki, ka ir cilvēks, kuram tu vari uzticēties.

Un kā ir ar tevi - vai tev ir draudzene, ar kuru tu vari brīvi runāt par seksu? Un vai tev šādas sarunas vispār ir vajadzīgas?

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
jaa man ir laba,draudzene ar ko es runaaju par pilniigi visu...vinja ir par mani vecaaka unj vairaak pieredzeejusi...tapeec ja ko nezinu varu vinai pajautaat...
cosmo..teemas ir liidziigas...lasot es izlasu lietas,padomus kurus jau zinu..vai arii atsvaidzinu atminu ar to ko esu aizmirsusi....man nebuut neliekas tas apniciigi!!... :-)
22.01.2010 18:50 | saite | Atbildēt

+0
Man ir gan draudzenes un draugi,kuri ir tuvi,lai par so temu runatu un uzticetu.Nesaskatu taja neko sliktu,ja mes par seksu varam parunat un padalitie pieredze,ne visos sikumos,bet virspuseji :-) Jo tadejadi mes varam so to jaunu ieviest sava intimaja dzive :-) Un par to nav jakaunas ;-)
07.01.2010 01:22 | saite | Atbildēt

+0
man gan liekas, ka daļa no cosmo būtības jau arī ir par sexu, tādēļ nedomāju, kas tas būtu apnicīgi. par sexu šad un tad mēdzu parunāt gan ar draudzeni, gan arī ar labu draugu. Domaju daudziem šis temas apspriesana sakuma varbut rada mulsumu, bet kad runa jau ir "iegajusi sliedes" tad var brīvi un nepiespiesti par šo tēmu runāt. :-)
05.01.2010 20:57 | saite | Atbildēt

+0
Jā man ir draudzene un draugs ar kuriem mēs brīvi apspriežamies par viss intīmākajām seksa tēmām un man šī tēma nav tabu. Sekss ir vienlīdzīgi svarīgs ar citām lietām un neuzskatu, ka tad būtu jāatdala no citiem tematiem. Cosmopolitan raksti man nav jauna vēsma, jo jau daudzas lietas, knifiņus esmu pieredzēju pati no dzīves.
27.12.2009 02:18 | saite | Atbildēt

+0
Jā, man ir draudzene, ar kuru runāt par seksu, bet es to īpaši nedaru, jo nejūtu tādu vajadzību.
Un Cosmopolitan seksa raksti ir dikti vienveidīgi. Ja arī kaut kas jauns parādās, tad tas ir absolūti nederīgs. Vismaz mans draugs, kad ieraudzīja, teica, ka pēc šitās instrukcijas neviens normāls vīrietis neuzbudināsies, lai tak izdomā kaut ko normālu:D
30.11.2009 21:32 | saite | Atbildēt

+0
nu ok,taadi raksti ir vajadziigi,bet nu lielaako ties tie ir tik sekli un truli, un briizhiem liekas,ka domaati meiteneem,kuras tikko ir uzzinaajushas,kas ir m-reizes un prezervatiivs:D..vismaz nekad neko jaunu neesmu izlasiijusi ieksh cosmo sexa rakstiem:D
30.11.2009 17:34 | saite | Atbildēt

+0
Nē, man šādas sarunas nav vajadzīgas, un es tiešām par to gribu runāt tikai ar savu mīļoto vīrieti!
Un Cosmo žurnālam vajadzētu padomāt arī par to kā noturēt tās lasītājas, kuru dzīves jēga nav tikai sekss :-D
30.11.2009 17:10 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits