Daži noslēpumi, ko viņam labāk neizpaust

08.03.2010, Anda Bīriņa

Kā zināms, ir lietas, ko reizēm labāk paturēt pie sevis. Pat tad, ja liekas, ka tavas skaļi izteiktās domas tevi un tavu mīļoto satuvinās, pirms saki tās skaļi, iekod mēlē un apdomā, vai tas tavu mīļoto tomēr nesāpinās. Lūk, daži kutelīgi temati, kurus pārrunājot, jāuzmanās vīrieša jūtas neaizskart.

Pirmā lieta: nevainīga flirtēšana ar citiem vīriešiem
Protams, tu mīli savu puisi, taču tas nenozīmē, ka tu nesarunājies ar citiem vīriešiem. Nevainīga flirtēšana pati par sevi lielu ļaunumu attiecībām nodarīt nevar - protams - kamēr tas ir tikai un vienīgi nevainīgs flirts. Tev noteikti nepatiktu, ja tavs puisis flirtētu ar citām sievietēm, un tu būtu greizsirdīga, ja viņš tev atklātu, ka to dara. Tāpēc apdomā labi, pirms savam puisim pie vakariņu galda atstāsti savu sarunu ar citu vīrieti, īpaši izceļot tās detaļas, kas liecina, cik šī saruna jums bijusi draudzīga.

Otrā lieta: tavas patiesās domas un jūtas pret viņa ģimeni
Ir jāsaprot viens- tā ir un paliks viņa ģimene un mainīt vai atteikties no tās viņš netaisās. Pat tad, ja tev tā šķiet nepieņemama. Turklāt viņš tajā ir uzaudzis un jau no bērnības pieradis pie lietām, kas ģimenei raksturīgas, bet tev nav pieņemamas. Tādējādi, jebkura kritika, ko tu vērsīsi pret kādu no viņa ģimenes locekļiem, patiesi dziļi aizvainos viņa jūtas un tavam vīrietim būs sajūta, ka tu viņam liec izvēlēties starp sevi un viņa ģimeni. Jā, pat tad, ja viņa māte ir Raganu Ragana, turi savu muti ciet. Jebkas, ko tu pateiksi, tikai pasliktinās jūsu attiecības.

Trešā lieta: kā tu tērē savu naudu
Man ir kāda draudzene, kura vienmēr savam vīram iestāsta, ka tikko nopirktais topiņš, kas, protams, ir ļoti līdzīgs visiem pārējiem, kuri karājas skapī, ir pirkts jau sen. Vīrs mazliet apšauba viņas teikto, bet nekādu īpašo izmeklēšanu mājās neveic. Kādreiz ar savu draudzeni stundām ilgi diskutēju par to, kāpēc viņa tā dara, un tad nonācu pie secinājuma - jā, patiesi - vīrieši tā pa īstam nekad nesapratīs, kā mēs varam iztērēt naudu par jauniem auskariem, ja mūsu pūrā ir jau desmit citi tiem līdzīgi. Un, protams, viņi nekad nesapratīs mūsu apmātību ar augstpapēžu kurpēm, kas nav no tiem lētākajiem priekiem. Tātad secinājums ir viens: kad tavs vīrietis tev izsaka komplimentu par to, cik seksīgi tu izskaties jaunajā kleitā, nedod viņam izdevību tevi izjautāt, kurā veikalā tu to esi nopirkusi un cik tā izmaksājusi.

Mums, meitenēm, taču ir jābūt arī saviem labajiem noslēpumiem, vai ne? Kā tev liekas - kādas tēmas šim sarakstam vēl būtu jāpievieno?

Lai tev jauka nedēļa!
Anda Bīriņa,
Cosmo.lv redaktore

Komentāri [11]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Tas ir dīvaini, ka latviešu kultūrā cilvēkiem bijušie ir tabu. Nu nevjag jau iztirzāt visas pozas utt. Zinu, ka kad biju attiecībās ar citas tautības pusi, mēs pārrunājām bijušos un bez problēmām runājām par tiem, jo tā ir tikai pagātne. Man jau liekas, ka ja bijušais ir pagātne un tu par to runā bez problēmām, tad mīļotais arī jūtas drošāk. Jā, es pievienotu komentārus par savu figūru un izskatu. To ko mēs redzam spogulī, viņiem nesaprast :)
03.04.2010 18:25 | saite | Atbildēt

+0
varētu padomāt,ka mēs kaut kādas vakarējās,ka pašas nezinātu,ko ar saviem kungiem runāt un ko nē.
12.03.2010 14:57 | saite | Atbildēt

+0
Runajot nopietni par so temu,ko tiesam nevajadzetu teikt-es teiktu ,varbut nevajadzetu parcilat tadas temas,ka neveiksmes ,kas saistitas ar ieprieksejam milestibam,ka piemeram, abortu utt.Pirmaja bridi milais virietis teiks -es tev jutu lidzi utt,bet dusmu uzpluda viss naks ara cita "gaisotne".
11.03.2010 20:29 | saite | Atbildēt

+0
100% piekritu punktam par to cik daudz es tereju, ikreiz kad to izpauzu sekot pamatigs kaskis :D
bet domaju ka droshi var pievienot ari punktu par bijushajiem puishiem, jo nu shi tema vienmer ir bijusi tabu!
11.03.2010 12:39 | saite | Atbildēt

+0
Mans milotais virietis man nupat pateica ,ka vinam patikot ,ka mazliet flirteju ari ar citiem viriesiem!Vinam tas liekas loti seksigi!Vinam loti patik ,ka patiku ari citiem!Interesanti!!!
09.03.2010 22:19 | saite | Atbildēt

+0
Man tāpat viss ir kārtībā:D Ja jau man ir draugs, tad viss štokos, man nebūt nevajag, lai man miedz ar aci kaimiņu Toļiks, sekstūrists no Londonas un vēl bārmenis piedevām. Un flirts IR iepatikšanās spēle.
09.03.2010 19:01 | saite | Atbildēt

+0
Es domāju, ka viena no galvenajām lietāk, ko neteikt, ir bijušie partneri. Tas neko labu dot nevar.
09.03.2010 17:20 | saite | Atbildēt

+0
flirtēšana jau nav mēģināšana iepatikties kādam citam, bet gan pašapziņas celšana :D ja tev atbild ar flirtu, značit viss ir kārtībā!! :-D
09.03.2010 15:12 | saite | Atbildēt

+0
emanuelle2, bet vai tad flirtēšana ir kaut kas pozitīvs? Nu, vismaz man liekas, ka tas būtu pretīgi pret manu draugu, ja es tagad sāktu ar skropstām plivināties, lai iepatiktos kaut kādiem citiem večiem.
09.03.2010 11:24 | saite | Atbildēt

+0
rakstins nav slikts,bet mani mazliet kaitinaja dazas detalas-kapec ta flirtesana tik loti uzsverta ,ka kaut kas negativs?Seksoties varbut nevajadzetu ,bet flirtesana...?Tad par tiem radiniem!Liekas ,ka autore pilnigi parliecinata ,ka tas vira mates vienmer "raganas'!
09.03.2010 08:03 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!