Izlasi E. L. Džeimsas atbildes uz Cosmo meiteņu jautājumiem!

E. L. Džeimsa ir šobrīd pasaulē vispopulārākās un aprunātākās triloģijas autore. Grāmata "50 Greja nokrāsas" īsā laikā ir iekarojusi visas pasaules lasītāju simpātijas un kļuvusi par īstu kulta grāmatu, tādi paši panākumi ir arī nākamajām triloģijas grāmatām. Novembrī Cosmopolitan Twitter profila sekotājām bija iespēja nosūtīt grāmatas autorei sev interesējošos jautājumus un ar izdevniecības "Kontinents" starpniecību uzdot tos E. L. Džeimsai. Izlasi, kādas ir viņas atbildes!

 

Zane (@zanhuks): Kur autore smeļas iedvesmu savām grāmatām - no personīgās pieredzes vai fantāzijām?

E.L. Džeimsa: Uzkrājoties dzīves un darba pieredzei, novēroju, ka cilvēkiem, ieslīgstot rutīnā, kļūst garlaicīgi. Nolēmu "sapurināt" publiku, liekot lietā producentes darbā iegūtās iemaņas. Es vienmer esmu vēlējusies uzrakstīt grāmatu "pieaugušām Sniegbaltītēm" un nu to esmu izdarījusi.

 

Anne Maria (@Madam_Mosel): Jūs minējāt, ka grāmata iemieso visas Jūsu slēptākās fantāzijas. Vai Jūs vēlētos pati būt Anastasijas vietā?

E.L. Džeimsa: Ja teikšu, ka esmu ar mieru īstenot visu grāmatā aprakstīto reālajā dzīvē, jūs padomāsiet, ka man ir briesmīgi garlaicīga dzīve. Ticiet – tā nav!

 

Liene Abricka (@Lienchiks): Vai Greja tēls ir kāda reāla cilvēka prototips? Un ja jā, kur to var satikt? :) Brīnišķīga grāmata! Paldies autorei.

E.L. DžeimsaVai jūs bieži satiekat bagātus un izskatīgus prinčus baltos zirgos, piemēram, ikdienā uz pilsētas centrālās ielas? Pat ja satiekat kādu, vai pieļaujat domu, ka viņā varētu slēpties 50 nokrāsu ēnas, ar kurām jums būs jāsadzīvo?

 

Karina (@Swordlilly_girl): Gribētos zināt, ko par autores grāmatām saka viņas mīļotais vīrs? :)

E.L. DžeimsaVīrs un ģimene atbalsta manas rakstniecība saktivitātes visos iespējamos veidos.

 

50 shades of Mar†a ‏(@marta_foxx): Kāds tips esat Jūs - dominant vai submissive, un vai jūs pati iesaistītos šāda veida attiecībās?

E.L. DžeimsaJūs taču zināt, ka ikvienā cilvēkā sadzīvo gan vīrietis gan sieviete, gan gaišās, gan tumšas krāsas. Atkarībā no apstākļiem un noskaņas, dominantās lomas var mainīties.

 

Agnese Upīte ‏(@Agnese_U): Kas iedvesmoja autori uzrakstīt triloģiju un kādas ir izjūtas apzinoties, ka Tevis sacerēts darbs ir populārs visā pasaulē?

E.L. DžeimsaPar manas grāmatas pirmssākumiem ikviens var izlasīt internetā. Fun-fiction žanrs pasaulē ir ļoti populārs, šodien ir iespējas rakstīt katram, kurš vēlas izmēģināt spēkus literatūrā. Popularitāte atkarīga no lasītāju vērtējuma. Acīmredzot tas, ko es rakstīju, bija tajā brīdī lasītājiem aktuāls.

 

KRISTIĀNA ‏(@nebijacitavarda): Kādus aktierus E.L.Džeimsa vēlētos redzēt triloģijas ekranizācijas galvenajās lomās? :)

E.L. DžeimsaPar to lai uztraucas producenti Holivudā. Esmu dzirdējusi neskaitāmas versijas par galveno lomu tēlotāju izvēli. Ja nemaldos, tad skatītāju viedoklim arī ir nozīme aktieru izvēles procesā. 

 
Komentāri [2]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Loti interesanti bija lasiit!:)
21.12.2012 07:40 | saite | 1 atbilde | Atbildēt
 
 
+0
vai ne )))
24.12.2012 22:12 | saite
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

 
Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!